Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mecze Placementowe 10/10 win? Nic z tych rzeczy!

James Rodríguez

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ahaha platyna przegrał grajac na bolu na brązy i jeszcze na forum placze.. dziecinada

to pokazuje twoj poziom skilla

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ahaha platyna przegrał grajac na bolu na brązy i jeszcze na forum placze.. dziecinada

to pokazuje twoj poziom skilla

Przepraszam ? K***a was pojebało ? To że wy jesteście CEBULAMI i nie potraficie grać bez BOLA to wasza sprawa OMG kurwa co za idiotyzm .......

Opublikowano

Trinity na vayne koreańce robią, co do autora to widzę że oceniasz książkę po okładce, każdy ma robić według ciebie te same itemy które ty robisz grając na danej pozycji, może ktoś ma inny styl grania?

Opublikowano

Pierdolicie wszyscy glupoty jakos z brazu 5 do Golda koledze wyszedlem w tydzien. : ) a w srebrze bylem po 3 dniach

Specjalista
Opublikowano

Chwalisz się że jesteś z platyny nie umiesz wycerować unrankedów, i płaczesz że ci gre zjebali NO k***a to chyba jasne? Uczą się grać? Nie będą OPkami jak Ty od razu kiedy wbiją 30lv...

Opublikowano

@Up 

Bo po prostu niektórzy ludzie idą od razu na rankedy? Bo nie wiedzą? Sam tak robiłem kiedyś

Diagnoza "DEBLIZM" Bardzo słuszna :D

Chodż 5 vs 5 zagramy wezmę 3 kumpli zrobimy all staty 0/20 zobaczymy czy ugrasz "KAPPA" noobie :D Za każdym razem kiedy zobaczę to wyrażenie "KAPPA" do od razu zbiera mi się na wymioty :P totalny idiotyzm sory, ale żal mi Cię nie ukrywajmy :)

Jak ktoś mi napisze "żal mi Cie nie ukrywajmy" to zbiera mi się na wymioty ^_^ Totalny idiotyzm osoby która nie umie się wypowiedzieć na żaden temat.

Jinx3.gif

"Very very soon the terror will begin,no place to hide, no way to survive,you can't escape it's time to die"

“Behind this mask there is more than just flesh. Beneath this mask there is an idea... and ideas are bulletproof.”

>>SKIN KID<<

Opublikowano

Lol to ja zrobiłem 10/0 bez żadnego tryhardowania np z 0/14 ashką w teamie bo po prostu oni nie wiedzą co się dzieję. żaden z tych graczy na tym poziomie. Tym bardziej grałem wszystkie pierwsze 10 meczy dianą i nawet 2 na supporcie wygrałem xDDDDDDDD. Ja nadal nie czuje tego waszego problemu. W ogóle po co platyna smerfuje. Ja w tej chwili w diamencie mam smurfa xD

Opublikowano

Nie było jungli może temu wina? Ja jak smurfowałem dla kolegi, zrobiłem oczywiście 10/0 to szedłem prawie w każdej grze na jungle. Gankowałem tylko wtedy kiedy był udany kill, farmiłem się spokojnie, robiłem solo barony/dragony i mój team jakoś wygrał. Syndra to nie jest champion do carrowania i tyle. Lepiej żebyś wziął jungle i gankował, pomagał drużynie byłoby lepiej. Jedynie co mnie uraża to poziom diamenta na EUW, nie wiem skąd tacy ludzie się wzięli a nie mam zamiaru nikogo flamić.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

nie ma to jak brak brain.lua bo składałem frozen hearta... gratuluje młotku

rzeczywiście bol na irelię XDDDDDDD idiota roku 2014, virtuti cebulari XDDDDDDDD 

385221408436998499718.jpg

przeciez wiem ze skladales frozen hearta, takie ordery sobie do dupy mozesz przypiac bo tylko do ludzi takich jak ty pasuja

w sumie prawda, ty jestes taki slaby ze nawet bol by ci nie pomogl

<>

Opublikowano

Ech, kolejny temat gdzie osoba musi się wyżalić, że ma "noob team", przeciwnicy dostają jak zawsze lepszych przeciwników... Dajcie sobie już spokój, każdy tak ma. Dwa kroki do tyłu i trzy do przodu...

