Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Auto Quene by szczurekPROS

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 200
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Można grać na tym na normalnym koncie, czy szybko się dostanie za to bana?

Nie dostaniesz żadnego bana, może że będziesz afczył. A po co używać tego na głównym koncie jak to jest do robienia reffelali albo expienia smurfów.

76561198053546969.png

Opublikowano

Czemu nic nie robi jak sie zaloguje ? Play nie klika na boty nie wchodzi .., 5dni temu działało

pobierz od nowa. Bo Rito zmieniło wygląd i kolor przycisku play. W temacie jest nowa wersja programu

Opublikowano

Na boty sprawuje się doskonale, a czemu na normale status jest ze nie działa ?

Bo nie klika "Continue" po przegranej. Naprawię to jutro bo teraz mam mniej czasu bo chodzę do szkoły, ale tak jak obiecałem dalej będę kontynuował SorakaBot-a i Auto Queue :)

Opublikowano

Mam problem. Gdy sie zaloguje na konto nie klika play i nie wchodzi na boty..

zrobiłeś tak jak jest na tutorialu?

Opublikowano

Czasem mnie rozłącza nawet na chwile. Już dostałem 3 bany w przeciągu tygodnia.

Nie wiesz jak można temu zapobiec ? Wydaje mi się że to wina Riot dlatego że kiedy mnie rozłączyło normalnie korzystałem z internetu.

Niech ktoś mi zrobi ładną sygnature z napisam QuerTTrutcyQ lub DeadMau5 xD

Opublikowano

Czasem mnie rozłącza nawet na chwile. Już dostałem 3 bany w przeciągu tygodnia.

Nie wiesz jak można temu zapobiec ? Wydaje mi się że to wina Riot dlatego że kiedy mnie rozłączyło normalnie korzystałem z internetu.

Jeżeli to jest wina RIOTu to nic nie idzie z tym zrobić. Ja zostawiłem Sorakabot żeby grał wszystko było git. Włączyłem monitor po 60+ godzinach żeby zobaczyć jaki lvl. Patrze się a tu ban -.-

Dostałem DC. Muszę coś zrobić że jak będzie DC w grze to ma wysłać do procesu gry F9 i po 5 sekundach jeszcze raz F9 żeby zrestartować BoLa.

Muszę zrobić aktualizację "Auto Queue" żeby zamykało nie potrzebne rzeczy takie jak: Ostrzeżenie, Informacje o honorze. Bo to przeszkadza czasem w działaniu bota.

Wielkim problemem jest to że Soraka po reworku będzie do niczego. Dlatego pracuję na Kaylebot. Za kilka dni prawdopodobnie będą beta testy Kaylebot :)

Opublikowano

Bo nie klika "Continue" po przegranej. Naprawię to jutro bo teraz mam mniej czasu bo chodzę do szkoły, ale tak jak obiecałem dalej będę kontynuował SorakaBot-a i Auto Queue :)

a wlasnie ze klika :P mi klika po przegranej tylko sie buguje po 4 grach ... i nie wazne czy przegrana czy wygrana po 4 grach nie klika continue

Opublikowano

a wlasnie ze klika :P mi klika po przegranej tylko sie buguje po 4 grach ... i nie wazne czy przegrana czy wygrana po 4 grach nie klika continue

LOL -.- W sobotę wszystko naprawię :)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

A da sie jakos zmienic tak zeby dzialalo na kazdej rrozdzielczosci ekranu?

Da się ale jeszcze nie znam za dobrze Auto It. Porozmawiam z Dome bo on do mnie pisał o pomoc :)

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

działa jeszcze wszsystko ? :) bo chce dobić 30 lvl na west.. mam aktualnie 20.  długo by mi to z tym zajęło czasu?

Witam. Nie jestem pewien ale powinno działać :) . W razie problemów proszę napisać :)

Opublikowano

Wszystkich serdecznie przepraszam etc... ale mógłby mi ktoś wytłumaczyć co robią dokładnie auto quene, soraka bot? odrazu hejterom podziękuje :) jak jacy się znajdą.

Przepraszam za problemy

Opublikowano

Wszystkich serdecznie przepraszam etc... ale mógłby mi ktoś wytłumaczyć co robią dokładnie auto quene, soraka bot? odrazu hejterom podziękuje :) jak jacy się znajdą.

Przepraszam za problemy

Auto Queue - Program który dołącza do gry, akceptuje, wybiera champa, blokuje i pisze gdzie idzie.

sorakaBOT- bot który w grze za Ciebie gra (chodzi, kupuje itemki, używa skille, itp.)

Nie ma żadnego problemu :)

Opublikowano

Mam pytanko, jak szybko wbija się 10 lvl?

Plus czy jest opcja,żeby automatycznie zmieniło konto po tym 10 lvl ( żeby robić kilka na raz)

Wykonuję strony internetowe, fora, ulotki, wizytówki. Atrakcyjne stawki.

Opublikowano

Ooo nie...

Kolejny patent jak zostać największym noobkiem, masę reportów i oddać tysiące feedów.

Mam nadzieję że to nigdy nie będzie użyte na pvp albo rankedach.

ps: Na 3v3 boty to norma :D Idą takie i mi tylko feedują.

Miałem tak też, że w teamie miałem 2 graczy na botach i 2 w przeciwnym.

Czyli takie farmy, jak robicie boty to takie żeby były inteligentne chociaż :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...