Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Antica [4Fun]

Vetitum

Nowy wygląd m1  

24 użytkowników zagłosowało

1. 1. czy chcecie nowe podłoże m1?

• tak
      11
    • nie
      13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer to syf, dlaczego?

1. Całym projektem zajął się mój kolega Radeon;3

2.miałam mieć vipa którego nie ma(dotrzymanie słowa pana Elosika)

3.na OX pytania z pl-a(starego nie poprawione)

4.Kolejny serwer hamachi który padnie

5.SF derina

6.dropienie ulepek, aby zrobić eq zajmuje 2h ponad(4fun z eq na hardzie)

jedyne +sy serwera:

administracja cały czas on-line

Codzienne eventy

Serwera nie polecam, jeden wielki i kolejny syf

Niestety ale jesteś żałosna ;)

1.Dostałaś Ulepki od swojego kolegi Radeona i kłamiesz w żywe oczy że nie + wychwalasz się że zdobyłaś pierwsza eq.

2.Nie wtrącam się w wasze sprawy więc tu się nie wypowiem.

3.Co do ox'a pytania są stare mi to nie przeszkadza.

4.Jedyny aktualnie Server Hamachi PVP/4Fun + ma wyrównane klasy i gra się przyjemnie.Każdy Hamachi kiedyś pada.

5.SF derina Mocno przerobiony, miałem serwer na tych plikach więc mniej więcej wiem jak to wyglądało :)

6.Dropienie Ulepek rzeczywiście chwile zajmuje ale max godzina jak się wie gdzie dropić + posiada się dobre eq na bossy przy okazji można troche bossy pobić a nie samych graczy ;)

Co do +sów to się zgadzam

Administracja On-line

Eventy

Odpisują

Polecam Serwer ;) i zapraszam do PVP

edit:

Moim Zdaniem Vip za to że kolega ci załatwił się nie należy , drop ulepszaczy jest zrobiony po to aby nikt się nie nudził na serwerze bo co to za atrakcja jak każdy ma full perf eq pvp pogra 2h i się znudzi a tak przynajmniej jest zajęcie , ox zostanie poprawiony w jak najszybszym czasie , i serwer jak na razie nie ma zamiaru padac tyle ode mnie 

z tym że gdyby nie radeon masz rację więc to on zasługiwał by na vipa a nie ty  ;)

Dokładnie to chciałem powiedzieć w kwestii 2 podpunktu :)

Dawajcie+++++

• Odpowiedzi 89
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer to syf, dlaczego?

5.SF derina

jedyne +sy serwera:

Codzienne eventy

Moim Zdaniem Vip za to że kolega ci załatwił się nie należy , drop ulepszaczy jest zrobiony po to aby nikt się nie nudził na serwerze bo co to za atrakcja jak każdy ma full perf eq pvp pogra 2h i się znudzi a tak przynajmniej jest zajęcie , ox zostanie poprawiony w jak najszybszym czasie , i serwer jak na razie nie ma zamiaru padac tyle ode mnie 

z tym że gdyby nie radeon masz rację więc to on zasługiwał by na vipa a nie ty ;)

Za duża sygnatura.

Opublikowano

Serwer to syf, dlaczego?

5.SF derina

jedyne +sy serwera:

Codzienne eventy

Edit:

Niestety ale jesteś żałosna  ;)

Zbędne nabijanie postów ;) taka jest prawda

Kolega? gdyby nie on wasza mieszanka by nie powstała ;)

To niech Ci Radeon da na swoim serwerze Vipa :)

Opublikowano

Serwer to syf, dlaczego?

5.SF derina

jedyne +sy serwera:

Codzienne eventy

Edit:

Niestety ale jesteś żałosna  ;)

Zbędne nabijanie postów ;) taka jest prawda

Kolega? gdyby nie on wasza mieszanka by nie powstała ;)

Zapraszam Serw ON do 22 !!

krótki reboot i serwer znowu on, czyżby kłamstwo ^^?

@Anyo :* taka racja pliki są moje + elosik powiedział że da ci [VIP] przed nickiem. serwer długo nie postoi <3 I potwierdzam Serwer został zrobiony w całosci z PLików atlanta by me ;)

Jeździć trzeba szybko i bezpiecznie.

Opublikowano

@Anyo :* taka racja pliki są moje + elosik powiedział że da ci [VIP] przed nickiem. serwer długo nie postoi <3 I potwierdzam Serwer został zrobiony w całosci z PLików atlanta by me ;)

To na vipa zasługujesz ty a nie osoby ktore weszły ledwo na serwer i odrazu chcą vipa bo mówią ze jak nie to serwer padnie troszkę to żałosne

Za duża sygnatura.

