Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM/SS] Nestium #8 - Zmodyfikowany wygląd logowania do gry.

Nestium

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zainwestujcie w grafika bo ten którego macie obecnie (nie wiem kto to) nie potrafi nawet umiejętnie scalić wyciętych skądś tam obiektów.
Te buttony wyglądają paskudnie ale to i tak nic przy napisie "Nazwa Postaci" i polu na jej wpisanie.

0VPaRnd.png

Opublikowano

to są jaja? przecież to jest paskudne, ten wybor postaci co jest na ascarialu  w polączeniu z tym tłem ehh tragedia

synga54pn_eqhqqqx.png

Opublikowano

to są jaja? przecież to jest paskudne, ten wybor postaci co jest na ascarialu  w polączeniu z tym tłem ehh tragedia

Chyba masz skośne gały mutancie. Opinia noname ktory zalozyl nie dawno konto mnie nie interesusje.

Zainwestujcie w grafika bo ten którego macie obecnie (nie wiem kto to) nie potrafi nawet umiejętnie scalić wyciętych skądś tam obiektów.

Te buttony wyglądają paskudnie ale to i tak nic przy napisie "Nazwa Postaci" i polu na jej wpisanie.

Nie jest jeszcze skończone  :) Ale dzieki za opinie na pewno zmienimy buttony.

CtV.png

Chcesz zapytać o serwer? Wejdź na naszego Ts3 oraz Facebooka!

http://www.mpcforum.pl/topic/1314410-vmss-nestium-23-arena-gladiatorow/

Opublikowano

Bardzo fajnie to wygląda, fajna klimatyka klienta, zmiencie troszke buttony i bedzie malinka.

Fajna praca +

Czekamy na :

CtV.png

Nestium | Nick: SwerdenSG | Królestwo: Jinno | Gildia: SG | Poziom: 1+ |

Opublikowano

Bardzo fajnie to wygląda, fajna klimatyka klienta, zmiencie troszke buttony i bedzie malinka.

Fajna praca +

Nad tymi buttonami juz pracujemy ;)

CtV.png

Opublikowano

Widzę, że skrypty Krzywego pod serwer Ascarial.

Złodzieje. :D

Złodzieje :D? Dawno zostały kupione od Endymiona :D Śmieszne :D

Z tego co sie orientuje @Arkadioush cos o tym wie.

Spojrz na siebie ''Złodzieje'' juz nie powiem kto kradnie modele z innych gier :)

CtV.png

Opublikowano

Chyba masz skośne gały mutancie. Opinia noname ktory zalozyl nie dawno konto mnie nie interesusje.

Nie jest jeszcze skończone  :) Ale dzieki za opinie na pewno zmienimy buttony.

Szkoda tylko że gość napisał to samo co ja i jego ciśniesz, a do mnie lizu lizu..

Spodziewałem się po Was poważniejszego podejścia do krytyki.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Szkoda tylko że gość napisał to samo co ja i jego ciśniesz, a do mnie lizu lizu..

Spodziewałem się po Was poważniejszego podejścia do krytyki.

Widze ze nie potrafisz dobrze przeczytac mojej odpowiedzi.

Wiec ci to ułatwie.

''Chyba masz skośne gały mutancie. Opinia noname ktory zalozyl nie dawno konto mnie nie interesusje.'''

Zrozumiales ? :D :D

CtV.png

Opublikowano

Każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie. Jeżeli jest to paskudne to to napiszę. Ja dostaję obelgi za to, że mam konto nowe. A osoba, która napisała prawie to samo tylko ma więcej postów i jest znana to oczywiście on ma racje i już pucu pucu? Musicie się przyzwyczaić, że jak coś wstawiacie może się komuś nie podobać i dostaniecie wszelaką krytykę, ciesz się, że zostało to opisane delikatnymi słowami " paskudne " bo zalicza się do innych określeń. I panuj nad emocjami i nie obrażaj innych przez takie błahostki bo to nie na poziomie.

Pozdrawiam.

// 

Posty nie na temat, nie interesuje mnie co ci lezy na sercu.

Raport.

