Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukiwania administratorów serwera!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Poszukuję kilka osób na wymienione poniżej stanowiska.

- [Game Master]

Ilość wolnych miejsc: 1

- [Community Manager/TuT] (Jedno stanowisko)

Ilość wolnych miejsc: 1/2

Oczekujemy:

-Zgrania.

-Mikrofonu.

-Zapewnienia aktywności na forum/jak i w grze.

-Odpowiedzialności za dane stanowisko.

-Poświęcenia.

Osoby zainteresowaną daną posadą, proszę o wypowiedzenie się w tym poście według, zamieszczonego poniżej wzoru.

Wzór:

Imię:
Dyspozycyjność:
Stanowisko:
Doświadczenie:
Preferowany kontakt do Ciebie*:
Kilka słów o sobie:

* - Wyjaśnienie numer Gadu-Gadu:, lub prywatna wiadomość na forum.

Pozdrawiam bardzo serdecznie!

Dev4lg.

Na ogłoszenia które mnie zainteresują odpowiem osobiście.

Opublikowano

Żeby tak publicznie? Nie na jakimś forum Twojego serwera? 

Imię:

Fabianek
Piętnaście.
Staż w grze metin2:

Cztery latka.
Dyspozycyjność:

Całkowita.
Stanowisko:

Mistrz Gry (oczywiście testowy).
Doświadczenie:

Serwery hamachi, na których uczyłem się wszystkiego (pliczki rykoxa robią swoje, pozdrowienia dla wariata). Od tamtego czasu znam wszystkie komendy, które powinien znać Mistrz Gry, a do tego wszystkiego szybko nauczę się tych, które poda mi Główny Administrator Serwera.

38141879 | PW na forum może okazać się lepszym pomysłem, gdyż częściej jestem tutaj niż na gadu-gadu.
Kilka słów o sobie:

Mam na imię Fabian jak już zapewne wiecie... mieszkam w małej wsi pod Piła (okolice Poznania), czyli w Wielkopolsce. Na grę mogę poświęcać ~5 godzin, może nieraz 6-7, ale to wszystko jak na to dzień pozwoli. 

Więcej tutaj: KLIK

Opublikowano

Imię:Adrian
Staż w grze metin2:W metina gram już 5-6lat .
Dyspozycyjność:W wakacjie nawet do 5-6h dziennie, natomiast w roku szkolnym 3-4h .
Stanowisko:GameMaster
Doświadczenie:Posiadałem własny serwer hamachi ale ze względu na szybkość swojego komputera musiałem zrezygnować . Byłem również [TGM] nastepnie [GM] na dedykowanym serwerze Algoria , który niestety padł , a nie mam na to dowodów ,więc nie wiem czy to się liczy . Znam większość podstawowych komend GM , Potrafie organizowaćquesty typu OX itp .
Preferowany kontakt do Ciebie*:Pw , GG:1851998 , E-mail:[email protected] , TS  podam Pw :)
Kilka słów o sobie:Mam na Imię Adrian mieszkam w Piotrkowie Tryb. Uczę sięw Technikum informatycznym . Interesuje się sportem , Informatyką (od składania / naprawy pc , aż do Gier ) , Jestem osobą kreatywną , potrafię jak tylko można pomóc graczą w potrzebie i to chyba Tyle .

Opublikowano

Imię:Adrian

Staż w grze metin2:W metina gram już 5-6lat .

Dyspozycyjność:W wakacjie nawet do 5h dziennie, natomiast w roku szkolnym 2-3h .

Doświadczenie:Posiadałem własny serwer hamachi ale ze względu na szybkość swojego komputera musiałem zrezygnować . Byłem również [TGM] nastepnie [GM] na dedykowanym serwerze Algoria , który niestety padł , a nie mam na to dowodów ,więc nie wiem czy to się liczy . Znam większość podstawowych komend GM , Potrafie organizowaćquesty typu OX itp .

Preferowany kontakt do Ciebie*:Pw , GG , E-mail , TS Wszystko podam Pw :)

Kilka słów o sobie:Mam na Imię Adrian mieszkam w Piotrkowie Tryb. Uczę sięw Technikum informatycznym . Interesuje się sportem , Informatyką (od składania / naprawy pc , aż do Gier ) , Jestem osobą kreatywną , potrafię jak tylko można pomóc graczą w potrzebie i to chyba Tyle .

Jaki miałeś nick na Algori?

Żeby tak publicznie? Nie na jakimś forum Twojego serwera? 

Imię:

Fabianek

Piętnaście.

Staż w grze metin2:

Cztery latka.

