Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę administratorem, moderatorem forum ~ GM'em na serwerze!

Gość Feezi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

Może jakiś wstęp?

No hej, z tej strony Feezy - a może nie? A może teraz się przedstawię? No to tak... Jestem Fabian, mam 15 lat (jeszcze troszkę i 16 B)) i pochodzę z Wielkopolski. Pracuje oczywiście na skrypcie Invision Power Board. Na co dzień zajmuję się wszystkim co się tylko nawinie. Czyli czym? No... jeżdżę na rowerze, na desce, "naprawiam" komputery (mały formacik, przeczyszczenie i kilka dyszek do kieszeni) znajomym z osiedla, dużo biegam i zawsze mam dużo czasu na swoją pracę. Gram w metina od jakichś 4 lat, a forami zajmuję się 2 lata.

~~

Mam jakieś doświadczenie?

Tak, mam!

I co, myśleliście, że to jest na tyle, taka odpowiedź? Otóż nie!

Forami zajmuje się już jakieś ~ 2 lata. Zaczynając jak każdy - na nulledzie, poprzez tajemnice skrywane przez retail dotrwałem do kupna licencji, którą potem i tak sprzedałem...  8S Na samym początku próbowałem stworzyć coś o grach, coś czego było jeszcze kiedyś bardzo mało, a nie jak teraz na każdym kroku coraz to nowsze i liczniejsze fora. Przez 2 miesiące osiągnąłem 823 użytkowników, przy czym dziennie było ich 30-40, a nawet do 60 osób online. Po tym zrezygnowałem, ponieważ mój współwłaściciel zakończył swoją przygodę z tym wszystkim i zostałem sam, a moja głowa była naprawdę przeciążona. I nie wytrzymałem, wyłączyłem ze względu na to, że po prostu nie wyrabiałem. 

A co było potem?

Znalazłem swojego "bliźniaka internetowego" i z nim otworzyłem kolejne forum (miałem jeszcze wtedy licencję na własność). Zaczęło się! Własna sieć serwerów Counter-Strike 1.6... wszystko rozwijało się bardzo, bardzo dobrze, ponieważ przez pierwszy miesiąc zarejestrowało się aż -/+ 1400 użytkowników (było coś koło 1380), a na serwerach zarobiłem na opłatę ich przez kolejne 4 miesiące. I czas leciał, serwery się rozwijały, wszystko szło w dobrym kierunku, no ale wiem, że nie chcecie tego słuchać. Dlaczego minęło? Mało czasu, coraz mniej ludzi i jakoś tak było, minęło! Po tym jak na forum były pustki postanowiliśmy zakończyć naszą działalność i licencja została sprzedana.

~~

A co z metinem? Byłem kiedyś Mistrzem Gry? 

Otóż byłem. Nie wiem czy serwery hamachi wchodzą w grę, no ale... na takim serwerze właśnie zabawiałem 15 graczy online.

~~

Kilka słów o mnie...

Jestem osobą kreatywną, dlaczego? Będąc Game Masterem umilałem graczom grę na przeróżne sposoby. Zabawa w okrutnego bogacza, zdobycie wymaganego przedmiotu, pytania na chacie i dużo więcej takich eventów. Umiem rozwiązywać problemy innych graczy, jestem osobą bardzo sumienną, a także znającą umiar. Lubię być w ekipie, która ma poczucie humoru, sam takowe posiadam i wierzę w to, że szybko można to zauważyć. 

~~

Co oferuje jako Administrator/Technik czy też moderator?

• przede wszystkim jest to umiejętność pracy na silniku Invision Power Board,
  • chęć pracy,
  • wgrywanie hook`ów, bądź modyfikacji, 
  • edytowanie stylu pod potrzeby właściciela, lecz na miarę swoich możliwości,
  • użycie swoich płatnych styli, modyfikacji czy też hook`ów,
  • ciekawe zagospodarowanie forum,
  • dobry kontakt,
  • dużo, a nawet bardzo dużo wolnego czasu,
  • umiejętność pracy w grupie,
  • wiele zabaw, konkursów i zadań na forum.

~~

A co z Mistrzem Gry? Co oferuje?

• znajomość komend,
  • częste przebywanie w grze, pomoc graczom, 
  • organizowanie ciekawych eventów czy też zadań,
  • banicja dla osób używających nielegalnego oprogramowania,
  • zawsze dla graczy,
  • pilnowanie porządku na serwerze,
  • spędzanie czasu z graczami.

~~

Czego oczekuje od Was, ekipy?

W zasadzie to nie jest nic specjalnego, najważniejsze jest to, żeby każdy z was wiedział co jest dobre, a co złe. 

Coś jeszcze?

• rangi na forum i w grze,
  • licencji na forum (nie muszę posiadać do niej dostępu),
  • dojrzałej emocjonalnie ekipy.

~~

Czy aktualnie jestem na jakimś forum "kimś wyżej"?

Nazwa serwera ~ ranga✔ / ✖

Astilia.pl ~ Moderator ~

CradosMT2.pl ~ Moderator ~

Pozdrawiam serdecznie,

Feezy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...