Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Antica [4Fun]

Vetitum

Nowy wygląd m1  

24 użytkowników zagłosowało

1. 1. czy chcecie nowe podłoże m1?

• tak
      11
    • nie
      13

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 89
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wszystko co jest na danych serwerach prawie można już znaleźć na różnych forach

Za duża sygnatura.

Opublikowano

Nie zagram, Elosik twoje serwery padają po max tygodniu. Dropiłem na całe eq ulepek chyba 2 dni a teraz sie dowiaduje, że nawet kont nie odzyskamy. Nie mówiąc o tym, że to był 4Fun, moja cała gra skupiała sie na ulepszaniu eq, a w m1 byłem max 30min bo nawet nie szło pvp zrobić bo już ktoś inny miał nowe eq.

Opublikowano

Masz na myśli trzeba, tak?

będę mieć* wybacz, ale musiałem ^^

Ehh, pierdolisz bez sensu kobieto ; / Jak Ci się nie podoba to idź na atlante, nikt Cię tu nie trzyma siłą.

Nie twój serwer, nie twoja sprawa..

Bull S**t, wiemy, wiemy.. jesteś właścicielem wszystkiego co istnieje.

Skończ robić pseudo reklamę, bo pójdę po pana Camera a.k.a hakera i Ci zbanuje płytę główną i da ddosa na hamaczi

A ty ogarniasz? na serwie syloffa było 100k bugów i błędów w tym niczego nie naprawiłeś.

ha ha ha, "spierdalaj pod łóżko" i kto tu jest śmieszny ha ha ha .-.

Noł Szit Szerlok

To nie te klimaty co na atlancie, tam za twoje zdjęcie dostajesz GM :C

Ty to na TBD dostaniesz, H@ a nie GM

Twoje wyrównanie klas nie jest lepsze..

Nie zapominaj, że to Radeon i inni zapoczątkowali IS na hamachi napie ; / Go To Sleep Bi tch :C

Przestań robić te anty reklamy, bo dostaniesz de dosa na aj pi komputera.

Był, więc go dodał do systemu ulepszeń, proste..

AntyReklama = Nap soł macz, a****a co drugie słowo?:/ Nie rób tego co tobie nie miłe, więc nie obrażaj innych od debili,

zmieńmy temat, masz bardzo śmiechową sygnature ! Miłość w internecie :O.

Zakończcie te psychicznie chorą wojnę "internetu", to tylko gra *metin2* IKS DE, a wy spinacie jakby to było wasze życie.

Na serwer wejdę w 100% jak znajdę czas, iż miałem dość długą przerwę od owej gry. :)

Znalazł się ten co nie spina. Zobacz, że teraz Ty, gdy się tak rozpisałeś, pod każdym prawie tekstem łapiesz spine . 

BornBePRO.jpg

Masz ładunek na kwadracie, skręć se jebnij macha !

Opublikowano

Znalazł się ten co nie spina. Zobacz, że teraz Ty, gdy się tak rozpisałeś, pod każdym prawie tekstem łapiesz spine . 

Dziwie się, że nie znasz definicji "spina", dotego jak się spinam to tylko wdziąc takich ludzi jak ty ;o

//edit jak Ci się coś nie podoba to możesz już sobie iść stąd Mr CGB

Opublikowano

Aysen raczej nie będzie resetu poprawiam serw i Online na hamachi :) dodaje duegony aktualnie

I tak nie zagram :) Nie mam zamiaru całą gre dropić a potem tylko patrzeć jak serwer padnie.

Opublikowano

I tak nie zagram :) Nie mam zamiaru całą gre dropić a potem tylko patrzeć jak serwer padnie.

całą grę ? jakoś wszyscy na serwerze mają już prawie max eq i nie narzekaja

Za duża sygnatura.

Opublikowano

Dobra teraz decyzja do was robim reseta i Na Start 220 lv 3 misje biologa Exp w pvp ? czy na start 250 lv ? jedna misja biologa bez resetu wybór należy do was .

Opublikowano

Dobra teraz decyzja do was robim reseta i Na Start 220 lv 3 misje biologa Exp w pvp ? czy na start 250 lv ? jedna misja biologa bez resetu wybór należy do was .

odpal serwer jak byl bedzie najlepiej 

Za duża sygnatura.

Opublikowano

całą grę ? jakoś wszyscy na serwerze mają już prawie max eq i nie narzekaja

2 dni dropiłem na ulepki na 245 lv (na całe eq) a to hamachi ---> 4fun

Opublikowano

Reset + rekompensata dla stałych graczy np. kostium na stałe bez bonusów czy jakiś unikalny przedmiot/fryz/mount/pet który nie będzie możliwy do zdobycia w grze 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...