Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kody na refferale -x

wojtekson16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Warto, ale długa kolejka.. :unsure:

Nie wiem czy 1-2 dni to długa kolejka, inne serwisy mają ponad 7 dni... ;)

To troche nie fair bo jesty prawie 0% szansy że np ja złapie kod :( ponieważ jakoś nie zbyt mam czas siedzieć 24h przed tym tematem :/ a pewnie niektórzy biorą juz x kod. Zastanawiam się czy kupić od mighty pare refów ale nie wiem czy to działa dlatego chciałbym się przekonać kodem

Jeśli nie wierzysz możesz zapytać innych, którzy otrzymali kody, czy dostali referrale ;) Prosiłbym aby jedna osoba, która dostała już kod i jej zamówienie zostało zrealizowane o wypowiedź, czy otrzymali referrale ;)

mpcSygna.png

• Odpowiedzi 121
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To troche nie fair bo jesty prawie 0% szansy że np ja złapie kod :( ponieważ jakoś nie zbyt mam czas siedzieć 24h przed tym tematem :/ a pewnie niektórzy biorą juz x kod. Zastanawiam się czy kupić od mighty pare refów ale nie wiem czy to działa dlatego chciałbym się przekonać kodem

Huehue Ty szczfany lisie ;_: Marketing to chyba Twoja działka Kappa

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Nie wiem czy 1-2 dni to długa kolejka, inne serwisy mają ponad 7 dni... ;)

Jeśli nie wierzysz możesz zapytać innych, którzy otrzymali kody, czy dostali referrale ;) Prosiłbym aby jedna osoba, która dostała już kod i jej zamówienie zostało zrealizowane o wypowiedź, czy otrzymali referrale ;)

Chętnie potwierdzę.

25 referrali zrealizowano bardzo sprawnie - od momentu wklepania kodu do odebrania nagród minęło jakieś 3 dni? - wliczając w to opóźnienie w aktualizacji statusu kont ze strony Riotu.

Jeżeli najdzie mnie ochota na kupno refów, to już wiem, gdzie się zgłoszę :P

Opublikowano

no ale moment moment, oni jakimiś botami te refy nabijają czy jak? bo nie rozumiem czegoś.
przecież za to można ładnego bana wyłapać jak się rito dopierdzieli :]

304191415027212454880.jpeg
Opublikowano

A PaySafe sie opłaca płacić?

Przy płatności przez PSC doliczane jest 10% z racji tego, że nie otrzymujemy pełnej kwoty z kodów

@wojtekson16 co jaki czas +/- rozdajecie kody?

Kody rozdajemy w losowych godzinach, więc im częściej odwiedzasz temat tym większa szansa na jego zgarnięcie.

mpcSygna.png

Opublikowano

no ale moment moment, oni jakimiś botami te refy nabijają czy jak? bo nie rozumiem czegoś.

przecież za to można ładnego bana wyłapać jak się rito dopierdzieli :]

A co ty myślałeś, że my wszyscy zatrudniamy chińczyków którzy grają na tych kontach i płacimy im miską ryżu dziennie?

Bana? Rito się dopierdzieli? Ty a widziałeś ostatnio jednorożce?

Opublikowano

Bana raczej nie dadzą, ale mogą cofnąć nagrody zdobyte przez refferale bądź zablokować zapraszanie znajomych :)

.

.

.

.

Kurczę sledzilem ten temat od rana do 17:30 i skończyłem i po chwili kody .... :C

Koleś wyślij mi na pw jednego koda :(

Chciałbym zobaczyć jak to działa i wgl ..

Opublikowano

Bana raczej nie dadzą, ale mogą cofnąć nagrody zdobyte przez refferale bądź zablokować zapraszanie znajomych :)

.

.

.

.

Kurczę sledzilem ten temat od rana do 17:30 i skończyłem i po chwili kody .... :C

Koleś wyślij mi na pw jednego koda :(

Chciałbym zobaczyć jak to działa i wgl ..

Zablokować tego systemu też nie zablokują, nie ma się co obawiać, nikt z naszych klientów nie miał takich problemów, że jego system został wyłączony czy nagrody cofnięte lub konto zawieszone.

Kody wysyłamy TYLKO i wyłącznie w tym temacie, proszę nie pisać do mnie PW odnośnie kodów ponieważ ich nie dam. Polecam śledzić temat - większa szansa na zgarnięcie kodu ;)

EDIT:

Teraz inna promocja, następna osoba, która napisze w tym temacie otrzyma i wyrazi chęć otrzymania konta dostanie 30 poziom Unranked na serwerze EUW z 16-17k IP

mpcSygna.png

Opublikowano

Mightyservice to tylko refy czy można też kupić 30 lvl unrankeda?

30 także ;)

Teraz przyjmuję zapisy na powerleveling, z następnych 3 osób które napiszą i wyrażą chęć powerlevelingu konta w tym temacie (do 30 poziomu od dowolnego) wybiorę jedną osobę, która otrzyma tę nagrodę.

mpcSygna.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...