Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cbot-Packet Bot 4 Csro - By Kilo_Kartofli

kilo_kartofli

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 272
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co zaznaczyć w loaderze ? Mam zaznaczone English Patch, MultiClient, Hook Input, Swear Filter, Nude Patch, Zoom Hack, Redirect Login/World IP - 16000 i jakiś błąd wyskakuje.

@EDIT

Już działa, zły port był. Mam następny problem, mam w loaderze zaznaczone aby wchodził na DIV1, a wchodzi na DIV2.

Opublikowano

Czytając temat natknąłem się na wiele odpowiedzi nie wnoszących nic do tematu.Od teraz za każdy zbędny post (SPAM) będę dawał warna 10%.Dziękuje za uwagę.

Opublikowano

No jak widzę Twoja praca jest godna uwagi ^^ Coraz to bardziej modyfikujesz tego bota, myślę że przy następnym update Twojego bota zacznę go używać ;) Powodzenia przy pracach :)

@Edit

Zmotywować chyba nie, ale fajnie byłoby zobaczyć jakiegoś lepszego (darmowego) bota do csro prócz dennego motyla.

sygna11v1.png

Nick : FatalAngel

LvL : 105

Guild : SARMATIA*NewPartBegin

Status : Online * Alexandria PT

Server : ÍőµŔáۡĺ

Build : Jakiś tam ^^

Opublikowano

Może głupie pytanie zadaje, ale czy nie będzie problemów z odpaleniem bota na Windows 7?

Nie wie, ale chyba zawsze można ściągnąć :P i sprawdzić.

Opublikowano

siema all mam pytanko w tym redirec login IP i redirec word ip w 2 tablece jakie powinny być wspułrzedne ???

15778

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

Opublikowano
CBot(Csro) Update:2010.04.17

progress:

-Pick Up 100%

-Monster attack 100%

-Simple filter 100%

-Cast Skill 100%

VER 1.0.0 Dostępna

-Buffing 100%

-Lepsze atakowanie 100%

-Nowy system skillów 100%

-Loop 10%

Poprostu pięknie i gratuluje, jeżeli skończysz go kompletnie i będzie loop to możesz zrobić go płatnego chociaż te 10zł jako odwdzięczenie się :))

Bo fakt faktem ale to jest trochę pracy

Pozdrawiam

~~Crystal Silkroad~~ >>>>>>>>>> Azonicowned <<<<<<<<<<

Opublikowano

Poprostu pięknie i gratuluje, jeżeli skończysz go kompletnie i będzie loop to możesz zrobić go płatnego chociaż te 10zł jako odwdzięczenie się :))

Bo fakt faktem ale to jest trochę pracy

Pozdrawiam

Lepiej byłoby zrobić coś takiego jak "Donate". Może ktoś by zapłacił. ;)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

No trochę szkoda kilo, czekałem na twego bota z niecierpliwością (choć tego nie pokazywałem jak inni co jęczeli "kiedy będzie? no kiedy?!") Trochę się zmartwiłem że loop będzie dla wybranych, lecz ja to rozumiem. Wiem ile to Ci czasu zajeło i ile nerwów, Codzień tłumaczyłeś innym ile to pracy jest przed tobą i jak uruchomić poprawnie bota. Ale nie zapominaj, że na tym forum są też normalni ludzie, którzy jak ja czekają z niecierpliwością na twój produkt

Pozdrawiam.

Opublikowano

Też bardzo czekałem na 'pełną' wersję tego cuda, jednak to Twoja decyzja o jego publikacji :) No nic, i tak gratuluję osiągnięć w tym bocie, wiem jak trudno zrobić coś takiego, ile czasu i ile problemów to zajmuje.

Zawsze zostaje nadzieje, że może zdecydujesz się na publikację twojego pro bota ^^

Opublikowano

@up and up 2x

Tak tak teraz liżcie jak wy czekaliście z niecierpliwością jaki to pro bot ahhh !

Kilo kocham Cię! (PS: i co dostane wersje bota z Loop-em?)

~~Crystal Silkroad~~ >>>>>>>>>> Azonicowned <<<<<<<<<<

Pomocnik
Opublikowano

wersja z loop chyba trafi do zamkniętej publiczności

No i co Kilo , Odechciało się programowania za Free? Jaka cena za bota ? (miałem się nie wypowiadać , ale nie mogłem się oprzeć ) , a ja myślałem że "nie każdy robi wszystko za kasę"(twoje słowa). Życzę powodzenia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...