Opublikowano

Nie no pozdrawiam cię randeon jak dałeś z 200 ulepek dla swojej dziewczyny pozdro a po 2 zakończyliśmy współprace jak zrobileś swój serwer . a i po 3 wszystkie bony broni zbrojek bizu sam edytowałem sam . a ty dałeś jakieś 340 luda w zbrojce ... racja pomagałeś mi za to dzięki ale bez przesady GM rozdaję ulepki ?

Jeśli chodzi o panią Anyo jakoś tak  wczoraj mi napisałas że z rana twój serwer nie będzie stał bo randeon mi wywali .

Chyba wszystko wyjaśniłem i jeszcze jedno za znikające itemy nie odpowiadamy ponieważ zawsze piszemy kiedy jest reboot ;

.

Pozdrawia Team Antica

Edit : dla osób które chcą wejść na serwer trzeba pobrać klienta i potem łatke wrzucić łatka obowiązkowa . Klient i Łatka są w prezce proszę nie brać ze strony !

Opublikowano

Ban za nic..

-Elosik - trzeba było zmienić passy do konta

odradzam grania tutaj(bany za nico haha)

Zapraszam na Atlante 100x lepszy serwer, start bety dzisiaj po południu

SS potwierdzający nie umiejętność elosika:

post-1149454-0-88505600-1408527343_thumb.jpg

5e12664b40bb4455bc58e085dd6b49d0.0.gif

<3

Opublikowano

Dorób sieci bo nie mogę dołączyć 

i lepiej nie dołaczaj administracja nie ogarnia nic ;/ taka prawda. 

Opublikowano

i lepiej nie dołaczaj administracja nie ogarnia nic ;/ taka prawda. 

nie ogarnia? ciągle jest ktoś na serwerze i służy pomocą , jeśli chcesz zniszczyć reputacje serwera to niestety ale ci nie wyjdzie bo ci co są online widzą jak jest ;) 

mścić się za to że osoba która sobie zażyczyła Vipa  go nie dostała ? bezcenne ;* 

Za duża sygnatura.

Opublikowano

Nie no pozdrawiam cię randeon jak dałeś z 200 ulepek dla swojej dziewczyny pozdro a po 2 zakończyliśmy współprace jak zrobileś swój serwer . a i po 3 wszystkie bony broni zbrojek bizu sam edytowałem sam . a ty dałeś jakieś 340 luda w zbrojce ... racja pomagałeś mi za to dzięki ale bez przesady GM rozdaję ulepki ?

Jeśli chodzi o panią Anyo jakoś tak  wczoraj mi napisałas że z rana twój serwer nie będzie stał bo randeon mi wywali .

Chyba wszystko wyjaśniłem i jeszcze jedno za znikające itemy nie odpowiadamy ponieważ zawsze piszemy kiedy jest reboot ;

.

Pozdrawia Team Antica

Edit : dla osób które chcą wejść na serwer trzeba pobrać klienta i potem łatke wrzucić łatka obowiązkowa . Klient i Łatka są w prezce proszę nie brać ze strony !

haha chłopcze chyba cie pojebało? 340 w zbroi?

po 1 340 w ludzi było w hełmie ale zmieniłem na 190. pozdrowienia dla teamu antica. :)

po 2 pierscienie i lizaki które są na serwerze nie umialeś dodać więc mi trułeś ciągle dodaj to i dodaj.

po 3 ciagle mi piałeś od 8 do 20. zebym pracował nad serwerem nawet w niedziele nie dawałeś spokoju bo k***a musiałem ci all pomagać.

Opublikowano

haha chłopcze chyba cie pojebało? 340 w zbroi?

po 1 340 w ludzi było w hełmie ale zmieniłem na 190. pozdrowienia dla teamu antica. :)

po 2 pierscienie i lizaki które są na serwerze nie umialeś dodać więc mi trułeś ciągle dodaj to i dodaj.

po 3 ciagle mi piałeś od 8 do 20. zebym pracował nad serwerem nawet w niedziele nie dawałeś spokoju bo k***a musiałem ci all pomagać.

i pomagałeś po to żeby teraz wypominać ? ... 

z tego co wiem sam byłeś chętny do pracy co widziałem na 1 odsłonie 

Za duża sygnatura.

