Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kody na refferale -x

wojtekson16

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 121
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Siemanko, można prosić o jakiś kodzik? Wynagrodzę 30 lajkami. :>

Proszę bardzo :) Tym razem obydwa na 10 refów, zapraszam także do składania zamówień na stronce.

A0ZV-HPXH-DP57-Y50B

Y5B1-V7D1-58H9-XQWB

mpcSygna.png

Opublikowano

Proszę bardzo :) Tym razem obydwa na 10 refów, zapraszam także do składania zamówień na stronce.

A0ZV-HPXH-DP57-Y50B

Y5B1-V7D1-58H9-XQWB

Dzięki stary! Wziąłem dwa!

Opublikowano

Może się komuś przydadzą, właściciel powiedział mi, że osoba może użyć kodu tylko raz, jeśli ktoś użyje dwóch kodów lub więcej to zamówienia zostaną odrzucone.

Ok..

Opublikowano

Gratulacje! Twoje obydwa zamówienia zostały odrzucone.  Tak jak pisałem kodu można użyć tylko raz. 

Jeszcze raz dwa kody, polecam trzymać się tego co napisałem w pierwszym poście ;)

NR5K-LIDN-NWAR-BI74

3P0T-N98O-O4DM-E0MZ

mpcSygna.png

Opublikowano

Gratulacje! Twoje obydwa zamówienia zostały odrzucone.  Tak jak pisałem kodu można użyć tylko raz. 

Jeszcze raz dwa kody, polecam trzymać się tego co napisałem w pierwszym poście ;)

NR5K-LIDN-NWAR-BI74

3P0T-N98O-O4DM-E0MZ

Dzięki za kod ;)

drugi zostawiam dla kogoś ;)

#JebacSygnatury

Opublikowano

Ok przepraszam.......

Wziąłem jeden tym razem, dam szanse innym!!

Opublikowano

Serwis zajebisty, tylko rozpierdala mnie prowizja za psc. Chce teraz wypłacić 40 zł i za chuja bo te pizdy chcą 20. Ja pierdole ;_

Kocham Renissance.

Opublikowano

Serwis z*******y, tylko rozpierdala mnie prowizja za psc. Chce teraz wypłacić 40 zł i za c***a bo te pizdy chcą 20. Ja p******e ;_

Tak to już jest z PSC, jeśli masz konto Skrill to możesz na nie przelać z mypaysafecard, prowizja 5,5%.

mpcSygna.png

Opublikowano

To troche nie fair bo jesty prawie 0% szansy że np ja złapie kod :( ponieważ jakoś nie zbyt mam czas siedzieć 24h przed tym tematem :/ a pewnie niektórzy biorą juz x kod. Zastanawiam się czy kupić od mighty pare refów ale nie wiem czy to działa dlatego chciałbym się przekonać kodem

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...