Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum]Poszukuję Gm/ Testera!/ Chce Zostać Gm! / Poszukuje Sponsora/Hostera /Grafika/Pomocy Przy Postawieniu Serwera!

P4W3L

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kontakt GG 32214590

SZUKAM JESCZE Guestera i client mastera nagroda to gm na serverze i na forum ranga odpowiednia

Bardzo Prosze Ten server Będzie Pro

Każdy co nam pomagał dostanie gm

0

xxx5xxx Done

xxx10xxx Done

xxx50xxx Done

xxx91xxx Done

xxx300xxx Not Done

xxx500xxx Not Done

xxx1000xxx Not Done

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

technikc.png

Wymagania:

1233l.gifmin 16 lat

1233l.gifkultura

1233l.gifuczciwość

Ma:

1233l.gifZainstalować serwer na dedyka

1233l.gifPomóc mi w robieniu serwera.

Team jest pełny prócz 1 technika. Dedyk już jest wykupiony wystarczy wgrać Pliki serwerowi i zacząć robotę.

Kontakt GG: 11018828

sygnateam.png
Opublikowano

Pomoc przy serwerze hamachi

]Szukam osoby która pomoże postawic serwer [hamachi] od 0 [/color

Czego oczekuję?

-zrobienie all serwera (instalacja go )

-zrobienie stronki

-tła logowania /ogólna grafika

ogólna pomoc przy serwerze

Co oferuję w zamian?

-GM na serwerze.

-miłą atmosferę

Kontakt

-[gg]-38612184

-Skype- cytrynaxx1

DAJ Lubie to to nie boli ; d

Opublikowano

fnwhme.png

Witam wszystkie zorganizowane ekipy Metin2 !

W dniu dzisiejszym z mojej serwerowni dzierżawię serwery dedykowane dla potrzeb prywatnego serwera gry Metin2.

Zbieram całą, zgraną, dobrą ekipę, która ma zamiar pracować przy pełnej sieci serwerów gier platformy MMO.

W najbliższym czasie planuję wykonanie całej sieci prywatnych serwerów, więc jak większość się zapewne domyśla zależy mi na zgranej ekipie, która nie ma barier w doświadczeniu.

Osobiście zajmuję się również tworzeniem PRIV'ów oraz grafiką 3D, także na serwerach będą zupełnie nowe bronie, zbroje, komplety biżuterii i o wiele, wiele więcej !

Sam jednak nie dam rady ogarnąć wszystkiego, więc zbieram krótko mówiąc - doświadczonych ludzi do pomocy mi w stworzeniu sieci prywatnych serwerów platform MMO.

Na początku do stworzenia będą projekty prywatnego serwera Metin2, zatem w dniu dzisiejszym zbieram wyłącznie ekipy do tej kategorii !

Serwery dedykowane są bardzo dobre, także ograniczeń nie ma jakichkolwiek.

2vbkgaf.png

- Zgrana, doświadczona ekipa.

*Mogę rekrutować również ludzi pojedynczych, jednak na chwilę obecną NIE POTRZEBUJĘ PODAŃ NA GAMEMASTERÓW ! Interesują mnie osoby wyłącznie do osoby przy serwerze, które mają w tym spore doświadczenie i już pewne projekty za sobą.

- Pracowitość, uczciwość, czas dla projektów.

- Dobrze działający mikrofon

11loadt.png

- Pozycję Administratora gry.

- Zyski 40% (W % nie wydaje się to dużo, ale wierzcie mi - przy sieci serwerów pełnej, gdzie samego metina będzie jakieś 4 rodzaje to można zarobić sporo).

*Serwery będą innowacyjne, zupełnie nowe projekty, jakich nie ma jeszcze w sieci.

- Dobry kontakt.

15hg4r7.png

Kandydatury Teamów proszę wysyłać na e-mail: [email protected]

Najlepsze zespoły / kandydatury wybiorę i o kontakt do siebie poproszę poprzez e-mail.

Czas trwania naboru: 4 dni

Proszę składać naprawdę dobre oferty, gdyż zależy mi na naprawdę bardzo dobrym zespole.

Powodzenia i czekam na najlepszych !

Opublikowano

Poszukuję Webmastera do założenia strony od podstaw. Oferuję % z udziału w ItemShopie(Do dogadania) Lub stanowisko gm-a na dedykowanym serverze. TYLKO KONKRETY !!!!!

kontakt : skype zajda1229 Fon 695656573

Opublikowano

Poszukuje hostera daje wzamian GM

-wymagam +12lat

-Kultury

-Dobrej ortografi

-Odpowiedzialnośći

Daj + jak pomogłem :D nic ci nie zaszkodzi.

Opublikowano

Witam

Posiadamy zakupiony serwer Dedykowany

i Szukamy do pracy kilku osób a mianowicie

a) Technika

Osoby które mają doświadczenie i naprawdę coś wiedza na ten temat prosze składac pytania na gg lub e-mail który podam na samym końcu

Osoby te powiny miec wiedze o tym co robią.

Kontakt:

GG:34734711

e-mail: [email protected]

Proszę o składanie podań

Opublikowano

Kontakt GG 32214590

SZUKAM JESCZE Guestera i client mastera nagroda to gm na serverze i na forum ranga odpowiednia

0

xxx5xxx Done

xxx10xxx Done

xxx50xxx Done

xxx91xxx Done

xxx300xxx Not Done

xxx500xxx Not Done

xxx1000xxx Not Done

Opublikowano

Kontakt GG 32214590

xxx5xxx Done

xxx10xxx Done

xxx50xxx Done

xxx91xxx Done

xxx300xxx Not Done

xxx500xxx Not Done

xxx1000xxx Not Done

Opublikowano

fnwhme.png

Witam wszystkie zorganizowane ekipy Metin2 !