Dyspozycyjność:

Całkowita.

Stanowisko:

Mistrz Gry (oczywiście testowy).

Doświadczenie:

Serwery hamachi, na których uczyłem się wszystkiego (pliczki rykoxa robią swoje, pozdrowienia dla wariata). Od tamtego czasu znam wszystkie komendy, które powinien znać Mistrz Gry, a do tego wszystkiego szybko nauczę się tych, które poda mi Główny Administrator Serwera.

38141879 | PW na forum może okazać się lepszym pomysłem, gdyż częściej jestem tutaj niż na gadu-gadu.

Kilka słów o sobie:

Mam na imię Fabian jak już zapewne wiecie... mieszkam w małej wsi pod Piła (okolice Poznania), czyli w Wielkopolsce. Na grę mogę poświęcać ~5 godzin, może nieraz 6-7, ale to wszystko jak na to dzień pozwoli. 

Więcej tutaj: KLIK

Podanie sensowne, a zarazem ładne.

Oficjalny skład teamu zostanie podany do 24 godzin.

Opublikowano

Imię:

Gabriel
15lat
Staż w grze metin2:

Od 5 lat..
Dyspozycyjność:

W wakacje 6-7h a w ciągu roku szkolnego 5h dziennie.
Stanowisko:

Game Master (Testowy oczywiście)/TuT
Doświadczenie:

Uczyłem się gry i komend Mistrza Gry na serwerze hamachi który stworzyłem. Posiadałem 2 serwery hamachi jeden na plikach Rykoxa a drugi na plikach Derina. Znam wszystkie komendy Mistrza Gry.

GG: 48356351 skype: gabrycho011
Kilka słów o sobie:

Witam. Man na imię Gabriel. Mieszkam w małej wsi Seroki. Zazwyczaj pomagam tacie w gospodarstwie, lecz kiedy tego nie robie to każdą wolną chwilę poświęcam na grę. Mam sporą ilość wolnego czasu nawet do 7h dziennie. interesuje się sportem i grami komputerowymi.

Opublikowano

Imię: Krystian
Staż w grze metin2: 5lat
Dyspozycyjność: Od 3 do 5 h dziennie.

Stanowisko:GameMaster (Jak brak to TuT)
Doświadczenie:
Preferowany kontakt do Ciebie*: PW , TS, GG
Kilka słów o sobie:A wiec tak, mieszkam w małej wsi. Uczę się w technikum informatycznym, dokładniej już 2 rok.

Mam młodsze rodzeństwo z którym w niedawno miałem wiele kłopotów jako najstarszy. Wszystkie problemy starałem się powoli rozwiązywać. Dużo czasu spędzam na grach, nauce, graniu w piłkę z troszkę młodszymi kolegami.Wszystko jak do teraz układa się po mojej myśli.

Coś takiego jak podanie od siebie.

No nie wiem czy się aż tak wyróżniam ale myślę że jestem jedyny w swoim rodzaju. Nie zaczynałem tak jak inni od nauki komend, jednego serwera na którym się doskonaliłem. Prawdę mówiąc ciągle zmieniałem serwery aby dostrzec ten jedyny. Jak już wybrałem odpowiedni serwer to stopniowo na nim rozwijałem swoje umiejętności. Aby doszukać się czegoś też sięgałem do poradników. Po zdobyciu jakiegoś doświadczenia starałem się znaleźć zatrudnienie. Tak też zostało do dnia dzisiejszego, jestem w trakcie szukania posady, na razie natrafiam tylko na osoby szukające testerów oraz mało rozwinięte serwery które chcę zrobić reaktywację serwera. Jak już wyżej napisałem nie jest to nic szczególnego ale chyba to mnie właśnie wyróżnia. Co do moich umiejętności dzięki którym mógłbym wam pomóc, to właśnie teraz o nich wam opowiem. Jako zdobyłem sporę doświadczenie po przez szukanie idealnego serwera dla siebie natrafiałem na masę bugów jako beta tester i na inne błędy jako gracz, w tym zakresie już się zapoznałem. Komendy też poznawałem stopniowo na swoim próbnym serwerze hamachi, takim na testy. W wielu dziedzinach metina musiałem jednak uczyć się na własnych błędach. Teraz wreszcie coś umiem i chcę się wykazać właśnie tu.

