Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM/SS] Nestium #8 - Zmodyfikowany wygląd logowania do gry.

Nestium

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak twój iloraz inteligencji.

Gdzieś tu jest napisane, że można wrzucać tylko autorskie rzeczy, nie można już pochwalić się kreatywnością? 

Nigdzie też nie jest napisane, żeby facet nie mówił dziewczynie, że jest gruba a jednak tego nie robią. (nie liczę tych elementów którzy obrażają kobiety dla funu bo dla mnie to podludzie)

0LsM05U.png

Opublikowano

Nigdzie też nie jest napisane, żeby facet nie mówił dziewczynie, że jest gruba a jednak tego nie robią. (nie liczę tych elementów którzy obrażają kobiety dla funu bo dla mnie to podludzie)

Niestety, to co żeś napisał z niczym tutaj się nie pokrywa. 

Rozumiem o co Ci chodzi, ale niestety, to nie jest to.

Opublikowano

Aavesil, kiedy ty w końcu zrozumiesz, że to co robisz nie jest najlepsze i wielu osobom się nie podoba. Ten "noname" może być jednym z graczy, do których przecież masz szacunek. Poza tym i tak ty tego nie robiłeś, tylko zapewne daimao, który też pokazał, że nie potrafi przyjąć krytyki.

Więcej kwiatków mogliście dodać  xD, według mnie nie wygląda to najgorzej.

PS. jednak nikomu kopara nie opadła

Opublikowano

Aavesil, kiedy ty w końcu zrozumiesz, że to co robisz nie jest najlepsze i wielu osobom się nie podoba. Ten "noname" może być jednym z graczy, do których przecież masz szacunek. Poza tym i tak ty tego nie robiłeś, tylko zapewne daimao, który też pokazał, że nie potrafi przyjąć krytyki.

Więcej kwiatków mogliście dodać  xD, według mnie nie wygląda to najgorzej.

Krytykę przyjmuję z szeroko otwartymi ramionami. :) 

Nie lubię tylko jeśli ocenia mnie osoba o zerowym pojęciu na dany temat. 

Nie taki był zamiar, to jest tylko prezentacja, tego co się zmieniło i tego co zostało dodane na serwer. 

Opublikowano

Dobra, bez cytowania tego posta bo mam już troszku tego % na pasku :D więc tak te "nachodzące" na siebie okienka wyboru postaci wyglądają jak gówno :/ napis "Nazwa Postaci" z painta to okienko gdzie wpisujesz nazwe postaci to darmowe gówno z darmowego PSD "Wybierz Postać" też wygląda jak szajs nałożony tylko czerwony kolor serio ??? nawet grafikowi się nie chciało nałożyć jebanego gotowego stylu o.O reszty komentować nie będę bo nie potrzeba Ciąg dalszy ...

@Mizune nie będę cie tu rozśmieszał ale ten twój set z MPCforum mogę w każdym czasie wrzucić na forum bo są one z innej gry tylko troszeczkę zmodyfikowane chociaż z dwuręką i mieczem nic nie zrobiłeś za co ubolewam ;9 ale powodzenia z serwerem bo macie wiele fajnych nowości i ciekawych rozwiązać co się cenni a ja nie jestem kolejnym typowym hejterem tylko osobą która uświadamia ci to że co robisz jest dobre ale w robieniu tego jak najlepiej

Dziękuje

PSS

Daimo nie komentuj tego bo mam trochu na pasku jak coś PW :) 

Opublikowano

Zainwestujcie w grafika bo ten którego macie obecnie (nie wiem kto to) nie potrafi nawet umiejętnie scalić wyciętych skądś tam obiektów.

Te buttony wyglądają paskudnie ale to i tak nic przy napisie "Nazwa Postaci" i polu na jej wpisanie.

Kolego, jeżeli chodzi o grafikę mojego autorstwa to niestety ale robiłem tylko ramki, belki oraz logo.

Reszta zawarta w tych ramkach jest ich własną koncepcją. Sądząc po Twojej wypowiedzi "wyciętych obiektów" Twoje oko

"graficzne" niestety jest zbyt zawodne, gdyż każdy element był rysowany. Zestaw który wykonałem dla Właścicieli serwera jest

wrzucony na moim FB.

A oto kilka załączników:

1.

8008814089720491182597.jpg

2.

2605114089720491182597.jpg

Tak więc, nie wiesz oraz nie znasz - nie oceniaj. A grafikę scalić mogli równie dobrze właściciele serwera. Ja jako grafik zrealizowałem zamówienie na plik PSD,

swoją robotę wykonałem. Pozdrawiam.

/Edit

Wypowiadam się tylko na podstawie wersji ss, ponieważ z klientem gry nie mam nic wspólnego.

Opublikowano

Nie ładnie tak kraść skrypty z ascariala.

Grafika na bardzo niskim poziomie

Wszyscy wszystko z wszystkiego kradną więc czemu nie?

@Topic. troszke brzyyydkie to jest. Popracujcie troszke nad grafikom, może za drugim razem uzyskacie lepszy efekt ;)

Jak narazie to gratuluje efektu :p

Opublikowano

Wszyscy wszystko z wszystkiego kradną więc czemu nie?

@Topic. troszke brzyyydkie to jest. Popracujcie troszke nad grafikom, może za drugim razem uzyskacie lepszy efekt ;)

Jak narazie to gratuluje efektu :P

Nie wrzucaj wszystkich do jednego worka ripperze.

0LsM05U.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...