Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Auto Quene by szczurekPROS

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 200
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Problemem moze byc to, że program nie wie, że gra się skończyła tylko jest w niej cały czas :D

Nikt nie będzie spał spokojnie

Opublikowano

Problemem moze byc to, że program nie wie, że gra się skończyła tylko jest w niej cały czas :D

Też tak myślę. Juro się dalej będę z tym bawił od 5-6 rano bo dzisiaj jestem zmęczony. A mam pytanie. Znasz się na "AutoIt"?

Opublikowano

Nie ale bawiłem się w C++, więc trochę myslę xD Ale juz rok z nim nie mam do czynienia :)

Opublikowano

Nie ale bawiłem się w C++, więc trochę myslę xD Ale juz rok z nim nie mam do czynienia :)

ok. I tak dzięki za rade :)

Jutro będę kontynuował pracę z tym.

Opublikowano

Zauważyłem że jak sie całym mecz afczy to dostaje sie podobnie expa jak i IP jak sie chodzi za kimś :) Więc, skup się na auto Continue i będzie dobrze ;]

tak + bana za afk

Opublikowano

A czy ten program po kliknieciu contiue bedzie rozpoczynal nowa gre i tak w kolko do 10poziomu? A i czy potrzebny jest caly czas CyberGhost czy tylko przy rejstracji wystarczy zeby bana nie dostac? Pozdro.

Opublikowano

Problem rozwiązany. Wkrótce wyjdzie aktualizacja tylko muszę poprawić kilka błędów :)

Jak wyjdzie aktualizacja zrobię edycję posta.

Opublikowano

Problem rozwiązany. Wkrótce wyjdzie aktualizacja tylko muszę poprawić kilka błędów :)

Jak wyjdzie aktualizacja zrobię edycję posta.

to napisz kiedy bedzie aktualizacja :D

Opublikowano

to napisz kiedy bedzie aktualizacja :D

Właśnie skończyłem robić filmik na YouTube z instrukcją i prezentacją "Auto Continue" za jakieś 3-7 min wszystko będzie :)

Opublikowano

Czyżbym przyszedł prawie w porę ? :D iARAM to nie jest dobra opcja, więc czekałem :D

W samą porę :) Ale "Auto Continue" zrobiłem na zasadzie tej że jest osobny program który kilka co 30 sekund w wyznaczone miejsce. Miejsce trzeba podać w config czyli tam gdzie jest "continue" i "continue2".

W następnej aktualizacji postaram się poprawić wszystko :)

Opublikowano

Dzięki za stary. Ciekawe jak tym mi lvl pójdzie. Wyobraź sobie że 6 godzin iARAM wbił 1lvl z 6 do 7 -.- Jakaś porażka.

Opublikowano

Dzięki za stary. Ciekawe jak tym mi lvl pójdzie. Wyobraź sobie że 6 godzin iARAM wbił 1lvl z 6 do 7 -.- Jakaś porażka.

nie ma za co. Serio tyle wbijał? :O to jest porażka. Mój bot na 99% szybciej wbije lvl :)

Jak coś to napisz rezultat :) bo sam jestem ciekawy ile będzie wbijał lvl :)

z góry dziękuję :)

Opublikowano

od 22 do 6rano z 2lv na 7:) tylko ze nie kupilem bosta(10win) na 4lv bo spalem xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...