Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WorldsGames [Dedyk] [Easy]

gimi19968

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam ten prawilny serwer. Wbijać i nie wchodźcie na TS'a bo pęknie w szwach. 

2eod08h.jpg

Jak widać zainteresowanie serwerem drastycznie rośnie!

­azYIWDl.png

• Odpowiedzi 167
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bronie 75 z ripa i azraela.

Stalka z red lasu/ mapy 95 z metinów.

Ja maxa wbiłem wcześniej bez isu w tydzień napierdalając po 12-16h dziennie

To ty życie nie masz...

@topic

Serwer przed tą przerwą ile stał ?

sygna.png

Opublikowano

2eod08h.jpg

Głupoty piszesz, a każdy twój kolejny post mnie dobija... 15 po 12 juz wyrażasz opinie ;-) Spoko, każdy ma swoją. ps. lciznik rosnie

To ty życie nie masz...

@topic

Serwer przed tą przerwą ile stał ?

Stał  niecały miesiąc. 

Opublikowano

2eod08h.jpg

haha i bardzo dobrze mięsisty c**j im w dupe za przywalszczanie sb nie swojej pracy

aFMA3pg.png

Opublikowano

Jak to jest reaktywować serwer o którym prawie nikt nie słyszał ? 

nie wiem jak wy ale moim zdaniem serwer jeden z lepszych tylko troche reklamy by mu się przydało :)

Opublikowano

Głupoty piszesz, a każdy twój kolejny post mnie dobija... 15 po 12 juz wyrażasz opinie ;-) Spoko, każdy ma swoją. ps. lciznik rosnie

Stał  niecały miesiąc. 

15 po 13* to raz, a dwa znalazłeś super człowieka do reklamy, myli Twój serwer z invorią. xD

­azYIWDl.png

Opublikowano

Ile razy będziecie stawiali to coś na plikach " Almerii " ? przecież na tym nikt nie chce grać poza garstką ludzi . " Serwer stał niecały miesiąc " i to jest dobitne podsumowanie !

Opublikowano

Ile razy będziecie stawiali to coś na plikach " Almerii " ? przecież na tym nikt nie chce grać poza garstką ludzi . " Serwer stał niecały miesiąc " i to jest dobitne podsumowanie !

moim prywatnym zdaniem jest to że to jeden z lepszych serwerów na tych plikach :P 

tylko mało osób co robi z tego serwera kolejny nie wypał w takim razie powinna być dobra bardzo dobra reklama :( 

Opublikowano

moim prywatnym zdaniem jest to że to jeden z lepszych serwerów na tych plikach :P

tylko mało osób co robi z tego serwera kolejny nie wypał w takim razie powinna być dobra bardzo dobra reklama :(

Propsuje twą wypowiedź, napisz mi referat tak btw.

­azYIWDl.png

Opublikowano

Polecam serwer!! Czemu polecam?

-Mila administracja + ogarnieta

-Czeste eventy

-Zawsze jakis GM byl w grze ;)

-szybki kontakt z administracja :Gra, fotum, ts

Mam nadzieje ze bedzie duzo graczy na starcie ;)

Opublikowano

Mimo ataków wystartowaliśmy POMYŚLNIE !!!!

ZAPRASZAMY WSZYSTKICH DO GRY!!!!

Event RATY SERWEROWE AKTYWNY !!!

+50% expa, 5h

+30% dropu, 10h

Opublikowano

Po serwerze chodzi już navi . Gracz "Hefaistos" posiada juz trutę +9 i bojowego +9.

3 osoby go widziały z tymi o to itemami i niech nawet administracja się tego nie wypiera bo to było widac...

sygna.png

Opublikowano

I jak server? Oplaca sie grac?

1-5b wchodza zawsze max?

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

+:

1. Powiększone spoty
  2. Interface klienta

-:

1. Trochę słaby drop kasy.
  2. Dziwny bs.
  3. Randomowe wchodzenie bonów, np ja przez chyba 20 min nie mogłem wbić głupich śr 40+ do riba, a koleś wbił 48 w kilka minut.
  4. Mało ludzi
Opublikowano

Up.

1.kasa bardzo dobrze leci na nowych mapach ,)

2.takie mają być xD

3.do zmieniania bonów trzeba miec szczescie.

4.będzie wiecej ;)

Zapraszamy na serwer!!!

Opublikowano

http://scr.hu/2bxt/ytj6z kilka godzin po starcie, a tu 350kont ;x az sie odechciewa pobierac i nie wiadomo czy wgl zaczynac gre bo po kilki dniach/tygodniach znow upadnie ;/ pliki moze fajne, z chcecia bym zaczal grac ale tyle ludzi to naprawde jest nic ;/ macie jakies reklamy? zwiekszy sie ta liczba graczy?

Pomogłem lub nie, podoba Ci się mój komenatrz, DAJ LIKE, a ja na pewno się odwdzięczę :)

Sko­ro nie można się cofnąć, trze­ba zna­leźć naj­lep­szy sposób, by pójść naprzód.   ~Paulo Coelho

Opublikowano

Polecam Serwer jadą już na WH ale serwer ogólnie fajny Administracja ciągle w grze Odpisują na PW fajnie się expi ogólnie strasznie mi się podoba ten system biologa nie trzeba do m1 chodzić polecam i zparaszam fajnie było by żeby grało z 400 osob +/-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...