1859773.jpeg

~PanPrawdy~

Opublikowano

Imię:Mateusz
Staż w grze metin2:  W metina gram od dziecka 
Dyspozycyjność: Bardzo duża mam dużo wolnego czasu
Doświadczenie:Byłem GM na serwerach hamachi które upadały po 1 miesiącu bo Właściciel nie miał czasu.
Preferowany kontakt do Ciebie*: GG;33551190
Kilka słów o sobie: Nazywam się Mateusz. Mam 15 lat. Ciekawię się piłką nożna i minecraftem. W czasie wolnym gram w Metina i cs. Chciałbym zostać Gm dlatego że lubie kontakt z graczami.

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Imię: Dawid
Staż w grze metin2: 4 lata
Dyspozycyjność: od 12 do 17 godzin dziennie.
Stanowisko: [ GM jeżeli będzie zajęty to TuT ]
Doświadczenie: Byłem TGM na serwerze Metinek.eu oraz byłem GM na serwerze PandoraMT2.Jeżeli chodzi o

komendy znam je bardzo dobrze (w miare możliwości bo jak wiadomo każdy może zapomnieć).Jestem ogarniętą osobą

i myślę że w roli Game-Mastera dam sobie spokojnie radę.Potrafię dogadać się z wszystkimi nie zależnie od wieku czy też Charakteru.

Bardzo dobrze dogaduję się w Teamie oraz zawsze wprowadzam w Teamie jak i na serwerze dobrą atmosferę.Jestem osobą także godną zaufania

i to co się dzieje w teamie zostaje w Teamie ! ;)
Preferowany kontakt do Ciebie*: Gadu-Gadu : 42598558,PW
Kilka słów o sobie:

Więc tak,Mam na imię Dawid mam 19 lat i chodzę do Liceum o profilu Wojskowym.

Interesuję się sportami typu : Piłka Nożna czy sztuki walki (KickBoxing,K1).Poza tym interesuję się

Kobietami oraz komputerami.

Opublikowano

Imię: Krzysztof
Staż w grze metin2: 4 lata
Dyspozycyjność: Czasu wolnego mam bardzo dużo dodatkowo jestem do dyspozycji na telefon :)
Stanowisko: Game Master
Doświadczenie: Dośw mam dosyć spore stawiałem serwery swoje niestety z braku funduszy nie były to serwery dedykowane starałem się o stanowisko GM'a na serwerze globalnym zostałem zaproszony na rozmowe ale niestety w tedy wiadomo szkoła więc nie pasowało mi to co oferowali mi na dłuższą mete więc po jakimś czasie zrezygnowałem z tej funkcji ponieważ obowiązki, którymi byłem obciążony przerastały mnie więc po jakimś czasie zrezygnowałem z tejże funkcji.
Telefon podam na PW aby nie dostawać durnych sms'ów
GG: 51090420
Kilka słów o sobie:
Nazywam się krzysztof mam lat 19 interesuję się informatyką drążąc to zainteresowanie głębiej to sprawdzaniem, łamaniem zabezpieczeń oraz tworzeniem ich mimo mojego wieku jestem dosyć pojęty w tym co robię ponieważ z tego się utrzymuję dodatkowo uwielbiam muzyke i jestem Dee Jay w klubach na pomorzu. Uczyłem się jako mechanik natomiast ten zawód nie zabardzo odpowiadał mi dlatego też po skończeniu szkoły zajołem się na powarznie Hakerstwem ale nie działając na cudzą szkode tylko jak wcześniej pisałem na sprawdzanie zabezpieczeń. Umiem również kodować strony w językach HTML, Css, JavaScript, Flash, PHP, MSQL, xHTML.

Opublikowano

Imię: Bartek
Staż w grze metin2: Od 2007/2008 global, następnie od 2011 prywatne serwery także staż można liczyć na 6/7 lat.
Dyspozycyjność: Jestem dostępny od 4 do 6 godzin dziennie, a czasem i dłużej.
Stanowisko: Community Manager ewentualnie Tut
Doświadczenie: Jeśli chodzi o doświadczenie administracyjne jest ono małe jednak cały czas się uczę i zyskuje nowe umiejętności. Ponadto łatwo przyswajam sobie wiedzę i nie mam problemów z komunikacją w gronie przyjaznych, ciepłych ludzi. Lata przegrane jako gracz wystarczają aby ubiegać się o jedno z tych stanowisk.
Preferowany kontakt do Ciebie*: Może być wiadomość na forum w postaci PW.
Kilka słów o sobie: Nazywam się Bartek i mam 18 lat. Po wakacjach udam się do 4 klasy technikum i mam nadzieję na pozytywnie zakończenie szkoły. Do tego interesuje się sportem, podróżami i w jakimś tam stopniu grami komputerowymi. Lubię również posłuchać dobrej muzyki i poczytać ciekawą książkę.

