Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Azir, nowa postać już zapowiedź!

Katien

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

skille niby wyglądają fajnie, ale z opisu wygląda, że to będzie postać dokładnie taka sama jak heimer donger, czyli nuda.

"Podczas walk drużynowych jest podobnie jak w alei: Azir najlepiej czuje się podczas walk, które toczą się w jednym miejscu, gdzie może rozmieścić żołnierzy i eliminować wrogów z dystansu. Dzięki temu władca Shurimy doskonale sprawdza się podczas walk o Barona i smoka, blokując przeciwników za pomocą swojej superumiejętności"

• Odpowiedzi 97
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Najlepsze jest to, że na 2gim koncie, które posiadam od ok. listopada 2012 roku, mam od założenia nick Azir. Widać, że zrobili champa na moją cześć. Dzięki Riot Games.

195721405447585377468.jpg

by  @czarnaaa

Jeśli pomogłem, daj lajka :)

Opublikowano

Prosze bardzo to jest W czyli ten zolnierz.

Jak widac zolnierza przy wymaksowanym Q i cdr 40% mozna stawiac co 4.8 sec a pozostaje on przez 9 sec.

Kiedy zolnierz jest postawiony zamiast naszych autoatakow atakuje on o ile jest w zasiegu a teraz zobacze na screen i popatrzcie ile JEDEN zolnierz bije i pomyslcie ze mozna ich postawic tak ze 4 (dalo by sie wiecej ale znikaja po 9 sekundach.

Prosze bardzo screen z dmgu przy okolo ~650 AP

http://scr.hu/0ltw/0ab8i

sygna max 800 x 200

Opublikowano

Prosze bardzo to jest W czyli ten zolnierz.

Jak widac zolnierza przy wymaksowanym Q i cdr 40% mozna stawiac co 4.8 sec a pozostaje on przez 9 sec.

Kiedy zolnierz jest postawiony zamiast naszych autoatakow atakuje on o ile jest w zasiegu a teraz zobacze na screen i popatrzcie ile JEDEN zolnierz bije i pomyslcie ze mozna ich postawic tak ze 4 (dalo by sie wiecej ale znikaja po 9 sekundach.

Prosze bardzo screen z dmgu przy okolo ~650 AP

http://scr.hu/0ltw/0ab8i

O cie c**j. Musze poogladać gameplay by go ogarnąć.

Wie ktoś może czy lich bane będzie na niego dobry? Bo w sumie fajnie się może "synergizować".

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Wie ktoś może czy lich bane będzie na niego dobry? Bo w sumie fajnie się może "synergizować".

Jak by jego zlonierze mogli nakladac efekty przy trafieniu wtedy by bylo zajebiscie.

Jak cos to nwm czy moga nakladac czy nie, trzeba by sprawdzic.

sygna max 800 x 200

Opublikowano

Czytanie nie boli. Maksymalnie 2. żołnierzy można.

Opublikowano

Będzie tak jak z gnarem, przed wyjściem wszyscy piszą op ale po będą musieli go buffować  bo nikt nie ogarnie jego mechaniki ;d

Opublikowano

Czytanie nie boli. Maksymalnie 2. żołnierzy można.

Nie pierdol ze mozna tylko 2 bo gralem nim na PBE i mialem 4 wiec k***a wypierdalaj i sie nie odzywaj jak nim nie grales ?

sygna max 800 x 200

Opublikowano

no ty nie zobaczysz bronze tierze bo u ciebie banują wszystko co nowe xDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Aha..

W platynie też banują wszystko co nowe przez kilka dni. Poza tym jako support może mieć dobry poke itd. why not.

Opublikowano

no ty nie zobaczysz bronze tierze bo u ciebie banują wszystko co nowe xDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Coo? Mam 1 konto na bro i nigdy jeszcze ja grałem nie banowali gnara anie velkoza czy też tam jinx więc nie rozumiem o co ci chodzi?Nie grałeś tam to się nie odzywaj... 

Opublikowano

Coo? Mam 1 konto na bro i nigdy jeszcze ja grałem nie banowali gnara anie velkoza czy też tam jinx więc nie rozumiem o co ci chodzi?Nie grałeś tam to się nie odzywaj...

chyba ogolnie masz jedno konto xD @topiker postac zapowiada sie swietnie.

Opublikowano

chyba ogolnie masz jedno konto xD @topiker postac zapowiada sie swietnie.

Akurat nie bo na west mam silver 1 było gold 4 ale nie gram bo gram na turcji ostatnio i czasem na koncie w bro

Opublikowano

A może ty jesteś bronzem który trolluje?

Gdybyś nie wiedział zawsze banują nowe postacie nie ważne w jakiej dywizji.

b1427b380f6a1da2.png5623214702585481002474.gif
Opublikowano

LoL mam już 6200 IP a cena po wyjściu jego będzie 7600. Insta buy, bo zapowiada się ciekawie w przeciwieństwie do Gnara.

ATTENTION! BADASS!

A gnar niby zły??

300 hp 100 rage i double kill ... 

edit nwm czemu ale przeczytalem azir penetrator pustyni

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...