W dniu dzisiejszym z mojej serwerowni dzierżawię serwery dedykowane dla potrzeb prywatnego serwera gry Metin2.

Zbieram całą, zgraną, dobrą ekipę, która ma zamiar pracować przy pełnej sieci serwerów gier platformy MMO.

W najbliższym czasie planuję wykonanie całej sieci prywatnych serwerów, więc jak większość się zapewne domyśla zależy mi na zgranej ekipie, która nie ma barier w doświadczeniu.

Osobiście zajmuję się również tworzeniem PRIV'ów oraz grafiką 3D, także na serwerach będą zupełnie nowe bronie, zbroje, komplety biżuterii i o wiele, wiele więcej !

Sam jednak nie dam rady ogarnąć wszystkiego, więc zbieram krótko mówiąc - doświadczonych ludzi do pomocy mi w stworzeniu sieci prywatnych serwerów platform MMO.

Na początku do stworzenia będą projekty prywatnego serwera Metin2, zatem w dniu dzisiejszym zbieram wyłącznie ekipy do tej kategorii !

Serwery dedykowane są bardzo dobre, także ograniczeń nie ma jakichkolwiek.

2vbkgaf.png

- Zgrana, doświadczona ekipa.

*Mogę rekrutować również ludzi pojedynczych, jednak na chwilę obecną NIE POTRZEBUJĘ PODAŃ NA GAMEMASTERÓW ! Interesują mnie osoby wyłącznie do osoby przy serwerze, które mają w tym spore doświadczenie i już pewne projekty za sobą.

- Pracowitość, uczciwość, czas dla projektów.

- Dobrze działający mikrofon

11loadt.png

- Pozycję Administratora gry.

- Zyski 40% (W % nie wydaje się to dużo, ale wierzcie mi - przy sieci serwerów pełnej, gdzie samego metina będzie jakieś 4 rodzaje to można zarobić sporo).

*Serwery będą innowacyjne, zupełnie nowe projekty, jakich nie ma jeszcze w sieci.

- Dobry kontakt.

15hg4r7.png

Kandydatury Teamów proszę wysyłać na e-mail: [email protected]

Najlepsze zespoły / kandydatury wybiorę i o kontakt do siebie poproszę poprzez e-mail.

Czas trwania naboru: 4 dni

Proszę składać naprawdę dobre oferty, gdyż zależy mi na naprawdę bardzo dobrym zespole.

Powodzenia i czekam na najlepszych !

Opublikowano

Kontakt GG 32214590

xxx5xxx Done

xxx10xxx Done

xxx50xxx Done

xxx91xxx Done

xxx300xxx Not Done

xxx500xxx Not Done

xxx1000xxx Not Done

Opublikowano

witamz.png

Poszukuje Teamu,zostane technikiem.

Moje możliwości:

- Postawienie serwera (Czyli freebsd,instalacja bazy,plików serwerowych,libów,channeli i wiele wiecej );

- Edycja klienta(Podpiecie pod swój serwer,zmiana tla logowania ,dodanie itemów do clienta);

- Edycja w mysql(Dodanie nowych itemów,edycja npc itd);

-Edycja plikow serwerowych(Wgranie chaneli,spolszczenie serwera,edycja game 2011);

- Zabezpieczenie(ipfw),instalacja (apache22,lightpd)

kontakttq.png

ezgif-1-018983d124.gif

Opublikowano

44763705200879168138.png

62866539273088496033.png

Wymagam:

- wystarczy że zasponsoruje nasz serwer, hosting. Potrzebujemy tani dedyk lub vps, na test pliki smile.gif)

[/size]

11295010277388223089.png

- tworzenia strony www, oraz forum od podstaw dodanie IS

W zamian oferuję

- posadę GM, GA, HA, SGM

- Sponsor otrzyma 80% z IS

- a reszta team także % z IS (dogadamy się)

70789934523685141240.png

Opublikowano

POSZUKUJE HOSTERA NA SERWER HAMACHI _ LUB CHCE BYC GM - OCZYWISCIE BD PLACICL SMS'EM 11ZL MIESIECZNIE

Opis:

Chodzi mi o to ze jakby jakis uzytkownik by byl zainteresowany tym ze bym dawal sms za 11zl na miesiac na jakas gre lub na co chcecie za serwer postawiony na hamachi , nie zapraszal bym tam kolegow tylko tak robic filmiki , jak ktos zainteresowany pisac tutaj lub na PW . Kiedys zrobilem tak z kolesiem ale zrobil serwer minecrafta , ale to odrebny temat wiec koncze na tym ten temat .

p.s chodzi mi o serwer metin2

Kontakt:

GG: 37303678

PW na forum

Opublikowano

Poszukuję pomocy!

Opis:Szukam kogoś kto będzie hostować serwer lub sponsora

GG:31461402

Daj + jak pomogłem :D nic ci nie zaszkodzi.

Opublikowano

Poszukuję!!!

Poszukuje kogoś od klienta!!! Powinien umieć wgrywać do niego pakować itp. najpotrzebniejsze rzeczy.... i wrzucić go na neta... : ).

Serwer dedykowany!!! Proszę szybko pisać!!!

GG: 25185944

Mamy zgraną ekipę!!

Opublikowano

Opis: Oferuję pomoc dotyczącą pomagania w grze Metin2.

Kontakt:

- GG: ---

- Prywatna wiadomość na forum. TAK.

- Team Speak3.

Doświadczenie: Byłem już GM, mam dowody, na pw.

NA MOIM KONCIE BYŁ Luk@s WIĘC

PRZEPRASZAM ZA WSZYSTKIE

POSTY ZAWARTE Z TEGO KONTA!

OD KILKU OSTATNICH MIESIĘCY!!!!!!!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...