Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Antica [4Fun]

Vetitum

Nowy wygląd m1  

24 użytkowników zagłosowało

1. 1. czy chcecie nowe podłoże m1?

• tak
      11
    • nie
      13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Heh dobra Czekamy 2 dni aż serwer padnie kto czeka ze mną ? a tak na poważnie myślisz że nic nie umiem zrobić bez randeona ? .

Randeona? o.O

I potwierdzę to co pisał CGB, bo bez niego nic nie potrafisz.

@ Topic

Usuń z niektórych ssów czarne tło, będzie to lepiej wyglądać i uporządkuj trochę tą prezke, bo wszystko jest na niej porozpierdalane ;d

• Odpowiedzi 89
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gram na serwie i jest ok, jedynie to co troche drop by mógł być lepszy. Codziennie eventy, dziś ma być nowy set broni więc zobaczymy co z tego wyniknie.. ^^

Opublikowano

Dobra to tak na serwerze dziś został dodany nowy set Broni/Zbrojek . Jutro z rana dodam biżuterie . i jutro około godziny 10 wrzucę wam łatke na nowe bronie/bizu Ulepki można już dropić i ulepszać . ! Zapraszam na serwer .

Opublikowano

Rozbawiłeś mnie tym .. Gdy coś się zepsuło, olałeś mnie i 5 minut później napisał do mnie Radeon, co jest za problem .. Nadal chcesz IS'a na serwerze hamachi ? hah :D

BornBePRO.jpg

Masz ładunek na kwadracie, skręć se jebnij macha !

Opublikowano

Hah była kłótnia i przeszła ^^

Co jedyne to polecić i życzyć powodzenia ;)

Czekamy, czy będzie więcej graczy tu, czy na Atlanta;3

Vetitum, w 20 Sie 2014 - 23:39, napisał:

Ja to cie juz nie rozumie najpierw nie polecasz teraz polecasz nie wiem czy posty nabijać tylko czy co

/aktualnie ty nabijasz posty ;) a nie ja

5e12664b40bb4455bc58e085dd6b49d0.0.gif

<3

Opublikowano

Ja to cie juz nie rozumie najpierw nie polecasz teraz polecasz nie wiem czy posty nabijasz tylko czy co

Za duża sygnatura.

Opublikowano

Serwer Online Zapraszam co nowego ?

Zmieniony całkiem loch v2 na mapke z bossami .

Nowy Set Adidasa Bizu .

Nowy set Zbrojek .

Nowy Set Broni

Łatka żeby wszystko było : xxx

Zapraszam na Serwer o 10:20 ONLINE !

Edit : mam pytanie czy chcielibyście takie podłoże m1 : http://iv.pl/images/60311587477694375591.jpg

łatka została usunięta(brak skanu)

a co do update - ten set biżu już był na serwie ;), a więc nic nie dodał ^^ co jedyne tylko system ulepszeń zwiększył

5e12664b40bb4455bc58e085dd6b49d0.0.gif

<3

Opublikowano

Up . Hmm Czy ja napisałem że dodałem ?? trzeba korzystać z tego co jest na serwerze i tyle a po 2 bizu sam dodałem bo nie było wgrane . a i coś jeszcze co się stało z atlanta ?>

Opublikowano

Up . Hmm Czy ja napisałem że dodałem ?? trzeba korzystać z tego co jest na serwerze i tyle a po 2 bizu sam dodałem bo nie było wgrane . a i coś jeszcze co się stało z atlanta ?>

atlanta bdzie miala nowa prezentacje a po 2.

zobacz sobie prezentacje starej atlanty 2 set bizu na 130 poziom debilu. i nie udawaj k***a takiego wielkiego Mistrza k***a bo to wkurwia już.

Jeździć trzeba szybko i bezpiecznie.

