Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gamescom

Magiczna Panda

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Akceptowalo mi kod po czym wyszedlem i wszedlem jeszcze raz i posalo ze kod juz wykorzystany czy dostane skina skoro mi kod akceptowalo, bo nwm

• Odpowiedzi 116
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak jest kod to ja mam go wpisać na tej stronie od gamescomu czy w lolu w ,,code" ?

Wejdz na strone,zaloguj się(najpierw wyloguj,jezeli jestes juz zalogowany)i wpisz ten kod.Do 7 września powinien ci przyjsc skin do warda i do kayle.

Opublikowano

Ja pierdzielę, cebulaki. Jak ktoś będzie chciał to wrzuci kurna w tym temacie, a nie że spamujecie jak jakieś niedorozwoje "da mi ktos jendego pl0x xoxo"

btw.

jak wysłałem kod i przyjęło, a po odświeżeniu jest w tym polu do wpisywania ten kod wpisany i napis "Wpisz poprawny kod" to oznacza że odrzucili czy co?

Opublikowano

Następny kod będzie mój! :D

Edit: Dostałem 5 kodów, 1 już użyłem i wiem co zrobić z pozostałymi czteroma :)

wi360ji216co

b1czrmg20ydy

82tgt7av7p53

cttc4oovkb5e

1ze84zm.jpg

Opublikowano

1. i89vti6ftjs6

2. k4xeb5gb0vw9

s6cdnhd854yt

1t0njrkgeh2c

ryo3xaagbcyo

62bt39htzjhh

Macie, mam nadzieje że dostanę za to jakieś like :)

Opublikowano

Mam pytanie , znalazłem kodzik ;D i wyskoczyło mi coś takiego

"

Dzięki xxx! Twój wpis został przyjęty

Pamiętaj, że sprawdzenie twojej rejestracji może chwilę potrwać. Jak tylko numer twojej wejściówki zostanie potwierdzony, dodamy na twoje konto Totem Riotowego Żółwika oraz Riot Kayle do dnia 7 września 2014. Dzięki wielkie za wzięcie udziału w gamescom 2014, mamy nadzieję, że zobaczymy cię na następnym.

I czy to znaczy , że dostane tego skina i warda ?

Opublikowano

Mam pytanie , znalazłem kodzik ;D i wyskoczyło mi coś takiego

"

Dzięki xxx! Twój wpis został przyjęty

Pamiętaj, że sprawdzenie twojej rejestracji może chwilę potrwać. Jak tylko numer twojej wejściówki zostanie potwierdzony, dodamy na twoje konto Totem Riotowego Żółwika oraz Riot Kayle do dnia 7 września 2014. Dzięki wielkie za wzięcie udziału w gamescom 2014, mamy nadzieję, że zobaczymy cię na następnym.

I czy to znaczy , że dostane tego skina i warda ?

Jeśli zostanie on potwierdzony no to dostaniesz.

Opublikowano

Wpisałem kod, zadziałał, ale potem po odświeżeniu znów mogłem wpisać kod. :P Czy to normalne? I wyświetla enter valid code, użyłem chyba z 3 kody i dalej akceptuj i potem znów mogę wpisać, ale to chyba normalne, bo to niemożliwe, moi kumple też probówali i tak kilkanaście kodów poszło bo rozesłałem po znajomych. Mam nadzieję że dostanę skin choć aktywowałem 3 razy. Bo to niemożliwe żeby wszystkie kody były użyte jak sprawdzałem to 10 minut po wstawieniu. ;p

Opublikowano

Załóżmy że przyjęło mi jeden z kodów, to muszę czekać ponad tydzień tak? Bo słyszałem że co niektórzy wcześniej skina dostali?

Opublikowano

Załóżmy że przyjęło mi jeden z kodów, to muszę czekać ponad tydzień tak? Bo słyszałem że co niektórzy wcześniej skina dostali?

zalezy ci co np wpisali kod 30 dni temu juz maja skiny a np ty jak teraz to bd mial za 1 / 2 tygodnie

363451410787081286162.png

Opublikowano

Wczoraj ktoś w statusach dał kod właśnie to go wpisałem i przyjęło go... Więc czekać cierpliwie tak? Ok. :)

To ja wstawiłem :D

Panda dał 500 kodów na youtube wczoraj, więc nie rozumiem osób które tutaj się proszą a nie chce im się poszukać.

Opublikowano

Give me 1 come please , tak rly juz na yt czaje 4 dzien i nie mg wychaczyc nawet 1 kodu dajcie mi 1-2 prosze ;x

Pomogłem? Daj  Lajka   :D

Opublikowano

To ja wstawiłem :D

Panda dał 500 kodów na youtube wczoraj, więc nie rozumiem osób które tutaj się proszą a nie chce im się poszukać.

To twój kod bez zmiany końcówek itp przyjęło. :D

Opublikowano

Może ktoś podać screen jak wygląda strona http://gamescom.euw.leagueoflegends.com/ po wpisaniu prawidłowego kodu?

Bo wpisałem 1 podany przez Pandę, zatwierdziło było napisane że sprawdzają, a po przeładowaniu strony mam "Wpisz poprawny kod".

Nie wiem czy zawsze tak pokazuje, czy ktoś o setne sekundy mnie wyprzedził :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...