Posty nie na temat? Po prostu chciałem Ci uświadomić, że każdy ma prawo do własnego zdania, a posty nie na temat to ten  jak uświadamiasz mizune, oraz ten gdzie mnie obrażasz. 

synga54pn_eqhqqqx.png

Opublikowano

Każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie. Jeżeli jest to paskudne to to napiszę. Ja dostaję obelgi za to, że mam konto nowe. A osoba, która napisała prawie to samo tylko ma więcej postów i jest znana to oczywiście on ma racje i już pucu pucu? Musicie się przyzwyczaić, że jak coś wstawiacie może się komuś nie podobać i dostaniecie wszelaką krytykę, ciesz się, że zostało to opisane delikatnymi słowami " paskudne " bo zalicza się do innych określeń. I panuj nad emocjami i nie obrażaj innych przez takie błahostki bo to nie na poziomie.

Pozdrawiam.

Posty nie na temat, nie interesuje mnie co ci lezy na sercu.

Raport.

CtV.png

Opublikowano

Widze ze nie potrafisz dobrze przeczytac mojej odpowiedzi.

Wiec ci to ułatwie.

''Chyba masz skośne gały mutancie. Opinia noname ktory zalozyl nie dawno konto mnie nie interesusje.'''

Zrozumiales ? :D :D

Nie wiem czy jesteś palcem robiony czy jak, ale mój post nie dotyczył tego co Cię interesuję, tylko Twojej nieumiejętności przyjęcia krytyki.

Tak swoją drogą to jakie znaczenie ma staż konta osoby która Cię krytykuję? Gdy gracze napiszą że coś jest c*****e, a prawdopodobnie nie jeden to zrobi, to też spojrzysz w bazę na czas gry postaci, a potem ocenisz czy warto przyjąć tą uwagę do siebie?

0VPaRnd.png

Opublikowano

Nie wiem czy jesteś palcem robiony czy jak, ale mój post nie dotyczył tego co Cię interesuję, tylko Twojej nieumiejętności przyjęcia krytyki.

Tak swoją drogą to jakie znaczenie ma staż konta osoby która Cię krytykuję? Gdy gracze napiszą że coś jest c*****e, a prawdopodobnie nie jeden to zrobi, to też spojrzysz w bazę na czas gry postaci, a potem ocenisz czy warto przyjąć tą uwagę do siebie?

Hahaha multikonto wrobiłeś sie kolego.

CtV.png

Opublikowano

To że więcej niż jedna osoba napisała Ci że masz coś c*****ego nie oznacza, że ktokolwiek założył multikonto tylko potwierdza że faktycznie to coś jest c*****e.

0VPaRnd.png

Opublikowano

To że więcej niż jedna osoba napisała Ci że masz coś c*****ego nie oznacza, że ktokolwiek założył multikonto tylko potwierdza że faktycznie to coś jest c*****e.

Spokojnie Z ilu kont będziesz pisal :D?

Koncze dyskusje.

Odswiezam z syfu ;)

CtV.png

Opublikowano

Nestium , dajesz sie tylko im prowokowac, po prostu to zignoruj, oni tak robią wszedzie to sa typowi hejterzy.

Czekamy na :

CtV.png

Nestium | Nick: SwerdenSG | Królestwo: Jinno | Gildia: SG | Poziom: 1+ |

Opublikowano

Nie wiem po co wrzucać coś co nie jest skończone i do tego chu#ową kompletnie to wygląda.

Ta praca dla mnie akurat jest ohydna.

@Mizune ma racje.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Nie wiem po co wrzucać coś co nie jest skończone i do tego chu#ową kompletnie to wygląda.

Ta praca dla mnie akurat jest ohydna.

@Mizune ma racje.

Reff. :)

CtV.png

Opublikowano

Na chugo wstawiać takie gówno?

Ani to autorskie ani nic, zieliście gotowce po prostu wgraliście i ale macie się czymś pochwalić.

Ten dział jest od pokazania bardziej autorskich rzeczy a nie wgrania gotowych elementów z innego klienta czy też forum.

Żałosne ten dział co raz bardziej spada na psy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...