Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ustawka na kompaniach, dziś godzina 19:00

Juri.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kontynuacja tego tematu: http://www.mpcforum.pl/topic/1271421-ustawki-na-serwerze-zbieramy-sie/

Cześć, dzisiaj (20.08.2014) o godzinie 19:00 robimy ustawkę w trybie Kompanie, tier 8. Prosiłbym każdego chętnego o wstawienie się na kanał (lewy dolny róg) o nazwie "MPC" bez hasła.

2 osoby z przeciwnych drużyn zrobią bardzo dobry wynik, zabijając kilkanaście wrogich czołgów, robiąc bardzo dobry wynik. 

W 1 kolejności wynik robią: Ja i Dawits100, w 2 Kyra i jakiś random z klanu, a w 3 się wybierze z osób biorących udział.

Po wejściu do bitwy przez 2 drużyny cała drużyna nie strzela/nie jeździ itp., a 2 osoby jadą do przeciwników robiąc dmg i fragi. Każdy biorący udział będzie mógł za którymś razem dobry wynik. Bardzo proszę o to, aby nie trollować i dobrze się zachowywać (nie strzelać itp.).

Jeszcze zapraszam na oficjalny TS mpc, kanał 6, gdzie łatwiej będzie nam się porozumieć. Dla nieposiadających TS kanał: MPC bez hasła. Drużyny zakładają tomjur75 i kYRA2k. W drużynie będzie 8-12 czołgów, później spróbujemy na Xt. Nie trzeba mieć czołgu VIIt, może być nawet 2t.

To na tyle, zapraszam do wspólnej zabawy, godzina 19:00, kanał 6 na ts mpc i kanał "MPC" w grze.

Opublikowano

2 osoby z przeciwnych drużyn zrobią bardzo dobry wynik, zabijając kilkanaście wrogich czołgów, robiąc bardzo dobry wynik.

Dodałem link do mojego tematu. Zamknij go jak jeszcze tego nie zrobiłeś :) Czekamy na 19:00 ;)

Opublikowano

Dobra, jednak to nie na moją głowę. Ktoś inny to źle zorganizuje, tak jak było teraz na 13, a kyrze się nie chce <Jak zwykle>.

Zamykam, nie mam siły na takie coś.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...