Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Crack Xenobot pod każdą wersje!

Gerpin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NIE ZAPOMNIJ ZOSTAWIĆ LIKE, TO ZACHĘCA!

INSTRUKCJA

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

xyz

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DOWNLOAD

xyz

PAMIETAJ CRACKA NIE MUSISZ KUPOWAC, NIZEJ ZNAJDUJE SIE DARMOWY CRACK!

SKAN

https://www.virustotal.com/pl/file/0fb610a5bb1c624073209f0035c75e622a3fd1b87b284c287d55d5cc1f26080b/analysis/1439419293/

----------------

PO PRZEZ PODMIENIENIE XENOSUITE

#15.08

AKTUALNY

#10.81

INSTRUKCJA

1. Sciagamy cracka! (link poniżej)

2. Wypakujemy cracka.

3. Odpalamy xenosuite jako administrator.

4. Poprosi nas o login i haslo
mpcxenobot / mpcxnobot

5. Cieszymy sie darmowym crackiem.

Uzywajac tego cracka nie nalezy miec nic dopisane w pliku hosts.

DOWNLOAD

http://megawrzuta.pl/download/2583a2491b869f5ac45fa8589333f89b.html

SKAN

https://www.virustotal.com/pl/file/4f5b4c9c3c44959e42de83839e65c9ed6ad83e698bfc26ce4a45262ae3ed8cca/analysis/

• Odpowiedzi 829
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy ta wersja różni się czymś od tej z poradników? Jeżeli nie będę musiał zamknąć temat.

@Edit

dobra, działa pod 10.53, a tamte nie :P.

Temat do przeniesienia.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Nie dziala w momencie kiedy bylem w 7 etapie wyskoczylo mi zagrozenie  ;p przez antywira ;p

Zignoruj je i wyłącz antywirusa.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Mam spory problem z odpaleniem tego cracka

1. Wkleiłem/usunąłem plik host

2. Otworzyłem xenosuite i wyskoczył następujący błąd (restartowałem, ciągle to samo)

3795914090775371228410.jpg

3. Odpaliłem patchera, wygląda, że wszystko cacy

9067914090775391228410.jpg

4. wpisałem passy 111111/tibia (nie poskutkowało) oraz kilka innych, za każdym razem ten sam błąd

4192614090775391228410.jpg

Poradzi ktoś?

Opublikowano

wyrzuć z folderu hosts.ics, włacz xenosuite i dopiero przenieś na miejsce hosts.ics.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

Opublikowano

Ten sam problem, wrzucilem hosts.inc ze strony pobierania do driver/etc, robiłem każdym mozliwym sposobem i wyskakuje na końcu "Invalid response" - podczas kombinowania powinienem mieć wlaczona tibie?

Opublikowano

Ten sam problem, wrzucilem hosts.inc ze strony pobierania do driver/etc, robiłem każdym mozliwym sposobem i wyskakuje na końcu "Invalid response" - podczas kombinowania powinienem mieć wlaczona tibie?

Tibia OFF. :P

Opublikowano

wychodzi mi że złe passy podaje :(

w etc mam takie pliki : hosts.ics.bak   lmhosts.sam  networks  services  protocol   i podmieniony hosts.ics

Opublikowano

Mam jedno pytanie.

Czy ten proces trzeba ciągle powtarzać?

Nie, wystarczy że potem włączasz XenoSuitee ( z folderu ) i patch jako administrator, i gotowe. Nabierzesz wprawy :P

Opublikowano

Pozdro ten patcher w ogóle nie działa, ściągnąłem to i jak uruchamiam patcher to mam tylko Patch i nic więcej klikam i nic kompletnie się nie dzieje

Opublikowano

Wczoraj mi wszystko działało, dziś włączam kompa chce uruchomić bota a ten żąda odemnie passów, otworzylem xeno suite uruchomiłem patchera próbowałem sie zalogować fake passami i dalej nic.

Co należało by zrobić?

Opublikowano

Pozdro ten patcher w ogóle nie działa, ściągnąłem to i jak uruchamiam patcher to mam tylko Patch i nic więcej klikam i nic kompletnie się nie dzieje

1. musisz miec odpalonego xenosuite i dopiero patcher, w razie w zamknij i odpal ponownie patchera

2. działa na w8

3. czysty na 100%

4. leci like ;3

Opublikowano

szczerze nie polecam... ogólnie nie wiem czy ten pan czy inny ( raczej inny ) wrzucił wersje pod 10.52 i w 3 dni hack :) szczerze dziękuje i pozdrawiam owego sympatycznego.... :D ehh

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...