Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cbot-Packet Bot 4 Csro - By Kilo_Kartofli

kilo_kartofli

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm... ja myślę, że funkcji repota nie ma. Chodzi o to, że gada, że ma go kilka osób a tak naprawdę to ściema. Bot nie jest czymś godnym podziwu. Mimo wszystko... gratuluję.

Myśli zachowaj dla siebie, krytykujesz pracę innych.Jak coś Ci się nie podoba rusz dupę i sam zrób opcje repot i rozdaj wszystkim i spierdol serwer do końca :).

• Odpowiedzi 272
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Myśli zachowaj dla siebie, krytykujesz pracę innych.Jak coś Ci się nie podoba rusz dupę i sam zrób opcje repot i rozdaj wszystkim i spierdol serwer do końca :).

Znowu nie przesadzaj, ale masz rację. Ten bot stoi na pakietach, a to już naprawdę wyższa szkoła jazdy... Wszelkie keypressery typu motylek przy pakietach to gówno.

Nadal czekam na 2.0 bez loopa i ze zmianą broni.. Będzie coś z tego ?

76977973419843718643.png

Opublikowano
Hmm... ja myślę, że funkcji repota nie ma. Chodzi o to, że gada, że ma go kilka osób a tak naprawdę to ściema. Bot nie jest czymś godnym podziwu. Mimo wszystko... gratuluję.
zapłaciłeś mi za niego ?

chyba nie

więc nic nie straciłeś

więc to cie powinno gówno obchodzić

teraz mam inne zajęcia niż edytowanie bota <br><br><br>

Opublikowano

Masturbinho pewnie nawet go nie umiesz ustawic.

Cbot przeszedl jak mozna sie domyslec wiele modyfikacji ale kilo ich nie zuptedowal.

Szkoda tylko ze wiecej obcokrajowcow dostalo niz oplakow ;S

A ty im go sprzedales czy dales jezeli mozna spytac?

sygna1o.jpg

Opublikowano

A Ja mam ciągle problem z PhConnectem mimo że próbowałem wszystkiego co jest napisane w temacie..;/

Mam tylko jeden problem, z którym nie umiem sobie poradzic, a dokładniej z NET Freamworkiem 3.5 gdy go instaluje wyskakuje jakiś błąd i pisze że pliki zostały usunięte z komputera o.O może ktoś mi jakoś pomóc?

Ok już se poradziłem tylko mam taki teraz problem, że mam takie te prostokątne okienko Silkroad i nie chce wejść do gry tylko cały czas czeka na tym oknie.. ;/

Opublikowano

Mam pytanko. Kiedy wyjdzie wersja bez loopa? Bo zależy mi na innym systemie atakowania mobów. Z góry dzięki za odp. :P

dieg0.jpg

Pomogłem? daj 5* xD

Opublikowano

Mam drobne pytanko..

Czy ten Bot ma switcha dla euro?

Nick: iLoveIt

Lvl: 115 xD

Build: Bowman STR

Guild: Polish_Pride

Server: Iridium - (Ang) GrindRoad :D

Opublikowano

Więc tak , nie chce mi się przekopywać przez 10 stron biadolenia o loopa, więc tylko dwa pytania:

-Czy działa z ver 1.165 ? ( tą po battle arenach )

- Czy jest możliwość "połączenia" go z Butterfly - Butterfly bije, a z CBota tylkofiltrowanie podnoszonych itemków ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

1. nie wiem czy dziala na tej wersji.. sprawdz a bedziesz wiedzial :)

2.Wiem ze kiedys tak dzialalo.. buttefly bil a cbot zbieral itemki itd.

sygna1o.jpg

Opublikowano

i nie będzie bota

SILKROAD online jest grą dla botów

silkroad sprzyja boterom

Santetsu.png

WYFARMIONE 1,351,000/1,000,000 SP

Opublikowano

Kilo_Kartofli masz + i 5* :'D Tego mi trzeba było. serwa bez wbijania i bota xD Thx wielkie muszę jeszcze zupdatowac csro (dawno nie gralem :'p) i pościągać biblioteki :')

Opublikowano

Yo. mam problem.

Natomiast odpalam PhConnector później cbot.exe Next Loader'a i odpala mi się gra. lecz w bocie nic nie wyskakuję.

Nie mogę nagrać skilli etc... mam wyłączone fire wall'e etc...

Może mam złego loadera ? mam loader by NuclearSun <----- dobry ?? plz odp ktoś ;'d

Opublikowano

Mam pytanie. Lepszy jest ten bot czy motylek?

@edit

jestem tylko Ciekaw - Kiedy ^^? :P

Nick: iLoveIt

Lvl: 115 xD

Build: Bowman STR

Guild: Polish_Pride

Server: Iridium - (Ang) GrindRoad :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...