Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Extence.pl [Dedyk] [Medium]

MontyPython2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 123
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

będzie jakaś reklama? czy jak zwykle zero bądź reklamowanie się na innych serwerach

czy każda postać bez problemu będzie mogła expić na nowych mapkach?

czy moby na nowych mapkach biją szyciem?

Opublikowano

na 100% zagram , fajny serwer bardzo fajne pvp będzie ciekawe na pewno jeszcze troche poczytam tą prezentacje ,powodzenia na starcie :)

a wgl o której jutro ten start ? :P

Opublikowano

będzie jakaś reklama? czy jak zwykle zero bądź reklamowanie się na innych serwerach

czy każda postać bez problemu będzie mogła expić na nowych mapkach?

czy moby na nowych mapkach biją szyciem?

Niektóre mobki biją z szyciem, niektóre bez :) Ale jest to zależne od spota. I myślę że gracz z " Buffem " raczej da radę expic, ale generalnie celowaliśmy na grę w grupie. 

I tak będzie reklama :) 

na 100% zagram , fajny serwer bardzo fajne pvp będzie ciekawe na pewno jeszcze troche poczytam tą prezentacje ,powodzenia na starcie :)

a wgl o której jutro ten start ? :P

Jutro o godzinie 18:00

Za dużo nowości, po co tyle tego gui... Pewnie sponsoruje True i jak zwykle padnie po miesiącu

Nie zagram :)

Skąd taki pomysł xD ?

2pza0c5.png

Opublikowano

Niektóre mobki biją z szyciem, niektóre bez :) Ale jest to zależne od spota. I myślę że gracz z " Buffem " raczej da radę expic, ale generalnie celowaliśmy na grę w grupie. 

I tak będzie reklama :)

Jutro o godzinie 18:00

Skąd taki pomysł xD ?

bronie 75/Stalki gdzie dropią ?

max lvl to 120 tak czy źle doczytałem bo ostatnio jestem rozkojarzony :D ?

Szaman Smok poradzi sobie w expie samemu ? :P Czy to będzie coś ala szaman smok to tylko buffek ? :D 

Opublikowano

bronie 75/Stalki gdzie dropią ?

max lvl to 120 tak czy źle doczytałem bo ostatnio jestem rozkojarzony :D ?

Szaman Smok poradzi sobie w expie samemu ? :P Czy to będzie coś ala szaman smok to tylko buffek ? :D

Nowe mapy, dungeony i tradycyjne miejsca gdzie możesz to zdobyć :) 

Tak 120 i będzie powiększany.

Szczerze mówiąc trudno mi odpowiedzieć, ale raczej tradycyjnie powinien dać sb radę :)

2pza0c5.png

Opublikowano

Nowe mapy, dungeony i tradycyjne miejsca gdzie możesz to zdobyć :)

Tak 120 i będzie powiększany.

Szczerze mówiąc trudno mi odpowiedzieć, ale raczej tradycyjnie powinien dać sb radę :)

jeszcze jedno jest TS3 ? jeśli tak to może ktoś podesłać ? :) chętnie wbije ;P

Opublikowano

Fajny serwer. Z pewnością zawitam jednak mam kilka pytań.

Czy te nowe skille są w 100% skończone czy będą przy nich w razie jakichś niezgodności zmiany ?

Czy te nagrody za zgłoszenia mogą ulec zmianie ?

Czy wierzchowce będą dostępne tylko z Is?

Jak częste będą eventy ?

that's all.

Pozdrawiam

rooney10.jpg

Hi MPC.

Opublikowano

Fajny serwer. Z pewnością zawitam jednak mam kilka pytań.

Czy te nowe skille są w 100% skończone czy będą przy nich w razie jakichś niezgodności zmiany ?

Czy te nagrody za zgłoszenia mogą ulec zmianie ?

Czy wierzchowce będą dostępne tylko z Is?

Jak częste będą eventy ?

that's all.

Pozdrawiam

Tak są skończone :)  I wątpię aby były jakieś niezgodności. Co do zmian zobaczy się :D

Myślę że nie :) Ale też nie wykluczam tego.

Niektóre wierzchowce można zdobyć z Dungeonow

Będą w pewnym odstępie czasowym :) I zapewne będą pojawiały się w Weekendy.

2pza0c5.png

Opublikowano

Kolego "SRELES" nic nie robisz tylko hejcisz każde prace w które nie masz wkładu. Idź lepiej pilnować swojej sravi S2 i S1 tam Cie "napompują z JP armią". Nie miałeś się do czego dojebać to dojebałeś się do tego, że nie umiesz angielskiego i boli Cię to, że na tym serwerze jest angielskie zdanie. Twoje S2 na pewno stoi na samych 100% pomysłach i pracach ( pewnie do tego pozbawiłeś ymira praw do sravi), a na sravi aż kipi syfem i aż się dziwie ludziom, że grają na tym gównie bo tam nic nie ma oprócz reklam i "gwiazd".

@topic

Kiedy będzie download?

Kiedy będzie reje ONLINE ?

Opublikowano

Kolego "SRELES" nic nie robisz tylko hejcisz każde prace w które nie masz wkładu. Idź lepiej pilnować swojej sravi S2 i S1 tam Cie "napompują z JP armią". Nie miałeś się do czego dojebać to dojebałeś się do tego, że nie umiesz angielskiego i boli Cię to, że na tym serwerze jest angielskie zdanie. Twoje S2 na pewno stoi na samych 100% pomysłach i pracach ( pewnie do tego pozbawiłeś ymira praw do sravi), a na sravi aż kipi syfem i aż się dziwie ludziom, że grają na tym gównie bo tam nic nie ma oprócz reklam i "gwiazd".

@topic

Kiedy będzie download?

Kiedy będzie reje ONLINE ?

Widzę dużą agresją :D Ale nie trzeba hejcic bo później ktoś to wykorzysta przeciw tb :) Mimo to zapraszam na serwer. Download będzie dzisiaj wieczorem, reje jutro lub tez dzisiaj wieczorem.

2pza0c5.png

Opublikowano

Jaka jest tabela bonusów? mam nadzieje, że nie będą wchodzić najniższe oraz typu max PE

Bonusy już komuś wyżej pisałem, i tak będą wchodziły takie bonusy ze względu że " Perfekt eq " nie będzie u nas traktowane tak jak np. na XenoXie gdzie jest one nic niewarte :)

2pza0c5.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...