Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Panel WWW pod publiczny serwer TS3 [Automatyczne rangi, kanały, skanowanie, usuwanie]

11pawlo

Panel TS3  

183 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcecie abym udostępnił cały panel z botami za darmo?

• Tak
      175
    • Nie
      8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Piszę to na szybko.

Wczoraj mi zbanowali mój serwer i za parę dni jeżeli będą chętni udostępnię tutaj cały kod który pisałem sam pod panel WWW do tsa.

Panel podobny do tego co ma bahu(ja napisałem to pierwszy) wraz z botem na sprawdzanie i kasowanie kanałów wszystko autorskie.

Pozdrawiam admin zbanowanego serwera Fatality.pl

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Piszę to na szybko.

Wczoraj mi zbanowali mój serwer i za parę dni jeżeli będą chętni udostępnię tutaj cały kod który pisałem sam pod panel WWW do tsa.

Panel podobny do tego co ma bahu(ja napisałem to pierwszy) wraz z botem na sprawdzanie i kasowanie kanałów wszystko autorskie.

Pozdrawiam admin zbanowanego serwera Fatality.pl

także jestem zainteresowany ;) 

Opublikowano

Wariat, trzeba było kupić licke :P chociaz NPL nie powinni banować skoro je rozdają...

Rozdają je na pewnych zasadach, lecz jeżeli nie przestrzegasz regulaminu to masz efekt :)

Opublikowano

Czyli jednak nie sprzedajesz tego panelu? :D

Wariat, trzeba było kupić licke :P chociaz NPL nie powinni banować skoro je rozdają...

Po ostatnim razie (ts-x.pl) nie chcieliśmy znowu kupować licencji + brak hajsu (zmiana administracji).
Opublikowano

No jednak trochę szkoda to tak udostępniać :D
Nawet nie wiecie ile mu za ten panel oferowali xD

Funkcje panelu:

• Automatyczne przyznawanie rang (nie potrzeba czekać na admina godzinami)
  • Automatyczne tworzenie kanału prywatnego, nadawanie admina (w tym administracja kanałem poprzez panel). Przyznaje kanały już utworzone z nazwą [numerek].WOLNY.
  • Status serwera (ip, ping, sloty serwera)
  • Status online adminów
  • System newsów. Pobiera kod html z opisu (wcześniej ustawionego w opcjach) kanału.
  • Formularz kontaktowy
  • Automatycznie sprawdza czy jesteś połączony z serwerem
  • Sprawdzanie kanałów. Bot sprawdza jak długo kanał był nieodwiedzany. System tworzy "reputację" właściciela kanału. Jeżeli właściciel siedział np tylko godzinę, to kanał usunie np. po 3 dniach. Jeżeli siedział z ziomkami tydzień, to usunie mu np. po 2 tyg od ostatniego zalogowania.
  • Automatycznie tworzenie kanałów z numerem porządkowym.
  • Pokebot
  • Bot piszący po wejściu na serwer
  • Z*******y wygląd oparty na Bootstrapie 3 (ogromne możliwości personalizacji)
  • Trochę grafiki mojego autorstwa
  • Zabezpieczony przed atakami

Wyglądało to tak:

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:hboN4U63h0UJ:www.fatality.pl/

To chyba wszystko. W razie czego Wariat mnie poprawi.
Pawlo będzie ten panel ogarniał dopiero w sobotę, więc szykujcie się na niedziele/poniedziałek.
Zapraszam do dyskusji, a w razie pytań zapraszam na PW. :)

Opublikowano

nie zachwalaj go tak narazie bo jeszcze go nie udostepnil jak da to wtedy bd fajnie :)

Chcieli funkcje - wypisałem funkcje.

Może dzięki temu podniesie się "standard" teamspeaków. Ludzie przestaną narzekać na administrację itp.

Opublikowano

Chcieli funkcje - wypisałem funkcje.

Może dzięki temu podniesie się "standard" teamspeaków. Ludzie przestaną narzekać na administrację itp.

Tyle, że wolę być "obsługiwany" przez administrację niż przez jakiegoś śmiesznego bota... :)

Opublikowano

Tyle, że wolę być "obsługiwany" przez administrację niż przez jakiegoś śmiesznego bota... :)

Każdy woli kontakt z człowiekiem, ale lepiej natychmiast przez bota, niż czekać godzinę na szanowne grono administracyjne, aby jeszcze dostać opierdziel "czemu przesiadujesz na kanale pomocy?!".

Niestety na wielu teamspeakach administracja opieszale śpieszy z pomocą użytkownikom.

Opublikowano

Każdy woli kontakt z człowiekiem, ale lepiej natychmiast przez bota, niż czekać godzinę na szanowne grono administracyjne, aby jeszcze dostać opierdziel "czemu przesiadujesz na kanale pomocy?!".

Niestety na wielu teamspeakach administracja opieszale śpieszy z pomocą użytkownikom.

Niestety tak jest, lecz i tak zostanę przy swoim :) Oraz nawet jeżeli ten bot będzie działał ładnie to nie będę go używał u siebie, ponieważ tak jak pisałem wyżej wolę aby moja administracja pomagała użytkownikom a nie jakiś tam bot ;)

Opublikowano

Boty miałes piękne i to przyznam a z szablonow twoich stron sam do dzisiaj latam.

Opublikowano

Niestety tak jest, lecz i tak zostanę przy swoim :) Oraz nawet jeżeli ten bot będzie działał ładnie to nie będę go używał u siebie, ponieważ tak jak pisałem wyżej wolę aby moja administracja pomagała użytkownikom a nie jakiś tam bot ;)

Chłop daje Ci swoją ciężką pracę za free a ty narzekasz :D

Opublikowano

Chłop daje Ci swoją ciężką pracę za free a ty narzekasz :D

Skąd wiesz, że nie będzie tam "kruczków" przez które nie włamie Ci się na server? :D nie no dobra bo się robi offtopic ;d. Jak chce to niech udostępnia ;P

Opublikowano

Skąd wiesz, że nie będzie tam "kruczków" przez które nie włamie Ci się na server? :D nie no dobra bo się robi offtopic ;d. Jak chce to niech udostępnia ;P

Wszystko da się sprawdzić ;)

Opublikowano

Wszystko da się sprawdzić ;)

Oczywiście, że się da lecz mniej doświadczeni będą mieli problem, chyba że ktoś szybko wyda opinię na temat tego botka na forum :)

Także czekamy na tego "BOTa"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...