Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GrottoOfExile

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A co ma niby być?

udaje, że 'zniszczył' ten serwer, a tak na prawdę nic nie zrobił, ma ból dupy o to, że startuje o wiele lepszy serwer na """""JEGO""""" plikach, widzimy się na starcie.. :)

would u miss me? 1105814451671351221478.png

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hahahah nie wierze czysty Gotowiec AlioS2 !! hahah Wbiłem i aż mi się płakać zachciało nawet prezentacji własnej nie macie prócz grafiki !! Nie Polecam Tu macie Link do Prezki AlioS2 i Popatrzcie !! Wszystko to samo co na AlioS2 nawet clienta nie edytowaliście tylko rooty zmienione Frajerstwo ! Praktycznie nawet Prezka w ten Sam styl ubrana jak AlioS2

http://www.mpcforum.pl/topic/1256065-alios2-dedyk-medium/
Opublikowano

Hahahah nie wierze czysty Gotowiec AlioS2 !! hahah Wbiłem i aż mi się płakać zachciało nawet prezentacji własnej nie macie prócz grafiki !! Nie Polecam Tu macie Link do Prezki AlioS2 i Popatrzcie !! Wszystko to samo co na AlioS2 nawet clienta nie edytowaliście tylko rooty zmienione Frajerstwo ! Praktycznie nawet Prezka w ten Sam styl ubrana jak AlioS2

http://www.mpcforum.pl/topic/1256065-alios2-dedyk-medium/

No to mówie ;)

Jeszcze ten człowiek mi zaprzecza,że to nie są pliki mojego serwera które sam udostępniłem...

Grafika w cliencie ta sama hah :P

Będzie reklama. ^^

Opublikowano

No to mówie ;)

Jeszcze ten człowiek mi zaprzecza,że to nie są pliki mojego serwera które sam udostępniłem...

Grafika w cliencie ta sama hah :P

Będzie reklama. ^^

Dokładnie Reklama dźwignią handlu ! ... Porażka żeby tak ściągać żywcem wszystko to aż widać jak patologia w Polsce się szerzy ... Nic nie zmienione chociaż by prezke zmienili ! albo układ... szkoda słów nie polcem serwera a Ty Shaggy powiem krótko Pliczki zajebi*te :) daj link na pw to Łape Ci dam :P

Opublikowano

Dokładnie Reklama dźwignią handlu ! ... Porażka żeby tak ściągać żywcem wszystko to aż widać jak patologia w Polsce się szerzy ... Nic nie zmienione chociaż by prezke zmienili ! albo układ... szkoda słów nie polcem serwera a Ty Shaggy powiem krótko Pliczki zajebi*te :) daj link na pw to Łape Ci dam :P

Nom reklama musi być :)

Dobrze,że są tacy idioci nawet :P

Daj pod tym postem,albo pod innym łape,bo pliki wrzucałem z innego konta.

@ AW

W m2 sa dzikusy?

Opublikowano

Dobra wbijam, zobaczę co i jak.

Mam nadzieje że serwer, jako tako dobry.

A właśnie, do osób co już grają, jakie wrażenia ??

Pozdrawiam. 

837341413742376668518.png

Opublikowano

A więc.

Moja opinia to:

Serwer Bomba. Już po samym wejściu, chcę się grać. Chyba jeden z dobrych serwerów w jakie grałem. Mam nadzieje że będzie spoko. Zaczynamy tutaj grę. No i zostaję na dłużej. Jak by co ja gram pod nickiem: SexiPapi... Czerwoni. Pozdrawiam.

Pozdrawiam. 

Opublikowano

Kopiuj wklej z serwera Alios :| Prawie taka sama ilość graczy, więc chyba zakończe tam grać jak na takim samym serwie mam 91lvl i lepsze eq..

Opublikowano

Grałem chwile. Bardzo się zawiodłem. Start serwera, masa bugów, mało ludzi, drop yang troszkę nieadekwatny do cen w sklepach. Do 25 poziomu uzbierałem niecale 500 k gdzie taki koszt musze ponieść na ulepszenie fmsa na +4 czy +5. To nie medium, to hard. 

W dupie mam to co Ty myślisz , rozumiemy się ? Mnie obchodzi to co ja myślę. 
A Twoje zdanie mnie tak je...ie że zaraz dojdę . 
PEACE \m/

Opublikowano

Grałem chwile. Bardzo się zawiodłem. Start serwera, masa bugów, mało ludzi, drop yang troszkę nieadekwatny do cen w sklepach. Do 25 poziomu uzbierałem niecale 500 k gdzie taki koszt musze ponieść na ulepszenie fmsa na +4 czy +5. To nie medium, to hard. 

500k bo misji nie robiłeś :P

Warto zagrać.

Mi serwer się bardzo podoba.

Ale wiadomo, każdy ma swoje typy serwerów.

To jest mój. 

Pozdrawiam. 

@Edit

Oczywiście hejty dozwolone.
Bo i tak, zawsze ktoś będzie hejtował.
Bugów jak na razie nie widać, możliwe że naprawili.
Nie wiem co wy ludzie chcecie. Serwer przynajmniej miał jakiś start, no i nadal działa.

Opublikowano

Ile osób on-line w godzinach szczytu?

Serwer wystartował parę godzin temu.

Więc trudno określić.

Ale polecam serwer.

Super wykonany, nawet że może pliczki nie ich.

Mam nadzieje że ta Administracja długo utrzyma ten serwer.

Lecz liczba graczy to nie ułatwia.

Ale gram do upadłego.

Ważne że mi się podoba.

Może innym się nie podobać, więc szkoda, ale każdy ma swój gust... 

Niestety...

Opublikowano

Wykrywa mi dziwne wirusy w cliencie, do tego nawet nie zmienione nazwy szkat (przynajmniej tak wczoraj było, teraz nie wiem bo usunąłem i wyczyściłem kompa z pozostałości po tym serwerze). Nie polecam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...