Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gamescom

Magiczna Panda

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 116
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Masz prośbę kolejny raz o kod, ale w tym miejscu jest już kod wpisany. I jest tam kod który został przyjęty, przynajmniej ja tak mam.

Opublikowano

Beka, szkoda że wszystkie te 1000 kodów jest fake, są wygenerowane pod podany schemat który pokaże informację że "kod poprawny" ale tak czy siak nie dostaniecie skórki ani warda.

Opublikowano

Beka, szkoda że wszystkie te 1000 kodów jest fake, są wygenerowane pod podany schemat który pokaże informację że "kod poprawny" ale tak czy siak nie dostaniecie skórki ani warda.

Skąd to info?

Opublikowano

Tak jak up , jeżeli jeszcze ktoś posiada ten kod proszę o pw :)

Jezeli by ktos mial jakis wolny kod bardzo prosze o pw 

Ma ktoś może jeszcze jakiś kod? :(

PW

Panda dał wam 1000 kodów a wy kur#a jeszcze prosicie zamiast ruszyć dupe i próbować każde? Boże, chroń mnie od cebulaków.

Opublikowano

Panda dał wam 1000 kodów a wy kur#a jeszcze prosicie zamiast ruszyć dupe i próbować każde? Boże, chroń mnie od cebulaków.

to kretynie sam spróbuj je wpisać :)

przed chwilą przetestowałem przeszło 500kodów i ani1 nie działał

więc jeżeli masz jeszcze jakieś problemy co do nich to po prostu sobie daruj :)

304191415027212454880.jpeg
Opublikowano

to kretynie sam spróbuj je wpisać :)

przed chwilą przetestowałem przeszło 500kodów i ani1 nie działał

więc jeżeli masz jeszcze jakieś problemy co do nich to po prostu sobie daruj :)

Odwal się ode mnie pajacu, 1500 kodów na pewno użytkownicy mpc nie użyli tak więc po prostu c*****o szukacie matoły :)

Opublikowano

Jak by ktoś jeszcze miał jakiś działający kod to proszę o pw.

@kruk392

tak i na pewno ktoś do ciebie od razu napisze jak dostanie kod hahah.. 

dobija mnie takie coś, jak was nie stać na skina za 20zł to idźcie do pracy a nie żebracie w internecie. szybciej byś zarobił te 20 niż wpisywał te wszystkie 1k kodów.

Opublikowano

Odwal się ode mnie pajacu, 1500 kodów na pewno użytkownicy mpc nie użyli tak więc po prostu c*****o szukacie matoły :)

no, użytkownicy mpcforu nie, ale jeszcze pamiętaj że są inni ludzie którzy oglądają yt, + jak znajdą, podają znajomym itp.

ja już więcej nie komentuje bo nie ma sensu kłótnia  z Tobą :)

Opublikowano

no, użytkownicy mpcforu nie, ale jeszcze pamiętaj że są inni ludzie którzy oglądają yt, + jak znajdą, podają znajomym itp.

ja już więcej nie komentuje bo nie ma sensu kłótnia  z Tobą :)

Bez urazy ale trzeba być w chuuuuuuuuuuuuuuj wielką cipą żeby nie dostać tego kodu. Panda pisał że kody da o 20 i nast. dnia o 14. Ja tego dnia wszedłem o 20 i w opisie oraz info na filmiku było że jest 500 kodów dostępnych oraz wtedy te kody miały 300 wyświetleń. Więc na pewno coś można było dostać, na następny dzień Panda po południu dał 1500. Więc jeżeli nie ma ktoś kodu to jest jego wina i niech w********a z tekstami typu "Jeden kod na PM PLS PLS PLS, jestem życiową pizdą dajcie jeden kod proszę". #koniec_przekazu