Opublikowano

Oficjalna Informacja Serwer Będzie przenoszony Na Vps . Dziś Można jeszcze grać jutro serw Cały Dzień Offline Powód : Poprawki itp i w Sobotę wystartujemy na vpsie ;) Pozdrawia Team Antica

Edit Aktualny Team :

[HA]Elosik - Sprawy techniczne 

[sGM]Vetitum - Porządek w grze / Eventy

[GM]Mental - Porządek w grze / Eventy

Kolorovo - Sponsor Płatności itp

Tak będzie wyglądał team Na Serwer vps i proszę nie pisać czy rekrutacja ON. itp

Opublikowano

Brawo, Brawo, Brawo ! 4 osoby w grze przy czym 10 online, w tym 4 "GM" . VPS, gorsze niż hamachi . Nawet nie ruszycie :)

BornBePRO.jpg

Masz ładunek na kwadracie, skręć se jebnij macha !

Opublikowano

Zawitam na serwerze

Oczekujcie ^^

4fun - nie czeba expić ^^?

Masz na myśli trzeba, tak?

Prawdopodobnie będę miał vps wiec może serwer będzie na vps nie na hamachi

będę mieć* wybacz, ale musiałem ^^

Serwer to syf, dlaczego?

1. Całym projektem zajął się mój kolega Radeon;3

2.miałam mieć vipa którego nie ma(dotrzymanie słowa pana Elosika)

3.na OX pytania z pl-a(starego nie poprawione)

4.Kolejny serwer hamachi który padnie

5.SF derina

6.dropienie ulepek, aby zrobić eq zajmuje 2h ponad(4fun z eq na hardzie)

jedyne +sy serwera:

administracja cały czas on-line

Codzienne eventy

Serwera nie polecam, jeden wielki i kolejny syf

Edit:

Niestety ale jesteś żałosna  ;)

Zbędne nabijanie postów ;) taka jest prawda

Moim Zdaniem Vip za to że kolega ci załatwił się nie należy , drop ulepszaczy jest zrobiony po to aby nikt się nie nudził na serwerze bo co to za atrakcja jak każdy ma full perf eq pvp pogra 2h i się znudzi a tak przynajmniej jest zajęcie , ox zostanie poprawiony w jak najszybszym czasie , i serwer jak na razie nie ma zamiaru padac tyle ode mnie

Kolega? gdyby nie on wasza mieszanka by nie powstała ;)

Zapraszam Serw ON do 22 !!

krótki reboot i serwer znowu on, czyżby kłamstwo ^^?

Ehh, pierdolisz bez sensu kobieto ; / Jak Ci się nie podoba to idź na atlante, nikt Cię tu nie trzyma siłą.

Nie twój serwer, nie twoja sprawa..

@Anyo :* taka racja pliki są moje + elosik powiedział że da ci [VIP] przed nickiem. serwer długo nie postoi <3 I potwierdzam Serwer został zrobiony w całosci z PLików atlanta by me ;)

Bull S**t, wiemy, wiemy.. jesteś właścicielem wszystkiego co istnieje.

Ban za nic..

-Elosik - trzeba było zmienić passy do konta

odradzam grania tutaj(bany za nico haha)

Zapraszam na Atlante 100x lepszy serwer, start bety dzisiaj po południu

SS potwierdzający nie umiejętność elosika:

attachicon.gifgh3j6h.jpg

Skończ robić pseudo reklamę, bo pójdę po pana Camera a.k.a hakera i Ci zbanuje płytę główną i da ddosa na hamaczi

i lepiej nie dołaczaj administracja nie ogarnia nic ;/ taka prawda. 

A ty ogarniasz? na serwie syloffa było 100k bugów i błędów w tym niczego nie naprawiłeś.

Jesteś śmieszny ;) szczerze? spierdalaj pod łóżko;x

serwer też umiem postawić, ale ty byś takiego czegoś nie wgrał masz dowód, dajesz vipa za byle gówno ;)

tutaj dowodzik:

attachicon.gifgh3j6h.jpg

EDIT:

zostałam wywalona z sieci za nic ;>

ha ha ha, "spierdalaj pod łóżko" i kto tu jest śmieszny ha ha ha .-.

Dobra Ziomek skończ temat i wypad na atlante a po 2 Nie zrobił tylko prezki . Zaprosił znajomych . Pozdrawiam .

