Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WorldsGames [Dedyk] [Easy]

gimi19968

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 167
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dlatego potrzeba więcej ludzi !

Starajcie się zapraszać na wszystkie możliwe sposoby bo serwer naprawdę dobry, taki jaki powinien być easy

Mam nadzieje, że osób będzie przybywać a nie ubywać ;)

Opublikowano

Hm, no tak kręcony licznik to zatuszował xD i jeśli tylko ja odszedłem to odrazu podaj mi na pw swój numer telefonu żebym mógł zabić śmiechem :>

­azYIWDl.png

Opublikowano

Ooo reaktywacja serwera Casawira. Wyręczacie go? Przynajmniej nie musi nic robić, a jego tak jakby serwer jest. :D

A tak apropo On chyba sprzedał pliki Elexio nie wam. No cóż powodzenia, ale GRATULACJĘ DODALIŚCIE PETY! przynajmniej tyle potraficie >.<  

Casawir sławny, fejm rośnie. 4 minuty i już 3 serwer jaki widze na jego plikach xD 

Opublikowano

Ooo reaktywacja serwera Casawira. Wyręczacie go? Przynajmniej nie musi nic robić, a jego tak jakby serwer jest. :D

A tak apropo On chyba sprzedał pliki Elexio nie wam. No cóż powodzenia, ale GRATULACJĘ DODALIŚCIE PETY! przynajmniej tyle potraficie >.<  

Casawir sławny, fejm rośnie. 4 minuty i już 3 serwer jaki widze na jego plikach xD

Żeby trzeci, sam Arnold wypuścił teraz czwarty, to jest kolejny, i był jeszcze jeden, więc 6 :>

­azYIWDl.png

Opublikowano

Kubraczek widze ze  dawno nie miales h... w dupalu i szukasz przyjaciol w kazdej prezce hahaha ;D nikt Cie nie kocha?:( jak mi przykro....  Ale niestety mam jeszcze gorsza wiadomosc dla Ciebie:) spamowanie  nie polepszy Ci zycia ;)  w ile wbije 100 lev?

Opublikowano

p4jful.jpg

Z 14 na 15 Września godz: 3:15

Mamy przyjemność powiadomić was o kolejnej AKTUALIZACJI: 

Zostało poprawione: 

*Wojny Gildii, bitwa nie zostanie zakończona remisem po 3 minutach ... 

*Ribald zniknie z naszego serwera, Marmury będzie można zmieniać u Abazigala ( Smok )

Zostało dodane:

*Możliwy handel SM w grze, za pomocą KUPONU SM o nominałach ( 35,70,100,200,250,350,500)

*Fryzury do IS (strona)

* Podczas exp'a drop  Szkat Blasku z których moga dropnąć nastepujace przedmioty:

1. Księga Polimorfi

2. Zaawansowana Księga Polimorfi

3. Mistrzowska Księga Polimorfi

5. Sztuka Wojny Su Zi

6. Sztuka Wojny Wu Zi

7. Sztuka Wojny WeiLiao Zi

8.Biała Perła

9.Niebieska Perła

10.Krwawwa Perła

11.Złota Perła

12.Surowy Smoczy Diament

13.Surowy Smoczy Rubin

14.Surowy Smoczy Jadeit

15.Surowy Smoczy Szafir

16.Surowy Smoczy Granat

17.Surowy Smoczy Onyks

18.Kryształ

19.Odłamek Energii

20.Elfi Materiał

21.Łza Devy

22.Adamant

23.Kamień Wodny

24. Kupon SM 35

Opublikowano

Super !!! Widzę, ze się staracie !! Ha i reklama jest, a ja już mam pierwszy Kupon SM :D Ciekawe czy szczęście czy taki drop wysoki ;P 

Jaka następna aktualizacja? ? 

Gratulujemy ! Spokojnie, nie tak szybko ;-) Niebawem kolejne informacje

Widzę że administracja stara się ;) Zawsze jakis GM jest dostepny w grze ;) Bardzo serdecznie zapraszam ;)

Wszystko dla Graczy, w dobrą stronę ;-) 

Superr ! Zapraszamy do Oglądania ! 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...