Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Tavia.pl - Witamy na Nowo!

Vin Diesel

71 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zmianki/dodania bonusów powinny być u NPC?

• Tak
      45
    • Nie
      26
  2. 2. Czy Rada Pustelnika powinna być u NPC?

• Tak
      48
    • Nie
      23

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 92
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Prawilnie przypomnę że wszystkie poprzednie serwery tych "panów" padły po 2 tygodniach.

Oprócz samej Tavi bo stała dosyć długo tylko grało po 150 graczy ^ .c

Co do samego serwera to w miarę przyjemny grałem na pierwszej odsłonie i gdyby nie ta liczba graczy to serwer w porządku.

Opublikowano

Który to już raz? Startujecie na tych samych plikach pod inną nazwą już 12156386 razy..

Jakby różnił się czymś od pozostałych to bym zagrał, bo znudziły mi się już te wasze serwery.

Opublikowano

Nie zagram i nie polecam, gdyż tylko Tavia była waszą perełką, którą zaniedbaliście.

Próbowaliście startować z kilkoma serwerami, aczkolwiek Wasze starty były poniżej zero.

c8f7.png

Opublikowano

Zagram. Bardzo podobają mi się handlarze i system ulepszania. Osobiście nie lubię hardów ale zagram! :)

PS Pelerynka jest nieskończona tak?

PS2 Skąd bronie 30lvl?

4455415860.png

lenovo

2.4GHz / 710M / 4GB / 1TB

Opublikowano

Wsrod hardow ten serwer zalicza sie do tych latwiejszych.  Jezeli bedzie dooobra reklama , na starcie okolo 1000 osob to mysle ze serwer bedzie baardzo dobry. Bo to jednak gracze tworza serwer, mozna spojrzec na ravie s2 serwer gdzie nie ma doslownie nic ciekawego, zeby grac trzeba wydac duzo na IS a gra tam bardzo duzo osob. Wiec zrobcie dobra reklame, i mozecie startowac :)

Opublikowano

Znowu Tavia? Haha :D Server moze i prezentuje sie ladnie, ale tak naprawde to nudne go*no, na ktorym po 2 dniach zostanie 200 osob. Nie zagram.

ZR_o79.gif

Opublikowano

Tavia stała prawie 2 lata. Więc nie jest to serwer na kilka dni.

To co tutaj zostało zaprezentowane to jakieś 20%.

Nie ma sensu pokazywać wszystkiego, by potem ktoś skopiował nasze pomysły do siebie.

Nasze pomysły, które skopiowały inne serwery widać do tego czasu.

Przykład testowania DMG..

Także zapraszam graczy, którzy szukają coś na długi czas.

Odnośnie podobnej nazwy do Ravia. Pierwsza była Tavia potem Ravia. Mam na to dowody zakupu domeny.

Pozdrawiam.

omvwi3.jpg

Opublikowano

Tavia stała prawie 2 lata. Więc nie jest to serwer na kilka dni.

To co tutaj zostało zaprezentowane to jakieś 20%.

Nie ma sensu pokazywać wszystkiego, by potem ktoś skopiował nasze pomysły do siebie.

Nasze pomysły, które skopiowały inne serwery widać do tego czasu.

Przykład testowania DMG..

Także zapraszam graczy, którzy szukają coś na długi czas.

Odnośnie podobnej nazwy do Ravia. Pierwsza była Tavia potem Ravia. Mam na to dowody zakupu domeny.

Pozdrawiam.

I co z tego, że Tavia stała dwa lata, jeżeli inne cztery serwery upadły tuż po starcie.

c8f7.png

Opublikowano

I co z tego, że Tavia stała dwa lata, jeżeli inne cztery serwery upadły tuż po starcie.

Nie będę za bardo się droczył, ostatni nasz projekt jest online do tego czasu. Ma już ponad 2 miesiące.

Ostatnie wynikały ze "złej serwerowni"

Daje słowo, że każdy nasz serwer będzie stał co najmniej rok, albo zawsze online.

omvwi3.jpg

Opublikowano

Na serwerze oczywiście zagram mam sentyment do tego serwera. Zobaczymy czy po tylu próbach i błędach czegoś się nauczyliście :) Mam nadzieje również, że macie reklamy u youtuberów 500+ ? :) Jeżeli nie to tak jak UP będzie 20 osób pozdrawiam :)

Opublikowano

Bardzo ładna i estetyczna prezentacja, serwer także niczego sobie pod względem nowości, oczywiście polecam oraz życzę powodzenia :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...