Opublikowano

Imię: Kuba

Staź w grze Metin2: 7 lat

Dyspozycyjność: od 5 do 10 godzin

Stanowisko: GameMaster

Doświadczenie: Jak widać gram już przez dłuższy okres w Metina. W tym czasie miałem ok 3 serwerów Hamachi i jednego Dedyka razem z kolegami z gry (csyt2). Przez okres pół roku byłem GM na serwerze XenoxMt2, ale musiałem zrezygnować ponieważ chodziłem do szkoły i nie dawałem rady wszystkiego ogarnąć. Teraz po skończeniu szkoły mam dużo czasu, aby poświęcić go grze.

Preferowany kontakt: GG- 45412252

Kilka słów o sobie: Nazywam się Kuba jak widać w pkt. pierwszym. Mieszkam w okolicach Warszawy. Mam 18 lat i skończyłem szkołę o kierunku informatycznym.

Opublikowano

Imię: Kuba

Staź w grze Metin2: 7 lat

Dyspozycyjność: od 5 do 10 godzin

Stanowisko: GameMaster

Doświadczenie: Jak widać gram już przez dłuższy okres w Metina. W tym czasie miałem ok 3 serwerów Hamachi i jednego Dedyka razem z kolegami z gry (csyt2). Przez okres pół roku byłem GM na serwerze XenoxMt2, ale musiałem zrezygnować ponieważ chodziłem do szkoły i nie dawałem rady wszystkiego ogarnąć. Teraz po skończeniu szkoły mam dużo czasu, aby poświęcić go grze.

Preferowany kontakt: GG- 45412252

Kilka słów o sobie: Nazywam się Kuba jak widać w pkt. pierwszym. Mieszkam w okolicach Warszawy. Mam 18 lat i skończyłem szkołę o kierunku informatycznym.

Po 1. Csyt był podzielony na administracje Angielska i Polską więc wątpie abyś był tam GM. ;) a po 2.Xenox ma stałą i ekipe wiem bo znam dobrze Pawemolla ;)

Opublikowano

Po 1. Csyt był podzielony na administracje Angielska i Polską więc wątpie abyś był tam GM. ;) a po 2.Xenox ma stałą i ekipe wiem bo znam dobrze Pawemolla ;)

po 1. Byłem Gm na csyt2 mogę ci jutro ss podesłać albo mam kilku typków którzy to potwierdzą. Po 2. też znam Pawemolla i on mi załatwiał Gm na Xenoxie...

Opublikowano

po 1. Byłem Gm na csyt2 mogę ci jutro ss podesłać albo mam kilku typków którzy to potwierdzą. Po 2. też znam Pawemolla i on mi załatwiał Gm na Xenoxie...

każdy może zrobić serwer, ustawić nazwe Csyt2 i zrobić ss... :) kolegów którzy potrafią kłamać jak się ich o to poprosi też raczej każdy ma.

wiesz kto to Pawemoll w ogóle?

co do tematu, to polecam. profesjonalne podejście do sprawy.

Opublikowano

Imię: Tomek

Staż w grze Metin2: od 2007 roku

Dyspozycyjność: 1h-9h

Stanowisko: GameMaster/Community Manager/ TuT

Doświadczenie: GameMasterem byłem na kilku serwerach niektóre takie jak: AspireMt2, ReinorMt2, Balantia.pl już niestety nie istnieją. Były to duże serwery, ale przez brak zabezpieczeń, przekręty, problemy zostały zamknięte. Byłem GameMasterem na małych serwerach, na których grało 100-300 osób. Byłem również w sezonie letnim 2 lata temu organizatorem eventów na serwerze Metin5. Jeśli chodzi o TuT'a i Community Manager wiem o co chodzi i znałem osoby, które nimi byli, ale nim nigdy nie byłem. Chciałbym nimi zostać, ponieważ chciałbym zdobyć staż. A staż GameMaster'a też bym chciał sobie udoskonalić. Oprócz tego pisałem opisy przedmiotów, questy itp dla serwerów, oraz organizowałem eventy :).

Preferowany kontakt: TeamSpeak3.org/Skype

Kilka słów o mnie: W sumie nie wiem co mogę powiedzieć o sobie. Jestem jeszcze młodym człowiekiem i wiem, że zapewne moje "podanie", będzie inaczej rozpatrywane. Mutację właśnie przechodzę, więc mój głos jest... "zmieszany", ale to nie jest zależne ode mnie. Gram w Metina od samego początku, chodź od 2013 roku przestałem grać na "globalu". No i to chyba na tyle, bo cóż jeszcze mógłby o sobie napisać?

ddvv4VY.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...