Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kody na refferale -x

wojtekson16

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 121
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak, będą one jeszcze dzisiaj ;)

1 kod to 5 referrali 10 poziomu.

skoro dostajesz kody to proponuję wysłać te kody na pw ludziom którzy czytają/obserwują ten temat :D

Opublikowano

skoro dostajesz kody to proponuję wysłać te kody na pw ludziom którzy czytają/obserwują ten temat :D

Co to za frajda jeśli ktoś dostanie kod za darmo? Kody będę rozdawał tylko w tym temacie, na PW nie mam zamiaru tego robić ;), więc proszę nie pisać do mnie PW w tej sprawie.

Btw ja nie dostaję kodów tylko sam je generuje ;)

mpcSygna.png

Opublikowano
To wygeneruj parę kodzików i wrzuć :D Proszę ^^
Spokojnie :P..Dać wam palec to całą rękę weźmiecie :ninja:Trzeba być cierpliwym.

@wojtekson16 A co jeśli mam złożone zamówienie (opłacone z paypala) i teraz złapie kod w tym temacie.Moje zamówienie zostanie anulowane ?
Niee.. Tu chodzi o kody z tego tematu :P. Że jeden dla jednej osoby. Jak użyjesz dwóch to nie zostanie przyjęte.
313561454060320945952.gif
Opublikowano

@wojtekson16 A co jeśli mam złożone zamówienie (opłacone z paypala) i teraz złapie kod w tym temacie.

Moje zamówienie zostanie anulowane ?

Niestety nie, na stronie wyraźnie jest napisane "Nie przyjmujemy zwrotów po złożeniu zamówienia i dokonaniu płatności."

Kody na Twojego fanpage'a podeślę wieczorem.

mpcSygna.png

Opublikowano

Niestety nie, na stronie wyraźnie jest napisane "Nie przyjmujemy zwrotów po złożeniu zamówienia i dokonaniu płatności."

Kody na Twojego fanpage'a podeślę wieczorem.

Ale ja nie chcę zwrotu kasy tylko jak bym wklepał kod nie anulowało by mojego zlecenia bo zostało 4 w kolejce dni a będą jakieś skiny do kupienia chyba leagacy.

Jest git, będe kampił w temacie :D

Opublikowano

Nowa dostawa ;) Zasady takie jak wcześniej - jedna osoba może użyć tylko jednego kodu, jeśli użyje więcej to żadne zamówienie nie zostanie przyjęte.

Każdy z kodów jest na 5 referrali.

XIVA-A1A8-0VUX-AFIJ

2VA7-PR5V-3JZA-JZYG

ITQS-U11V-XVT8-BBRE

mpcSygna.png

Opublikowano

Następna dostawa kodów, tym razem każdy z nich na inną liczbę - 5, 10 i 15. Po użyciu kodu dowiesz się na jaką liczbę dostałeś kod ;). Jeśli wcześniej już wykorzystałeś kod nie używaj kolejnego, ponieważ wszystkie twoje zamówienia zostaną anulowane.

5MHV-ZPQ0-ZE4U-XSQ5

25XX-ZMVB-YYIX-DOE9

9S99-F5KD-32BH-RPRE

mpcSygna.png

Opublikowano

Następna dostawa kodów, tym razem każdy z nich na inną liczbę - 5, 10 i 15. Po użyciu kodu dowiesz się na jaką liczbę dostałeś kod ;). Jeśli wcześniej już wykorzystałeś kod nie używaj kolejnego, ponieważ wszystkie twoje zamówienia zostaną anulowane.

5MHV-ZPQ0-ZE4U-XSQ5

25XX-ZMVB-YYIX-DOE9

9S99-F5KD-32BH-RPRE

Dzieki :)

Do jakiego lvla nabijane sa konta?

Ile mniej wiecej trzeba czekac?

fjlw0o.jpg

Opublikowano

Dzieki :)

Do jakiego lvla nabijane sa konta?

Ile mniej wiecej trzeba czekac?

Do 10, do to czasu oczekiwania to można śledzić postęp zamówienia przez stronkę

mpcSygna.png

Opublikowano

Do 10, do to czasu oczekiwania to można śledzić postęp zamówienia przez stronkę

Beda jeszcze jakies kody bo sie jeszcze nie zalapalem :)

Ps. Masz jakies kontakty ze tak kody rozdajesz?

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Beda jeszcze jakies kody bo sie jeszcze nie zalapalem :)

Ps. Masz jakies kontakty ze tak kody rozdajesz?

Hmm, czy będą kody dzisiaj to zobaczymy ;) Polecam obserwować temat, może akurat uda się załapać.

Co do kontaktów to można powiedzieć, że mam :P

mpcSygna.png

Opublikowano

kurde, czailem sie na 5 reffow, a tu wrzucasz nagle na 5/10/15 :P

no nic, nie mozna miec wszystkiego. dzieki  i tak :)

lol, to JEST pieŃĆ refów na 1 konto rozumiesz? jezeli kody wykorzysta jeden ziomek = NIE DOSTANIE 5/10/15 REFÓW  DOSTANIE CAŁE 0 I ZMARNUJE KODY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...