Opublikowano

Bez urazy ale trzeba być w chuuuuuuuuuuuuuuj wielką cipą żeby nie dostać tego kodu. Panda pisał że kody da o 20 i nast. dnia o 14. Ja tego dnia wszedłem o 20 i w opisie oraz info na filmiku było że jest 500 kodów dostępnych oraz wtedy te kody miały 300 wyświetleń. Więc na pewno coś można było dostać, na następny dzień Panda po południu dał 1500. Więc jeżeli nie ma ktoś kodu to jest jego wina i niech w********a z tekstami typu "Jeden kod na PM PLS PLS PLS, jestem życiową pizdą dajcie jeden kod proszę". #koniec_przekazu

ale czy wy k***a nie rozumiecie kretyni że nie każdy siedzi całymi dniami przed kompem (jak wy) i nie kampi sie na pierdo...ne kody (jak wy)

nie interesuje mnie to, że tych kodów nie ma już bo mi na tym najzwyczajniej nie zależało. po prostu z ciekawości na swoim smurfie wpisywałem te kody z owej strony. a jeżeli macie jeszcze coś do powiedzenia to na pw zapraszam :)

a 2 sprawa: widzisz żebym ja gdzieś prosił o jakiś kod? bo ja nie :]

Opublikowano

ale czy wy k***a nie rozumiecie kretyni że nie każdy siedzi całymi dniami przed kompem (jak wy) i nie kampi sie na pierdo...ne kody (jak wy)

nie interesuje mnie to, że tych kodów nie ma już bo mi na tym najzwyczajniej nie zależało. po prostu z ciekawości na swoim smurfie wpisywałem te kody z owej strony. a jeżeli macie jeszcze coś do powiedzenia to na pw zapraszam :)

a 2 sprawa: widzisz żebym ja gdzieś prosił o jakiś kod? bo ja nie :]

Nie miałem zamiaru Cię obrazić, zacytowałem twój komentarz gdyż chciałem wspomnieć o osobach które się proszą o ten kod.

Ja nie siedzę 24h na kompie tak jak wspomniałeś. Po prostu wszedłem do tematu i potem na youtube w porach po południowych, zobaczyłem iż Panda wspomniał o godzinie 20 i o godzinie 21 wszedłem z powrotem. Znalazłem 500 kodów, dałem każdemu ze znajomych i koniec. A jeżeli ktoś jest tak tępy i leniwi że nie potrafi sam ogarnąć sytuacji i zdobyć tego kodu, to dlaczego ktoś ma mu go podawać na PM? 

Opublikowano

Nie miałem zamiaru Cię obrazić, zacytowałem twój komentarz gdyż chciałem wspomnieć o osobach które się proszą o ten kod.

Ja nie siedzę 24h na kompie tak jak wspomniałeś. Po prostu wszedłem do tematu i potem na youtube w porach po południowych, zobaczyłem iż Panda wspomniał o godzinie 20 i o godzinie 21 wszedłem z powrotem. Znalazłem 500 kodów, dałem każdemu ze znajomych i koniec. A jeżeli ktoś jest tak tępy i leniwi że nie potrafi sam ogarnąć sytuacji i zdobyć tego kodu, to dlaczego ktoś ma mu go podawać na PM? 

wiem, domyśliłem się, poniosło mnie troche. a teraz mam do ciebie takie pytanie. bo skoro wpisywałeś to jak mniemam zaakceptowało ci kod.

wziąłem randomowy kod, wpisałem go, i na końcu dodałem "b" (na smurfie jeszcze raz z ciekawości a pod filmem na yt pisało żeby tak dać)

i wyskoczyło takie okno

post-454880-0-07217500-1409241878_thumb.jpg

to znaczy że niby przyjęło? wcześniej gość podawał że jak takie coś wyskoczyło to znak że przyjęło... >_>

Opublikowano

wiem, domyśliłem się, poniosło mnie troche. a teraz mam do ciebie takie pytanie. bo skoro wpisywałeś to jak mniemam zaakceptowało ci kod.

wziąłem randomowy kod, wpisałem go, i na końcu dodałem "b" (na smurfie jeszcze raz z ciekawości a pod filmem na yt pisało żeby tak dać)

i wyskoczyło takie okno

attachicon.gifcnurspq.jpg

to znaczy że niby przyjęło? wcześniej gość podawał że jak takie coś wyskoczyło to znak że przyjęło... >_>

Przyjeło, ja wpsiałem kod na mainie, przyjeło. Potem ten sam kod na smurfie i było ex0008 czy jakoś tak. Czyli wydaję mi się że wszystko ok i skórka będzie ;)

Opublikowano

Ja wpisałem byle jaki kod np. hdkafkaada  i przyjeło, jednakże jakby ktoś miał prawdziwy kod to proszę o pw, jakoś się dogadamy.

1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...