Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mecze Placementowe 10/10 win? Nic z tych rzeczy!

James Rodríguez

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jestem w goldzie 5 a w placementach zrobilem 8/0 po czym 2 razy przegralem bo nie dostalem moich lepszych linii dla hypercarry, wiec nie pierdol :#

Hello there.

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wierze masz okrojony screen i masz syndre! Czyżby bol nie dał rady na ludzi z bro?:Dhahahahahahahahahah

okrojony to ty masz mózg człowieku o ile w ogóle go masz, ale mniejsza o to gram bez bola jak chcesz to sobie wierz, a jeżeli nie to twoja sprawa ... OMG 

Opublikowano

zabijcie to zanim zlozy jaja XDDD nie gram na bolu od jakiegoś tygodnia no ale logika takiego raka jak ty to pewnie "udziela się w dziale skryptów = gra na bolu" beka

"od tygodnia" to nieźle, gratuluje, jestes teraz moim mistrzem

<>

Opublikowano

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

sorry ale nie moglem sie powstrzymac. Nie mozesz wygrac placamentow jak na main koncie jestes w platynie????????? I jeszcze narzekasz na noob teamy, to sa ludzie ktorzy dopiero wbili 30lvl i jeszcze nie ogarniaja buildow, ty na 100% byles od razu prosem i wszystko wiedziales

Diagnoza "DEBLIZM" Bardzo słuszna :D

Chodż 5 vs 5 zagramy wezmę 3 kumpli zrobimy all staty 0/20 zobaczymy czy ugrasz "KAPPA" noobie :D Za każdym razem kiedy zobaczę to wyrażenie "KAPPA" do od razu zbiera mi się na wymioty :P totalny idiotyzm sory, ale żal mi Cię nie ukrywajmy :)

YtS.png

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

Skąd taka pewność, że gram na "BOLU" każdy sądzi według siebie to, że ty grasz na "BOLU" to nie znaczy, że inni też ;)

Przepraszam ? K***a was pojebało ? To że wy jesteście CEBULAMI i nie potraficie grać bez BOLA to wasza sprawa OMG k***a co za idiotyzm .......

4f7a0bc2bfbb54f92c5af879e26f2fa6.png

Jestem naprawdę bardzo ciekawy, dlaczego zasłoniłeś wszystkie nicki xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Napierdalasz na BOLU parówo i nie masz nawet odwagi się do tego przyznać.. JA P******E skąd się takie gówna biorą?  Masz 90% postów w dziale BOL-a, grasz syndrą i zasłaniasz obydwa teamy, żeby przypadkiem ktoś nie odnalazł twojego nicku. Co więcej, twierdzisz, że ja używam BOL-a nie mając do tego żadnych podstaw, obrażasz ludzi od cebuli, bo mówią ci szczerą prawdę. Na szczęście masz poparcie BOL-wca, który nie potrafi z tym programem wyjść z golda. Trzymajcie się razem, jesteście dla siebie stworzeni. Pzdr.

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

809081408452548840951.png

Jestem naprawdę bardzo ciekawy, dlaczego zasłoniłeś wszystkie nicki xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Napierdalasz na BOLU parówo i nie masz nawet odwagi się do tego przyznać.. JA P******E skąd się takie gówna biorą?  Masz 90% postów w dziale BOL-a, grasz syndrą i zasłaniasz obydwa teamy, żeby przypadkiem ktoś nie odnalazł twojego nicku. Co więcej, twierdzisz, że ja używam BOL-a nie mając do tego żadnych podstaw, obrażasz ludzi od cebuli, bo mówią ci szczerą prawdę. Na szczęście masz poparcie BOL-wca, który nie potrafi z tym programem wyjść z golda. Trzymajcie się razem, jesteście dla siebie stworzeni. Pzdr.

Prawa autorskie po co mam pokazywać czyjeś nicki. Nie potrafię wyjść z GOLDA, ale jestem w PLATYNIE ok. Next mam najwięcej tematów w zakładce BOLA ponieważ kiedyś się tym interesowałem i staram się pomagać innym w końcu to forum, a na dodatek o Cheatah coś dziwnego w tym widzisz ? Bo ja niezbyt. 

