Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gamescom

Magiczna Panda

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 116
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

C**j z tego skoro jesteś taką pizdą że nie potrafiłeś wcześniej sam go zdobyć. Teraz każdy użył jak mógł, a więcej kodów nikt nie posiada, gdyż wszystkie były podane tutaj.

Opublikowano

TAKIM ŻE WSZYSTKIE OSOBY KTORE SPAMUJA O KOD SA RETARDAMI. zamknąć ten temat w końcu event dawno się skończył

Zapytać nie wolno? jestem smutny z tego powodu że mnie obrażasz :( Event się skończył ale zawsze może ktoś miał kod na zbyciu :)

Opublikowano

A jeśli nie dostanę dzisiaj tego Riot Kayle i ward to znaczy że dostane później czy wgl? Jeśli użyłem działającego kodu z tego tematu

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Riot znowu się bawi. Ludzie na reddicie z oryginalnymi kodami z wejściówek nie dostali warda ani skina do kayle, ja mam od znajomego prosto z biletu i też nie dostałem. Trzeba czekać, ew. support ;)

poprawka.png

____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________

Opublikowano

Nikt jeszcze nie dostał, dzisiaj wysłałam zapytanie do supporta.

Jakieś powiadomienie otrzymałeś czy jak to wyglądało? :)

żadnego powiadomienia. Musisz po prostu wejść na konto i np. do Kayle i zobaczyć czy masz przy Riot Kayle "Owned".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...