Opublikowano

Człowieku Ty serio płaczesz , że ludzie którzy mają unrankeda tak grają?

Ja dostaje na poziomie platyny porownywalne osoby, daj sobie spokoj plz..

Opublikowano

Jak chcesz zwiekszyc szanse na wygranie 10/10 to graj postaciami takimi jak: YI, fiora. Nimi mozesz sam sie wepchac w 5 i wyjsc z penta. Syndra na dluzsza mete w late nic nie ugrasz.

Opublikowano

przeciez wiem ze skladales frozen hearta, takie ordery sobie do dupy mozesz przypiac bo tylko do ludzi takich jak ty pasuja

w sumie prawda, ty jestes taki slaby ze nawet bol by ci nie pomogl

zabijcie to zanim zlozy jaja XDDD nie gram na bolu od jakiegoś tygodnia no ale logika takiego raka jak ty to pewnie "udziela się w dziale skryptów = gra na bolu" beka
Opublikowano

zabijcie to zanim zlozy jaja XDDD nie gram na bolu od jakiegoś tygodnia no ale logika takiego raka jak ty to pewnie "udziela się w dziale skryptów = gra na bolu" beka

Hahahahahahaaaahaa dokadnie :D w pełni się z Tobą zgadzam, a gimby pakować teczki bo za niedługo do szkoły ^^

Opublikowano

Hahahahahahaaaahaa dokadnie :D w pełni się z Tobą zgadzam, a gimby pakować teczki bo za niedługo do szkoły ^^

Po spojrzeniu na to co Ty wypisujesz i wiele innych czynnikow.. Stwierdzam, ze Ty jestes gimbem ;x.

I taka moja propozycja zrobie jeden temat i w nim kazdy swoje ss z "noob team" bedzie mogl wrzucic i ich zwyzywac bez obawy na warna, spytajcie sie modow, moze wam takie cos zrobia.

4zzt3n.png

Opublikowano

Panowie, ale jaki problem pytam ja Was :D? Grać z kimś w duo i się luźno wygrywa, tylko pamiętajcie, do DUO trzeba mieć kolegów a z tym u niektórych jest problem xD. Sam miałem placementy 7/3 i wrzuciło mnie do silver 1 , grałem only DUO więc Panowie, wszystko się da zrobić :) .  Nie zapominajcie ,że to tylko gra i powinniście czerpać z niej przyjemność a nie tylko wyzywać na wszystkich. Pozdrawiam !!

Opublikowano

Siemka all! Ostatnio z nudów wyexpiłem sobię smurfa po stwierdzeniu, że w PLATYNIE grają sami idioci. Dzisiaj zacząłem rozgrywać sobie GRY Placementowe nie ukrywam, że liczyłem na 10/10 win no, ale cóż jak widać najwidoczniej się nie da. Powiedzcie mi co to k***a ma być ? Ja gram Syndrą robię sobie co chce, a Ci idioci biegają ze statami 0/10. Rozumiecie coś z tego ? Spójrzcie na mój team, i na ENEMY team mój team wygląda jak by grali w nim sami upośledzeni ludzie (nie obrażając upośledzonych).

4184414083942601214706.jpg

Achhh ! Ten jungler TP + HEAL i Na dodatek Reliktowa Tarcza coś pięknego :D Vayne z Trinity chyba wypróbuję .... ŻENADA 

Przestrzegam was ! Zastanówcie się 2 x zanim wejdziecie do kolejki SOLO Q z nadzieją, że jesteście w stanie sami coś ugrać na tym poziomie :) Chyba, że miotacie wszystkich bo te gry to praktycznie 1 vs 9.

Ty myślisz, że ludzie w każdej grze będą picuś glancuś.

Człowieku, to soloq, więc czego oczekiwałeś, zwłaszcza w placementach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...