Opublikowano

Hah nic nie umiem ? Hem Pozdro jakoś serwa postawiłem i dałbym rade postawić bez twojej pomocy Randeon a po 2 sam zaoferowałeś mi pomoc że stworzymy 4 fun więc pozdrawiam cię serdecznie a ty Asia weź się schowaj ;)

Opublikowano

Hah nic nie umiem ? Hem Pozdro jakoś serwa postawiłem i dałbym rade postawić bez twojej pomocy Randeon a po 2 sam zaoferowałeś mi pomoc że stworzymy 4 fun więc pozdrawiam cię serdecznie a ty Asia weź się schowaj ;)

Jesteś śmieszny ;) szczerze? spierdalaj pod łóżko;x

serwer też umiem postawić, ale ty byś takiego czegoś nie wgrał masz dowód, dajesz vipa za byle gówno ;)

tutaj dowodzik:

post-1149454-0-56911600-1408528108_thumb.jpg

EDIT:

zostałam wywalona z sieci za nic ;>

<3

Opublikowano

pozdro sam sie schowaj nic nie potrafisz a jak tak to zrób sobie na swoich plikach z tego co mi pisales będziesz robił na terenzo ale jesteś wielkie 0. taka prawda :) jak bym ci nie pomógł to byś miał niezabezpieczony serwer przed dice itp ;x bo nie potrafileś nawet nie wiesz coto program putty ;/ i zapewne zaraz napiszesz coś z wikipedi bo pewnie jak przeczytałeś to odrazu google>wikipedia>putty ;c dobra szkoda gadać o teamie :x vetitium dostał gm za to że zrobił tylko prezentacje ;x

Opublikowano

Dobra Ziomek skończ temat i wypad na atlante a po 2 Nie zrobił tylko prezki . Zaprosił znajomych . Pozdrawiam .

mam rozumieć, że za zaproszenie kilku osób np 2 i zrobienie prezki jest GM? śmieszne i nie wiarygodne

<3

Opublikowano

mam rozumieć, że za zaproszenie kilku osób np 2 i zrobienie prezki jest GM? śmieszne i nie wiarygodne

o kurcze ide robić prezentacje pl'a też może gma dostane asia ty zrób prezentacje angielskiego serwa ty gm tam ja na pl'u bdziemy szalec hehe;d a tak na poważnie szkoda czasu na niego ;/ xD

Opublikowano

Powtórka z poprzedniego ? 2 DNi max ? Bez Radeona, ten serwer długo nie postoi, Elosik nic nie potrafi zrobić . Nie polecam grać surą WP . Tak zbugowanej postaci jeszcze nie widziałem . Screeny z painta, drop ulepek jak na serwerze HARD . Serwer metina na VPS do użytku dla graczy ? Haha, to gorsze niż hamachi . Nie polecam ze względu na Elosika, i na fakt, że padnie za 2 dni :)

BornBePRO.jpg

Masz ładunek na kwadracie, skręć se jebnij macha !

Opublikowano

Heh dobra Czekamy 2 dni aż serwer padnie kto czeka ze mną ? a tak na poważnie myślisz że nic nie umiem zrobić bez randeona ? .

Opublikowano

z tego co zauważyłem jak grałem na 1 odsłonie to wszystko robił Radeon zmieniał dmg klas robił pliki na nowe bronie zbroje i bizu ty nawet nie umialeś zrobić porządnego reboota. kiedyś jak zrobiłeś reboota to wszystkim eq  cofnelo i napisałeś do Radeona i on ci powiedział jak naprawić wiec w sumie niewiem czy coś potrafisz :)

Opublikowano

z tego co zauważyłem jak grałem na 1 odsłonie to wszystko robił Radeon zmieniał dmg klas robił pliki na nowe bronie zbroje i bizu ty nawet nie umialeś zrobić porządnego reboota. kiedyś jak zrobiłeś reboota to wszystkim eq  cofnelo i napisałeś do Radeona i on ci powiedział jak naprawić wiec w sumie niewiem czy coś potrafisz :)

tak samo jak startowali juz bezemnie w teamie prosił mnie zeby mu zrobic łatke bo gracze nie widzieli ulepek z mapy 244. wiec mu powiedziałem co i jak. a potem dopiero jak powiedzialem ze niemam czasu i robie atlante to on nagle już że mielismy razem pracować itp ;P taka prawda gracze zrobia eq 244 i nie bd mieli co robic:)

Opublikowano

Murwis tak było ale teraz robię wszystko sam randeon pomagał mi dużo podziękowałem randeonowi w którymś tam poscie ale się wkurzyłem że jego dziewczyna groziła mi że randeon serwa mi wywali :P Hmm pozdro . jeśli chodzi o klasy przed chwilą sam wyrównałem bo randeon nie umiał wyrównać klas .

Opublikowano

Murwis tak było ale teraz robię wszystko sam randeon pomagał mi dużo podziękowałem randeonowi w którymś tam poscie ale się wkurzyłem że jego dziewczyna groziła mi że randeon serwa mi wywali :P Hmm pozdro . jeśli chodzi o klasy przed chwilą sam wyrównałem bo randeon nie umiał wyrównać klas .

cała prawda? nie wyrównales klas tylko przeniosles Skill_proto z terenzo ^^ a ja chcialem all dopasować żeby było all ładnie :) a ty poszedles po łatwiznie bo tylko tak potrafisz 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...