Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Extence.pl [Dedyk] [Medium]

MontyPython2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na hard/medium nie wchodzą nigdzie max bonusy więc o co chodzi? pytałam się o tabelke bonusów - więc możesz mi udzielić odpowiedzi jakie bony wchodzą?

• Odpowiedzi 123
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nowe to nowe tamto... Bzdura bo ja żadnych nowych rzeczy nie widzę, widzę jednie darmowe udostępnione z mpc forum rzeczy dla serwerów przeróżnych.

Życzę powodzenia :)

Opublikowano

Nowe to nowe tamto... Bzdura bo ja żadnych nowych rzeczy nie widzę, widzę jednie darmowe udostępnione z mpc forum rzeczy dla serwerów przeróżnych.

Życzę powodzenia :)

Myślę ze jak się przyjrzysz to zobaczysz niejedną nowość :) Ale i tak dzięki za powo.

ciekawy Serwer napewno zagram ! Powodzenia 

Dzięki :)

2pza0c5.png

Opublikowano

O co chodzi z tym przyciskiem F6 ? 

Normalnie gdy zostawiamy włączonego np. Shopa na noc, rano mamy black screen itd itd. Przycisk wciśnięty przed pójściem AFK tak jakby robi wielkiego laga za nas. Po ponownym wcisnieciu nastepuje refresh. Przez co wszystko ładnie działa :) 

2pza0c5.png

Opublikowano

Prezentacja dupy nie urywa, wręcz przeciwnie, amatorsko wykonana. Oczywiście, życzę Wam powodzenia z serwerem!

Opublikowano

1. Dungeony można robić samemu czy wszystkie w grupach? 

2. Pety tylko z IS/kupno od kogoś kto kupił w IS... pewnie będą dawały bony na ludzi? Zgadłem? Jak tak to ile %?

3. Zmianki/dodania drogie u handlarki? Będzie można sobie pozwolić na stanie kilka godzin i bonowanie czy raczej będzie to wyglądało tak, że mając np. 70lvl będę w stanie kupić sobie 5x 200 zmianek?

Novum.png

Opublikowano

1. Dungeony można robić samemu czy wszystkie w grupach? 

2. Pety tylko z IS/kupno od kogoś kto kupił w IS... pewnie będą dawały bony na ludzi? Zgadłem? Jak tak to ile %?

3. Zmianki/dodania drogie u handlarki? Będzie można sobie pozwolić na stanie kilka godzin i bonowanie czy raczej będzie to wyglądało tak, że mając np. 70lvl będę w stanie kupić sobie 5x 200 zmianek?

1. Nie wszystkie są w grupach, ale wątpię że sam je zrobisz.

2. Nie dodaja na ludzi, i można handlowac.

3. Tak zmianki i dodania u handlarki :) Będą w dostepnej dla każdego cenie. Oczywiscie BS jest legalny. 

a i nie będzie czegoś takiego jak bonus na ludzi w ISIE pvp będzie równe a bonusy są dostępne w grze, i to one przeważają o zwycięstwie :)

Jest możliwość zmienienia wyglądu zbroji? bo i pierwszy set i drugi wygląda obrzydliwie

nie

Prezentacja dupy nie urywa, wręcz przeciwnie, amatorsko wykonana. Oczywiście, życzę Wam powodzenia z serwerem!

Dzięki :) 

2pza0c5.png

Opublikowano

Dajcie info co z downloadem i reje bo jest po 22 i niewiadomo nic a niektórym nie tak łatwo jest ściągnąć 1gb z neta jak najszybciej...

Opublikowano

Dajcie info co z downloadem i reje bo jest po 22 i niewiadomo nic a niektórym nie tak łatwo jest ściągnąć 1gb z neta jak najszybciej...

Musimy upnac od nowa, z powodu małej łatki :) przepraszamy. Ale w tej chwili już się uploaduje.

2pza0c5.png

Opublikowano

No to czekamy na start oby było trochę luda bo serwer na prawdę jest spoko :) Będzie lub jest rekrutacja na moderatora / admina serwera TS3 ? :) 

Opublikowano

z tego co słyszałem od administracij jest niby  wykupiona gdzieś reklama której jeszcze nie widziałem więc powie ktoś u kogo lub gdzie ta reklama ? :)

Opublikowano

?Coś nie idzie po myśli bo rejestracja i pobieranie wyłączone :/

Pobieranie jest ON. Na poczatku prezki masz link, na stronie 2 h przed startem aktywujemy.

z tego co słyszałem od administracij jest niby  wykupiona gdzieś reklama której jeszcze nie widziałem więc powie ktoś u kogo lub gdzie ta reklama ? :)

YouTubeerzy zrobią zaraz po starcie, powod ? Brak wczesniejszej możliwości. Ale sa inne reklamy :) To już moja broszka.

2pza0c5.png

Opublikowano

No to czekamy na start oby było trochę luda bo serwer na prawdę jest spoko :) Będzie lub jest rekrutacja na moderatora / admina serwera TS3 ? :)

Na obecna chwile nie ;p

2pza0c5.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...