Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ustawki na serwerze - zbieramy się?

Hubertus323f

11 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy weźmiesz udział w projekcie?

• Tak, chętnie.
      8
    • Nie, bo nie.
      3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nope, zorganizowałbym to tak, że najpierw ja, potem... a potem mi wsio jedno. 

Nie no, na serio. Zrobiłbym to tak, że kto ile razy brał udział jako osoba stojąca, ten dostaje punkty, kto ma najwięcej punktów to jest następny w kolejce. Jak 2 osoby mają tyle samo punktów to albo uzgadniają między sobą, albo losujemy. Tak czy siak mógłby być 10 minut później w 2 bitwie. Zagrać 5 rundek (5 osób robi op wynik) to godzinka gry. Co to za problem? Godzinka dziennie, wszyscy chętni szczęśliwi. Po tygodniu każdy ma top wynik 15 fragów, 4k expa.

najlepiej kto najlepsze staty ten 1 itd... :D (bo pomidorom i tak na statach nie zależy :P a w 30 bitwach robić 0 dmg... :/)

PS. jeśli chcecie na kompanii to muszą to być 10 tiery bo tylko tam jest 15 czołgów... na 8/6/4 nie wbijecie 15 fragów :P

Opublikowano

W sumie tak, o tym nie pomyślałem... ;/ Good idea, ale trzeba wziąć udział w X walk, kto więcej walczy, ten 1 i w przypadku remisu wynik robi ten co ma lepsze staty.

Opublikowano

mam już 8 osób do bitwy. ew 7 bo 1 ma jutro do mnie przyjechać a mam tylko 2 komputery które wota pociągną(bez skojarzeń ;p) to jak? Może farmimy na 7vs7? albo mniejsze kompanie :) Pamiętajcie jutro wbijajcie na kanał w wocie a osoby chętne na tsa mpcforum. Btw. Bitwe bedziemy klikac ja razem z Jurim na tej zasadzie, że czekamy na ilość sekund (np. jest 14:00:00 jak będzie 14:00:30 to klikamy bitwę ;))

aha i o 4 rano to ja chce spać a nie :D Zresztą siostra zacznie się drzeć (mam głośnego kompa a ona jest na to straaasznie uczulona -.-)

Opublikowano

Nie szefie, poczekajmy na odpowiedź od supportu. Do jutra powinienem otrzymać odpowiedź, także koło 12-14 powinienem dać radę jeśli się zgodzą. Napisz mi najlepiej na gg, uzgodnię resztę z Tobą.

Opublikowano

Juri już ci odpowiadam.

To jest zakazane, ale na randomach nie chce im się tego sprawdzać. Natomiast jak takie coś zaistnieje na CW, to już WG się bierze do roboty i rozdaje banany.

#pomocny #kosik

Opublikowano

Juri już ci odpowiadam.

To jest zakazane, ale na randomach nie chce im się tego sprawdzać. Natomiast jak takie coś zaistnieje na CW, to już WG się bierze do roboty i rozdaje banany.

#pomocny #kosik

Mówiłem Ci juri, ja ostrzeżenie dostałem ^^

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Dobra to mam inny pomysł. Robimy podobnie, ale żeby się nie skapneli co wy na to? Żeby nie kosić jakiśmega wyników to na 3-5 osób z jednej drużyny zabija itp. To niby też nie jest za legalne ale oni nie mają jak tego sprawdzić. Co innego jak byśmy jednak robili te 15 killi. Wtedy ewentualnie mogliby się doczepić :)

Opublikowano

Ja zamawiam zrobienie epickiej bitki jako 1 :P Potem służę pomocą następcom :>

Poza tym WG mi może zrobić loda :D Oni w życiu tego nie wykryją... Czyżby sprawdzali codziennie każdą kompanie ;)? Nie wydaje mi się. Bojączki :D

Opublikowano

lol kiedyś klany zakładały fikcyjne konta wbijali e-100 robili i wchodzili na mapę i głównymi kontami tak codziennie farmili... wtedy wg się przyczepiło...a na randomach, kompaniach to mogą possać... przecież nie będziecie afk tylko co 30 sekund ruszycie się lekko do przodu czy do tyłu... jak coś daliście grać siostrze, która nie umiała jeździć ani strzelać i tyle...w każdym randomku po 4 boty mające po 20k bitew widzę i jakoś bana nie mają... 

Opublikowano

W sumie można wmówić WG że przeciwnicy to banda idiotów o iq bota napisanego w notatniku.

Zawsze można zaryzykować. Jutro o godzinie 14 startujemy, każdy chętny wbija o tej godzinie na kanał stworzony przez autora tematu, dochodzimy do kompanii stworzonej przeze mnie i autora tematu, w 1 kolejności my robimy fragi, następni w kolejce są Jugens (Tylko nie wchodź na ts, moje słuchawki nie obsługują tak wysokich dźwięków) i Dawits.

Opublikowano

Dobra, ryzykujemy. Start - godzina 13:00. Kompanie zakładam ja i Hubertus. Każdy chętny ma wbić na pokój podany w 1 poście.

Opublikowano

A czemu jur ima pierwszy robic kille xD Ja się zapisałem jako 1 a Juri jako moderator tego forum się wcisnął jako 1 :( Zgłaszam sprzeciw

Opublikowano

A czemu jur ima pierwszy robic kille xD Ja się zapisałem jako 1 a Juri jako moderator tego forum się wcisnął jako 1 :( Zgłaszam sprzeciw

Jesteś 2 ;p

Opublikowano

mi obojętne który będę :) btw wbije innym kontem jak macie mnie rozwalać. Exp będę robił na tym nowym koncie :)

Edit: Możecie wbijać do pokoju. Na razie jestem ja z Jurim... reszta wbije około 13

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...