Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WorldsGames [Dedyk] [Easy]

gimi19968

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po serwerze chodzi już navi . Gracz "Hefaistos" posiada juz trutę +9 i bojowego +9.

3 osoby go widziały z tymi o to itemami i niech nawet administracja się tego nie wypiera bo to było widac...

Super, że gracze widzą a administracja o tym nic nie wie... Proszę nagrać demko, zrobić screena ... Bo takie oczernianie serwera o eq z navi jest denne. 

Polecam Serwer jadą już na WH ale serwer ogólnie fajny Administracja ciągle w grze Odpisują na PW fajnie się expi ogólnie strasznie mi się podoba ten system biologa nie trzeba do m1 chodzić polecam i zparaszam fajnie było by żeby grało z 400 osob +/-

WH nie unikniemy, ale w bardzo dużym stopniu go niwelujemy. 

• Odpowiedzi 167
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wbije właśnie klient mi się sciąga mam pytanie serwer na dłużej czy na pare dni ?

na chwilke tylko bo nuda straszna 

ma ktoś w wh ? 

każde wh działa takie buty :P

Up. Reklama rusza dzisiaj ;)

Serwer nie padnie ;-) daj nam szans :)

Pozdrawiam

reklama miała być wczoraj i to duża a narazie to widze typa co nagrał zapowiedz i jeszcze myli was serwer z invorią =,=

http://scr.hu/2bxt/ytj6z kilka godzin po starcie, a tu 350kont ;x az sie odechciewa pobierac i nie wiadomo czy wgl zaczynac gre bo po kilki dniach/tygodniach znow upadnie ;/ pliki moze fajne, z chcecia bym zaczal grac ale tyle ludzi to naprawde jest nic ;/ macie jakies reklamy? zwiekszy sie ta liczba graczy?

racja :) wątpie że się zwiększy bo na razie wczoraj było więcej a dzisiaj już jest 2 razy mniej :P

Opublikowano

Pierwsze wrażenie: Bardzo dobre :)

Exp przyjemny ,yang dopasowane do cen u npc ,biologa łatwo się robi(system z oddawaniem na miejscu).

Bony też przyjemnie się wbija (max abs)

Polecam i zapraszam bo warto :) tylko niech jeszcze reklamę ogarną i gitara :D

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

pobrałem clienta, wszystko fajnei ale czemu mam błąd połączenia? a na stronie pisze, że ponad 100 osob online

Błąd jest tymczasowy, i ustępujący. Wynika to z przenoszenia maszyny na inne parametry. 

Z zalogowaniem nie powinno być większego problemu. 

A tutaj krótki film od Kirka:

http://youtu.be/8ifLXJIZMnI

Opublikowano

Polecam serwer, co prawda za pierwszym razem był niewypał przez małą liczbę osób ale teraz liczba online stale rośnie, administracja jest prawie cały czas na serwerze. Mam nadzieję że będzie jeszcze więcej ludzi. ;)

/Bojownik.

­azYIWDl.png

Opublikowano

Nie polecam, graczy w m1 wcale, u npc można kupić lepsze iteki tylko za smocze monety, serwer ewidentnie jedynie pod kasę.

Pograj trochę, i wtedy się wypowiadaj. Początek serwera, więc większość jest na spotach.

Cenimy sobie graczy którzy sami starają sie reklamować serwer. Dlatego, też udostępniamy każdy nagrany Let's Play  z naszego serwera. Kolega chce zareklamować nas, dlatego i my reklamujemy jego starania. 

http://youtu.be/YXJiBwk63qs

Opublikowano

Pograj trochę, i wtedy się wypowiadaj. Początek serwera, więc większość jest na spotach.

Cenimy sobie graczy którzy sami starają sie reklamować serwer. Dlatego, też udostępniamy każdy nagrany Let's Play  z naszego serwera. Kolega chce zareklamować nas, dlatego i my reklamujemy jego starania. 

http://youtu.be/YXJiBwk63qs

Czemu serwer OFF ? :P Strona nie odpowiada ? nie gadaj mi tu że DDosy bo kto by w to walił dosa ? :Dtak już od godziny a chciałem pograć :P

Opublikowano

Czytaj ogłoszenia na stronie głównej. 

Głupio komentujesz i robisz się cfany, a z tego co wiem, źle Ci się nie gra. 

czy ja mówię że się źle gra :P Spoko się gra a co do strony nie zauważyłem tego bo jeszcze tam nie byłem :P

Może jakiś mały event ox bo te wczorajsze pytania troche lipne :P

Opublikowano

Już prawie 13, a serwera niema

prawie 14:30 i serwera nie ma albo są jakieś problemy z maszyną/serwerownią albo polecieli jawnie w ... :D 

na stronie głównej pisze że max 11-12 a gimbaza nie może się doczekać :(

Opublikowano

Serwer DZIAŁA

19:00 CH1 - ZUO "Metiny"

20:00 CH2-ZUO "BOSSY"

+ 30% wiecej dropu na 3h

tyle co event ZUO był na prawdę przedni to teraz jak gimbusy w szkole konkretnie nikogo na tym serwerze prawie nie ma miała byś duża reklama a była reklama tylko u jakiś 2 typków :P (mało duża) ale gra się spoko :P

Opublikowano

Ehm ani zywej duszy na forum? ;o Dziwna sprawa.. Powo z prowadzeniem serwa.

Jak nikt nic nie pisze to po co ktoś ma sie wypowiadać :x

­azYIWDl.png

Opublikowano

Opinie są podzielone, więc nie wiem czy pobierać.

Szybko wbija się lvl?

Wojny gildii jakieś są?

Widać chociaż tych 300 typa na serwie?

Administracja zajmuje się serwerem?

Admini siedzą i cokolwiek piszą?

Opublikowano

Opinie są podzielone, więc nie wiem czy pobierać.

Szybko wbija się lvl?

Wojny gildii jakieś są?

Widać chociaż tych 300 typa na serwie?

Administracja zajmuje się serwerem?

Admini siedzą i cokolwiek piszą?

1. Zależy czy jesteś noobem i musisz mieć lv w 5 minut czy np expienie 1lv 40 minut to nie problem.

2. Wojen nie ma bo jest po prostu za wcześnie (Dość ciężko o eq)

3. Nie widać aż tak ale widać że ktoś gra bo jest jakiś tam handel mimo braku sklepów etc.

4. Tak zajmują się

5. Siedzą i piszą :)

­azYIWDl.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...