Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GrottoOfExile

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

serwer jest off? bo na stronie piszę że jest 0 graczy oraz wszystkie ch są wyłączone 

Serwer dopiero jutro startuje.

Dlatego jest off.

837341413742376668518.png

Opublikowano

Szczerze mówiąc to wydaje mi się, że nie ma sensu startować nawet na takich serwerach, jeśli priorytetami administracji jest ''YouTuber'' z ilością widzów na poziomie 50 to jest to jednoznaczne z jakością wykonania serwera :)

Opublikowano

Ze sie tu wtrace kazdy pisze doslownie na kazdym serwerze nowym ze to podrobka bo co? Bo pliki z PL? Kazdy wzorowal sie na PL badz taki kozak i stworz gre podobna. Po drugie serwer jest ciekawy bo nie ma tych gowien petow sretow. Serwer Ciekawy na taki czekalem.

Opublikowano

Nie wiem czemu twierdzisz że kopia i że pliki sariosa, ale jesteś w błędzie to co piszesz :) .... ZAPRASZAM NA SERWER O 16 jeśli będzie 150 osób + daje 50% exp na 3h ! i OX ! (Ciekawe nagrody)

Opublikowano

Własnie o to mi chodziło.

Co 2 serwer na moich plikach.

Z*********e ^^,ale mam fejm.

Daj like za pliczki chociaż.

Ja też sie bardzo ciesze, że powstaje drugi serwer podobny do Aliosa z OGARNIĘTĄ administracją. :)

Opublikowano

No on zawsze tak robi bo ma ból dupy, że są lepsi od niego i lepiej prowadzą serwer. Shaggy co z tego, że twoje serwery stoją po 3 miesiące jak nikt na nich nie gra? Robisz serwery tylko dla zysku i jesteś głupim bachorem który myśli, że jest najlepszy. Tak jak to Mateo mówił.. pozdro ShaggyxGruby :) PS: Jeśli to pliki Aliosa to może być bug z olejkiem wygnania. 

Opublikowano

• Mam pytanie.. . A mianowicie czy z metinów będzie się dostawało 2 SM jak na podobnych serwerach do tego? 

Nick : FallTryPL

Serwer : Metin2 (Diumar)

Level : 84

Klasa : Sura WP (Weapon)

...Daj like/plusa <-- Dla Ciebie to tylko kliknięcie, a dla mnie to coś więcej niż kliknięcie :DGG : 51025729

Opublikowano

Zgram z przyjemnością, to są bardzo fajne pliki i ogólnie wszystko jest bardzo fajnie. Polecam serwer jak najbardziej <3 Szkoda, że są osoby, które chcą go r******* albo będą starać się zmniejszyć ilość graczy ;/

Opublikowano

Na forum na sb napisaliście , że jest już 110 pobrań , a wcześniej , że do startu ze 100 będzie , macie duże aspiracje jak widać . Pobrałem i zobaczę za parę dni , ale wątpię , że będzie warto , najważniejsze to dużo osób na starcie , nie będziecie ich mieć to klapa . Reklamy to też chyba nie ma :x

Opublikowano

super serwer na 100% wbije na start serwera oby było dużo luda bo  z tego co widziałem  reklamy też nie ma a YT-ber od 50 widzów to przesada :D

Opublikowano

Download #1 - Ściągnięć 775

Download #2 - Ściągnięć 221

Download #3 - Ściągnięć 105 

Reasumując, jeśli to nie fake to przewidywana ilość graczy na start - 1k. ;)

Opublikowano

Download #1 - Ściągnięć 775

Download #2 - Ściągnięć 221

Download #3 - Ściągnięć 105 

Reasumując, jeśli to nie fake to przewidywana ilość graczy na start - 1k. ;)

zalożę się, że to zlicza naciśnięcie przycisku "pobierz" więc zapewne sobie nabijali to sami ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...