Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Auto Quene by szczurekPROS

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 200
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bede potrzebował ta Sorakabot z Bola ?? jak bede używał auto follow ??

w Sorakabot (beta) auto follow jest w SorakaBot :D

czyli wszystko jest w jednym scripcie :)

Opublikowano

J****Y RIOT KU  RWA I ZNOWU NIE DZIALA BO ZMIENILA SIE IKONKA GRAJ JA P******E JEBAC RITO

Spokojnie zajmę się tym :)

Już naprawione. Za 10-20 wyslę na mediafire :)

@Edit: Naprawiłem Auto Continue w "Auto Queue" :)

Już nie trzeba tego drugiego programu "Auto Continue" teraz działa wszystko jak powinno :)

Opublikowano

Aktualizacja

Zmiany:

Naprawiony Przycisk "Play"

Naprawione "Auto Continue" w "Auto Queue" (Już nie trzeba osobnego Auto Continue)

Nowe tło w "Auto Queue (boty) by szczurekPROS"

Opublikowano

Spokojnie zajmę się tym :)

Już naprawione. Za 10-20 wyslę na mediafire :)

@Edit: Naprawiłem Auto Continue w "Auto Queue" :)

Już nie trzeba tego drugiego programu "Auto Continue" teraz działa wszystko jak powinno :)

nie chodzi tylko o to chodzi tez o to ze bol nie dziala przez glupi patch :X

Opublikowano

Mam taki problem, kiedy sobie zmieniłem postać zamiast Soraki jest Ashe.

W lobby ładnie działa, wpisuje nazwę bohatera wpisuje tekst i koniec. Jak jest już ładowanie bohaterów kursor mogę sobie ruszać a nie powinienem, jak już jestem w grze nic się nie dzieję, postać jest na respie i tyle.

Opublikowano

Mam taki problem, kiedy sobie zmieniłem postać zamiast Soraki jest Ashe.

W lobby ładnie działa, wpisuje nazwę bohatera wpisuje tekst i koniec. Jak jest już ładowanie bohaterów kursor mogę sobie ruszać a nie powinienem, jak już jestem w grze nic się nie dzieję, postać jest na respie i tyle.

Witam. Zadaniem "Auto Queue" jest tylko rozpoczynanie gier, wybieranie bohatera i pisanie roli gdzie idziesz. Jak chcesz żeby bohater sam grał w grze za Ciebie musisz ściągnąć BoL-a i script do niego.

Link do Sorakabot by szczurekPROS: http://www.mpcforum.pl/topic/1262303-sorakabot-by-szczurekpros/

Opublikowano

Nie wiem czemu, ale w czasie załadowania postaci mogę poruszać kursorem a nie powinienem, a w grze nic się nie dzieje.. Stoi na respie.

Opublikowano

Nie wiem czemu, ale w czasie załadowania postaci mogę poruszać kursorem a nie powinienem, a w grze nic się nie dzieje.. Stoi na respie.

zobacz up^ i proszę nie spamuj

Opublikowano

Znalazłem błąd trochę głupio brzmi, ale gdy się przegra mecz na botach to nie naciska continue jak się wygra to działa normalnie. Jak można przegrać na boty -.- Ale problem to problem xD

Nikt nie będzie spał spokojnie

Opublikowano

Znalazłem błąd trochę głupio brzmi, ale gdy się przegra mecz na botach to nie naciska continue jak się wygra to działa normalnie. Jak można przegrać na boty -.- Ale problem to problem xD

ok dziękuję za informację. Już zabieram się za naprawę tego problemu :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...