Noł Szit Szerlok

mam rozumieć, że za zaproszenie kilku osób np 2 i zrobienie prezki jest GM? śmieszne i nie wiarygodne

To nie te klimaty co na atlancie, tam za twoje zdjęcie dostajesz GM :C

o kurcze ide robić prezentacje pl'a też może gma dostane asia ty zrób prezentacje angielskiego serwa ty gm tam ja na pl'u bdziemy szalec hehe;d a tak na poważnie szkoda czasu na niego ;/ xD

Ty to na TBD dostaniesz, H@ a nie GM

cała prawda? nie wyrównales klas tylko przeniosles Skill_proto z terenzo ^^ a ja chcialem all dopasować żeby było all ładnie :) a ty poszedles po łatwiznie bo tylko tak potrafisz 

Twoje wyrównanie klas nie jest lepsze..

Rozbawiłeś mnie tym .. Gdy coś się zepsuło, olałeś mnie i 5 minut później napisał do mnie Radeon, co jest za problem .. Nadal chcesz IS'a na serwerze hamachi ? hah :D

Nie zapominaj, że to Radeon i inni zapoczątkowali IS na hamachi napie ; / Go To Sleep Bi tch :C

Vetitum, w 20 Sie 2014 - 23:39, napisał:

Ja to cie juz nie rozumie najpierw nie polecasz teraz polecasz nie wiem czy posty nabijać tylko czy co

/aktualnie ty nabijasz posty ;) a nie ja

Przestań robić te anty reklamy, bo dostaniesz de dosa na aj pi komputera.

łatka została usunięta(brak skanu)

a co do update - ten set biżu już był na serwie ;), a więc nic nie dodał ^^ co jedyne tylko system ulepszeń zwiększył

Był, więc go dodał do systemu ulepszeń, proste..

atlanta bdzie miala nowa prezentacje a po 2.

zobacz sobie prezentacje starej atlanty 2 set bizu na 130 poziom debilu. i nie udawaj k***a takiego wielkiego Mistrza k***a bo to wkurwia już.

AntyReklama = Nap soł macz, a****a co drugie słowo?:/ Nie rób tego co tobie nie miłe, więc nie obrażaj innych od debili,

zmieńmy temat, masz bardzo śmiechową sygnature ! Miłość w internecie :O.

Zakończcie te psychicznie chorą wojnę "internetu", to tylko gra *metin2* IKS DE, a wy spinacie jakby to było wasze życie.

Na serwer wejdę w 100% jak znajdę czas, iż miałem dość długą przerwę od owej gry. :)

Opublikowano

10 Online ? na hamachi było po 21 . Hehe pozdro jak będzie 24/7 myślę że będzie nawet 30 .

Więcej będzie jak będzie lepsza reklama zresztą vps to już nie hamachi gracze lepiej na to patrzą

Za duża sygnatura.

Opublikowano

Dla osób które pytają mnie co będzie nowego na Vps :

Tarcze będzie się ulepszało 2x odp jedna tarcza

Dodam Kd do +8 Aktualnie jest +6 i zostaną dodane Kd Siła / Int / zr

Broni V2 nie będzie już w sklepie tylko będzie się robiło

Ulepki zostaną zwiększone

Zostatnie dodany jescze set broni / bizu i new mapka drop

Przed chwilą na serwer dodałem Fryzurki Dynia / Kapelusz / Fez /  Turban

Opublikowano

Up raczej nie ponieważ będzie więcej ulepek itp . i dla osób które będą grały od 0 będzie nie fair bo wy drop easy a nowi trudniejszy . o to chodzi

Opublikowano

Ted aktualnie czekam na sponsora w pracy jest około 14/15 ma wykupić vpsa a jeśli chodzi o kwestie kiedy Online Jutro/Pojutrze i na serwerze będzie się expiło od 220 do 250 zabijając graczy za zabicie gracza 15% expa ;)

Opublikowano

Ehh, ku*wa kolejni którzy są zaje*ali pomysł z zabijaniem graczy od 4death... ZRÓBCIE COŚ WŁASNEGO !

a ty jesteś warzywem, który kradnie pomysły i nicki od innych osób :C : YouTuber PolskiPingwin, 

to przypadek, że masz nick PingwinPolski? Nje sonce ;-;

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...