Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Panel WWW pod publiczny serwer TS3 [Automatyczne rangi, kanały, skanowanie, usuwanie]

11pawlo

Panel TS3  

183 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcecie abym udostępnił cały panel z botami za darmo?

• Tak
      175
    • Nie
      8

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jak by chcial udostepnic to juz dawno by to zrobil pewnie upnie panel z dodatkiem od siebie wgra shella a potem bd atakowal z waszych vps'ow xD

Wiesz, wcześniej mieliśmy serwer i skrypt był tylko na wyłączność. Teraz serwera nie ma, a skrypt leży i się marnuje. Wariat pracuje, a nie tak jak większość z Was - siedzi cały dzień przed kompem i ma prawo zabrać się za udostępnianie skryptu kiedy zechce. Z tego powodu uważam Twój argument "jak by chcial udostepnic to juz dawno by to zrobil" za bezwartościowy. Powiedziane było, że postara się to ogarnąć na niedzielę/poniedziałek i tego się trzymajmy.

Co do shella, to wątpię. Pawlo nie bawi się w takie rzeczy od dawna i raczej nie miałby co z tym zrobić. Jeżeli nie darzycie go zaufaniem, to możecie zawsze przejrzeć skrypt, monitorować jego zachowanie i w razie czego usunąć złośliwą linijkę...

Zaktualizowałem mój post z funkcjami. Uzupełniłem go troszkę i dodałem podgląd wyglądu panelu jakby kogoś to interesiło.

Opublikowano

Wiesz, wcześniej mieliśmy serwer i skrypt był tylko na wyłączność. Teraz serwera nie ma, a skrypt leży i się marnuje. Wariat pracuje, a nie tak jak większość z Was - siedzi cały dzień przed kompem i ma prawo zabrać się za udostępnianie skryptu kiedy zechce. Z tego powodu uważam Twój argument "jak by chcial udostepnic to juz dawno by to zrobil" za bezwartościowy. Powiedziane było, że postara się to ogarnąć na niedzielę/poniedziałek i tego się trzymajmy.

Co do shella, to wątpię. Pawlo nie bawi się w takie rzeczy od dawna i raczej nie miałby co z tym zrobić. Jeżeli nie darzycie go zaufaniem, to możecie zawsze przejrzeć skrypt, monitorować jego zachowanie i w razie czego usunąć złośliwą linijkę...

Zaktualizowałem mój post z funkcjami. Uzupełniłem go troszkę i dodałem podgląd wyglądu panelu jakby kogoś to interesiło.

nie no spoko poczekamy zobaczymy nie znam tego Pana wiec juz nic nie mowie i tak zrobi kawal dobrej roboty jesli udostepni bo bd mozna go sobie przerobic lub napisac swoj wrozujac sie na tym

Opublikowano

Ja poszperałem po necie i o to znalazłem coś takiego  http://forum.teamspeak.com/showthread.php/91686-TeamSpeak-3-Web-Control-Panel-V2  jesli ktoś zrobił by dotego tutka to by było fajnie ^^

Tyle, że to nie jest do tematu napisz nowy i może uzyskasz odp. ;)

Ps. Dziwne, że panel powinien być tydzień temu jak pisał to autor tematu a nadal nie ma :P

Opublikowano

Tyle, że to nie jest do tematu napisz nowy i może uzyskasz odp. ;)

Ps. Dziwne, że panel powinien być tydzień temu jak pisał to autor tematu a nadal nie ma :P

Sam sobie odpowiedz czemu nie ma?

Opublikowano

Co do tego mojego linka to jest to tez jest panel www do ts a skoro założyciel tematu olał sprawe to moze trzeba by coś zrobic skoro jest takie zainteresowanie tym tematem.

Opublikowano

Każdy woli kontakt z człowiekiem, ale lepiej natychmiast przez bota, niż czekać godzinę na szanowne grono administracyjne, aby jeszcze dostać opierdziel "czemu przesiadujesz na kanale pomocy?!".

Niestety na wielu teamspeakach administracja opieszale śpieszy z pomocą użytkownikom.

Jakby u mnie administrator wyleciał do kogoś z takim tekstem to z miejsca traci range i nie ważne czy to NA czy ROOT ;) A uwierz że serwer mam spory ;)

tsmet.png

Opublikowano

Sam sobie odpowiedz czemu nie ma?

Przeczytaj pierwsze posty zobacz, że od początku pisałem, że i tak ten śmieszny panel nie zostanie wrzucony ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...