Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Extence.pl [Dedyk] [Medium]

MontyPython2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 123
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

czy to nie przegięcie z medalu bohatera 250 obrony + lizak 100 + wierzch 250? i dodatkowo 500 wartości, 10 bloka, 10 kradzieży hp nie licząc petów fryzur, kostiumów i tęczaków.. w is... czyli normalny gracz nie ma szans z is'owcami

Opublikowano

czy to nie przegięcie z medalu bohatera 250 obrony + wierzch 250? w is... czyli normalny gracz nie ma szans z is'owcami

Spokojnie :) Wszystko będzie do kupienia od innych. A niektóre rzeczy do zdobycia w grze. Zresztą im więcej defa tym gorzej :) Parę hitów i gleba :>

IDcncno.png

Opublikowano

pare hitów i gleba? od 1 lvl na szpony każdy leci...

Ty to tak na serio ? Ja nie mogę z takimi. 15 min dłużej i Ty też możesz lecieć na szpony. Wiadomo że is ma ułatwić grę to nie jest hard tylko medium :>

IDcncno.png

Opublikowano

Ty to tak na serio ? Ja nie mogę z takimi. 15 min dłużej i Ty też możesz lecieć na szpony. Wiadomo że is ma ułatwić grę to nie jest hard tylko medium :>

15 min dłuzej jest 10% lifesteala 600 defa i 500 wartości? <ok> rozumiem na easy taki is ale na medium gdzie max 120 ... jeśli będzie mniej niż 200 online (na pewno będzie bo 0 reklamy) to niestety nie zawitam chociaż przed zobaczeniem is tak się napalałam :)

jakoś serwery takie jak cra***mt2 mogą się utrzymywać z kostiumów 5% potwory, fryzura 10% średnie, wierzch 25% potwory

Opublikowano

jest pare drobnych zmian kosmetycznych, ale tak to nic nowego

stawiacie na global stary? to po co wam 6 skil ?

bug czarowane? TO NIE JEST BUG  !!!!!

serwer MEDIUM a kamienie duchowe 100% wchodzą? ...

szału nie ma, dupy nie urywa - jak to się mówi.

powodzenia w rozwoju, na serwer nie zawitałbym.

Opublikowano

Ich wybór, Ich serwer mogą sobie robić co chcą. Oczywiście można krytykować i oceniać negatywnie ale i tak zrobią co będą chcieli. Nawet jeśli pliki są z mpc to co z tego ? Nie mają prawa postawić serwera na tych plikach/dodatkach? Bo co ? Bo właściciel ich pozwie o kradzież(chociaż jedynie Ymir ma do tego prawo)? Bo wścibscy ludzie tak piszą "że to jest źle" ponieważ administratorzy wzorowali się na innych serwerach?  

PRZYJRZYJCIE SIĘ KAŻDEMU SERWEROWI I WYSUŃCIE WNIOSKI ŻE KAŻDY SERWER JEST PODOBNY BO TO KUR*A TA SAMA GRA !!!! Zauważycie parę rzeczy podobnych do innego serwera lub jakieś pliki z mpc to zaczynacie się wymądrzać i płakać.

Ja osobiście oceniam serwer po pracy administracji i po graczach ORAZ czy serwer nie ma bugów ułatwiających graczom grę(tzn. tym którzy znają te bugi).

Nie ma sensu oceniać gry po dodatkach gdyż możemy osiągnąć tyle samo na każdym serwerze niezależnie od tego ile ma on dodatków. 

Dlaczego tyle samo możemy osiągnąć ?

Gdyż każdy na serwerze zaczyna tak samo grę I GRACZE MAJĄ RÓWNE SZANSE. "Sukces" na serwerze zależy od gracza, od jego poświęconego czasu oraz od logicznego myślenia, ZAŚ SUKCES NIE ZALEŻY OD SERWERA. Serwer wybieramy sami i gramy na tym na którym nam przyjemnie się gra.

TAKŻE LUDZIE UŻYWAJCIE MÓZGU I PRZEANALIZUJCIE TO CO NAPISAŁEM, BO TO MOIM ZDANIEM ODPOWIEDNI TOK ROZUMOWANIA

oraz mam nadzieje że chociaż kilku graczy przestanie oceniać serwera po "dodatkach". 

PS. Przepraszam za chaotyczną wypowiedz i błędy składniowe zdań.

EDIT# edytowałem ponieważ zrobiłem bardzo złą gafę z powodu "omamów" i pomyłki gdyż napisałem to w stanie "niestabilnym" oraz o 3 w nocy ^^

784091427630431250239.png
:D

Opublikowano

Nie polecam serwera. Administracja faworyzuje jedna gildie, reszta nie otrzymuje jakiejkolwiek pomocy. 2 dni temu zgłosiłem buga do dzisiaj go nie naprawili. Zapytałem administratora jak wejść na dungeon to powiedział, że nie pamieta.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Gra tu ktoś? bo na liczniku 0 osób, 

ostatnia osoba na forum ( shoutbox ) napisała 23 listopada..

Ps. Jak pobrać klienta? ( na stronie nie działa ) Pobieranie zostało wyłączone..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...