Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mecze Placementowe 10/10 win? Nic z tych rzeczy!

James Rodríguez

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka all! Ostatnio z nudów wyexpiłem sobię smurfa po stwierdzeniu, że w PLATYNIE grają sami idioci. Dzisiaj zacząłem rozgrywać sobie GRY Placementowe nie ukrywam, że liczyłem na 10/10 win no, ale cóż jak widać najwidoczniej się nie da. Powiedzcie mi co to k***a ma być ? Ja gram Syndrą robię sobie co chce, a Ci idioci biegają ze statami 0/10. Rozumiecie coś z tego ? Spójrzcie na mój team, i na ENEMY team mój team wygląda jak by grali w nim sami upośledzeni ludzie (nie obrażając upośledzonych).

4184414083942601214706.jpg

Achhh ! Ten jungler TP + HEAL i Na dodatek Reliktowa Tarcza coś pięknego :D Vayne z Trinity chyba wypróbuję .... ŻENADA 

Przestrzegam was ! Zastanówcie się 2 x zanim wejdziecie do kolejki SOLO Q z nadzieją, że jesteście w stanie sami coś ugrać na tym poziomie :) Chyba, że miotacie wszystkich bo te gry to praktycznie 1 vs 9.

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nic ? Chciałem żeby mniej doświadczeni potraktowali to jako jakąś radę :)

myslisz ze skoro jestes w platynie to dasz na lajcie rade ograc unrankedow? sam na pewno kiedys tak grales..

<>

Opublikowano

Jakoś nie przypominam sobie żebym robił staty 0/16 :D

to sobie przypomnij, moze mieli slabszy dzien, gorsza gre, albo jeszcze sie ucza ( tak jak kazdy gracz)

<>

Opublikowano

to sobie przypomnij, moze mieli slabszy dzien, gorsza gre, albo jeszcze sie ucza ( tak jak kazdy gracz)

Tylko dlaczego zawsze w moim teamie są "pseudo gracze" którzy się uczą grać :D to jest pytanie w platynie praktycznie ten sam poziom chyba też się uczą grać xD

Opublikowano

Tylko dlaczego zawsze w moim teamie są "pseudo gracze" którzy się uczą grać :D to jest pytanie w platynie praktycznie ten sam poziom chyba też się uczą grać xD

widze, że dostrzegasz błedy tylko innych ludzi, a swoje nie, nie wyrzucaj mi teraz z gadką jaki to jeteś pro, ze 90 cs w 10 minucie i roamujesz i zawsze staty 5/0 na lini

nie ma sensu prowadzenia dalszej dyskusji na ten temat

<>

Opublikowano

@sensus12 Gorszy dzien dlatego kupil jakas gowniana tarcze na supporta oraz nie wzial smita do jungli , tak TO Z PEWNOSCIA SLABSZY DZIEN ale predzej stawiam na debilizm.

Opublikowano

James Rodriguez Pewnie podpadłeś Mafii zwanej Riot Games , gdy im podpadniesz nie wbijają na chate i nie zabijają (zbyt humanitarnie) , lecz wyłapują największe gówna aspołeczne i w lobby dają je do twojego teamu a w enemy team daje prosów , tej mafii podpadło podobno 3/4 graczy i zawsze jest ból dupy o graczy w teamie , i słusznie , często jest to jakis czlonek tej mafii ktory specjalnie gra jak gówno i cie flami , oni mają beke a ty myśli samobójcze 

Opublikowano

Gorszy dzien dlatego kupil jakas gowniana tarcze na supporta oraz nie wzial smita do jungli , tak TO Z PEWNOSCIA SLABSZY DZIEN ale predzej stawiam na debilizm.

jak widzisz, przewidzialem taki komentarz i napisalem wiecej opcji, do wyboru, do koloru

<>

Opublikowano

Nawet brązu nie możesz wycarrować. Kappa

Jinx3.gif

"Very very soon the terror will begin,no place to hide, no way to survive,you can't escape it's time to die"

“Behind this mask there is more than just flesh. Beneath this mask there is an idea... and ideas are bulletproof.”

>>SKIN KID<<

Opublikowano

@sensus12 Gorszy dzien dlatego kupil jakas gowniana tarcze na supporta oraz nie wzial smita do jungli , tak TO Z PEWNOSCIA SLABSZY DZIEN ale predzej stawiam na debilizm.

Diagnoza "DEBLIZM" Bardzo słuszna :D

Nawet brązu nie możesz wycarrować. Kappa

Chodż 5 vs 5 zagramy wezmę 3 kumpli zrobimy all staty 0/20 zobaczymy czy ugrasz "KAPPA" noobie :D Za każdym razem kiedy zobaczę to wyrażenie "KAPPA" do od razu zbiera mi się na wymioty :P totalny idiotyzm sory, ale żal mi Cię nie ukrywajmy :)

Opublikowano

Diagnoza "DEBLIZM" Bardzo słuszna :D

Chodż 5 vs 5 zagramy wezmę 3 kumpli zrobimy all staty 0/20 zobaczymy czy ugrasz "KAPPA" noobie :D Za każdym razem kiedy zobaczę to wyrażenie "KAPPA" do od razu zbiera mi się na wymioty :P totalny idiotyzm sory, ale żal mi Cię nie ukrywajmy :)

robisz temat, a jak ktoś zwraca ci uwagę to nie możesz przyjąć do wiadomości, że jesteś słaby bo sprawiało ci problem zabicie varusa na poziomie +/- brązu 3 kappa.

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Opublikowano

Jestem z kumplem w platynie V ale ostatnio zagraliśmy na kontach kumpli, brąz IV i silver V. nasz bilans wyszedł 2/2 do tej pory co mnie zdziwiło. Na takich lowach jest się zbyt pewnym siebie.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

"Jesli wciaz wyczuwasz gowno, a nie potrafisz znalezc jego zrodla, to spojrz na swoje buty."

tylko team jest zly, Ty bys ogarnal wszystko, nawet lcs bys ojebal sam, TYLKO TEN TEAM.

skoncz sie zalic. sam sie tak zalilem, po czym wzialem sie za siebie zaczalem wygrywac.

Opublikowano

Zacznijmy od tego, że nie miałem junglera w teamie, tylko mastera z itemem suppa :D

Sam gry nie wygrasz, no chyba że pickuj Mastera, Fiorę, Jaxa i graj 1v5 :D

Opublikowano

Sorry.. grasz na bolu, jesteś parodią gracza. Nie rozumiem jak głupim trzeba być, żeby jeszcze obwiniać teamatów. Żenada.

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Sorry.. grasz na bolu, jesteś parodią gracza. Nie rozumiem jak głupim trzeba być, żeby jeszcze obwiniać teamatów. Żenada.

Skąd taka pewność, że gram na "BOLU" każdy sądzi według siebie to, że ty grasz na "BOLU" to nie znaczy, że inni też ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...