Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eternia LastChaos - kilka pytań od nowego gracza

Miyoshi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do pewnego momentu całkiem szybko, później pewnie znacznie wolniej. :P Ale ogólnie serwer przyjemny. Tak, żeby pograć, jak za starych, dobrych czasów na PL-u. :D

Z masą nowych, trafnie zmodyfikowanych rzeczy. Żałuję jedynie, że niektóre systemy, które były wcześniej usunęli (np. system małżeństwa :s)

zSCFQrN.png

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Z masą nowych, trafnie zmodyfikowanych rzeczy. Żałuję jedynie, że niektóre systemy, które były wcześniej usunęli (np. system małżeństwa :s)

A jakie tam są systemy? Bo nawet nie wiem. :s

Opublikowano

A jakie tam są systemy? Bo nawet nie wiem. :s

Obecnie chyba nic całkowicie ich (podobno musieli usunąć ze względu na komplikacje, bugi)... :< Ogólnie propo gry, to teraz z ciekawszych rzeczy będzie system RvR (z update nadchodzącym, które planowane jest na jutro).

zSCFQrN.png

Opublikowano

Obecnie chyba nic całkowicie ich (podobno musieli usunąć ze względu na komplikacje, bugi)... :< Ogólnie propo gry, to teraz z ciekawszych rzeczy będzie system RvR (z update nadchodzącym, które planowane jest na jutro).

A cóż to jest to całe RvR?

Opublikowano

Jeśli chodzi wam o Eternie Classic to najszybciej farmi sie w Alvitar na zadaniach na platynie pu idzie wyciągnąć 70k pu Można też tak farmić cieniem  Pewnie już wiecie ale co nie zaszkodzi powiedzieć 

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Jeśli chodzi wam o Eternie Classic to najszybciej farmi sie w Alvitar na zadaniach na platynie pu idzie wyciągnąć 70k pu Można też tak farmić cieniem  Pewnie już wiecie ale co nie zaszkodzi powiedzieć 

PU to nie problem... problemem jest exp. Bo nie mam PBI, ani nic innego, co podwyższa exp, więc chyba zostaje mi tylko nabijanie paska, tak? -_-

Opublikowano

No właśnie nie ma.. a w ogóle to mnie nawet na nic nie stać tam.. >.>

Spokojnie, lsb+gb = od 3 do 15kk za dusze na 90 lvl, a to wszystko bez double eventu, który jest w weekend. ^^

zSCFQrN.png

Odkrywca
Opublikowano

hm jakos ciezko wyczaic EXPB ;)

Eternia wymarła, dużo ludzi odeszło to wsadzili jakieś głupoty, które popsuły grę.

Opublikowano

Okej, czyli jakiś sposób na zarobek jest.. Skąd wziąć lsb? I jak jest z expem później? Ciężko wbić 215? I jak affinity? Długo czasu zajmuje zrobienie jinrarra, mazara, owl?

Opublikowano

Okej, czyli jakiś sposób na zarobek jest.. Skąd wziąć lsb? I jak jest z expem później? Ciężko wbić 215? I jak affinity? Długo czasu zajmuje zrobienie jinrarra, mazara, owl?

Jeżeli chodzi o affinity, to na pewno robisz Telerium Rebels.

zSCFQrN.png

Opublikowano

Male pytanie gdzie w opcjach mozna znalesc skille postaci bo nie moge cos znalesc. Bug jakis czy co .

A juz znalazlem.

Skille masz w dolnym, lewym rogu interfejsu (lub w skrócie - literka "K"), to nie bug, na polskim Last Chaos też tak jest. 

zSCFQrN.png

Opublikowano

Zależy czy chcesz ogarnąć set wep itp zarobić trochę kasy przy okazji To powiem ci że minimum 4 miesiące Nie liczę anffinity  Chyba że coś pozmieniali :D

Ps. Jeśli mowa o Eterni Cllassic :D 

1390144171-U592769.png

Odkrywca
Opublikowano

Zależy czy chcesz ogarnąć set wep itp zarobić trochę kasy przy okazji To powiem ci że minimum 4 miesiące

Teraz możę być cieżej bo ceny się zmieniły do tego esek cieżko na rynku sie doszukać. Zarobić idzie na tych 2x eventach w weekendy na dropie. 

affi. Owl to najłatwiejsze affi idziesz w dzien mcsa kupujesz itemy i oddajesz.  A reszta to albo kupujesz od innych graczy (drogie w uj;d) albo robisz samemu. Jiinar mi osobiście zajął tydzień ale rzygałem już jak wchodziłem do monster combo xD  

ps. cena 1 affi boostera to 2/3 kkk więc troche czasu trzeba spędzić nad tym.

Opublikowano

Sposobów  na zarobek jest wiele, tak jak wyżej wspomniane eventy w weekend inwestycja 10 b a wyciagniesz 35b. Mc robi się łatwo 10-12kk monetka w godz można zrobić ich od 1500 - 2000. Obecnie lvl cup 230 ale nie ma co się przerażać. Ogólnie chętnych zapraszam pisać na priv ale osoby z ts3. Pomogę ile będę mógł. 

Ps. Na affinity są dzienne zadanka. Obecnie mam wszystkie zrobione do ostatniej skrzynki ;D

Opublikowano

Sposobów  na zarobek jest wiele, tak jak wyżej wspomniane eventy w weekend inwestycja 10 b a wyciagniesz 35b. Mc robi się łatwo 10-12kk monetka w godz można zrobić ich od 1500 - 2000. Obecnie lvl cup 230 ale nie ma co się przerażać. Ogólnie chętnych zapraszam pisać na priv ale osoby z ts3. Pomogę ile będę mógł. 

Ps. Na affinity są dzienne zadanka. Obecnie mam wszystkie zrobione do ostatniej skrzynki ;D

No tak, ale trzeba mieć najpierw te 10b, żeby zainwestować, więc początki nie są zbyt kolorowe. Ile zajęło Ci zrobienie affinity? :p Przybyło ludzi po ostatnim update?

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...