Opublikowano

Prawa autorskie po co mam pokazywać czyjeś nicki. Nie potrafię wyjść z GOLDA, ale jestem w PLATYNIE ok. Next mam najwięcej tematów w zakładce BOLA ponieważ kiedyś się tym interesowałem i staram się pomagać innym w końcu to forum, a na dodatek o Cheatah coś dziwnego w tym widzisz ? Bo ja niezbyt. 

prawa autorskie? jakby tak było to byś widział tylko swój nick w grze bo inne to przeciez prawa autorskie.

Na szczęście masz poparcie BOL-wca, który nie potrafi z tym programem wyjść z golda

nie chodzilo o ciebie

<>

Opublikowano

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD PRAWA AUTORSKIE XDDDDDDDDDDD . Myślisz, że ktoś ci w tak denną bajeczkę uwierzy? XDDDDDDDDDDDDDDDD Dodatkowo masz dfg pod 4 slotem, czyli pod 5 klawiszem.. Sorry ale nikt normalny tak nie robi, chyba, że COŚ automatycznie ci tego dfg używa. Skończ pisać te żałosne wytłumaczenia, bo pogrążasz się coraz bardziej. Tępie ludzi, którzy mimo wszelkich dowodów na to, że grają na BoL-u nie mają odwagi się do tego przyznać. Jeszcze mają czelność obrażać uczciwych graczy (na poziomie unrankedów). 

Btw. poćwicz czytanie ze zrozumieniem, bo powiedziałem, że masz poparcie człowieka, który nie potrafi wyjść z golda na BOL-u, a nie, że ty z niego nie wyszedłeś. 

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Płacz płacz, tak nam przykro że przegrywasz gry na unrankedach. Mnie **uja obchodzi czy ktoś przegra bo ma Khartusa 0/69, sorake w jungli czy qrwa xPeke w przeciwnej drużynie. Przegrana to przegrana- nie pierwsza i nie ostatnia. Gra się dalej.

"Ogień topi lód, ale woda gasi płomień"

Opublikowano

widząc Twoją farmę w tej minucie gry nie jestem przekonany czy dasz radę wygrać 5 z 10meczy

200 cs w 36min? no sory ale już skoro grasz na BoLu to 350 minimum w tej minucie...

pomogłem? daj like :)

2vlp0kh.png

by @Casso.

Opublikowano

Jakie prawa autorskie xD?

Prędzej bym się przyczepił do twojego nicku....

Opublikowano

Nie rozumiem co masz na myśli ?

zapewne chodziło mu o to, jakie statystyki miałeś w przedstawionym ss. pamiętam czasy kiedy byłem w bronze. zdarzało się że jungler w 36min miał po 200 farmy +. powtarzam iż to był bronze. 200 farmy SYNDRĄ ( jeden z łatwiejszych midderów <dla mnie najlepszy z ap> do farmienia) w 36min.

wbijając platynę myślę, że nauczyłeś się, iż killami meczu nie wygrasz. to farma daje przewage. myślisz że mało razy zchodze z lini 0/4 i zjechaną samooceną przez flame sojuszników? zabawa zaczyna się gdy wbijam się np vayne z IE i botrkiem kiedy enmy ma ie, berserki i vampirica. to farma daje przewage. jeśli potrafisz farmić i odpychać od farmy przeciwnika (xD. na syndrze, i to jeszcze na BoLu / L# jest to w zasadzie bezproblemowe) wygrasz mecz.

hmm, nervarien miał 9 win 1 lose. najwyraźniej nie jesteś nim, nawet BoL nie jest nim

pozdrawiam :)

pomogłem? daj like :)

2vlp0kh.png

by @Casso.

Opublikowano

Gdyby kazdy gracz gral na tym samym poziomie to gra bylaby nudna, widocznie trafiles na tych naprawde slabych i troche tez idiotow.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...