Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eternia LastChaos - kilka pytań od nowego gracza

Miyoshi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

O najlepszy sposób na zarobek, na exp, na zdobycie itemów typu PBI, setów, jeweli... ale skoro grałeś rok temu, a tam się pozmieniało dość dużo, to wątpię, że mi pomożesz. :p

Opublikowano

ja jak grałem czarką to dobrze jest zarabiać na drobie. Zainwestować w ten przenosny sklep z is i zbierac droba i selac. Ja w morasce drobilem runy i sety nawet ladnie szlo, expienie petow tez sie oplacalo. 

Deus vult

Opublikowano

ja jak grałem czarką to dobrze jest zarabiać na drobie. Zainwestować w ten przenosny sklep z is i zbierac droba i selac. Ja w morasce drobilem runy i sety nawet ladnie szlo, expienie petow tez sie oplacalo. 

No też myślałam o dropie wepów na 97 ze sfinksów i sprzedawaniu, ale jakoś za szybko poziom leci, poza tym to też niezbyt duży zarobek. ;; 

Opublikowano

No też myślałam o dropie wepów na 97 ze sfinksów i sprzedawaniu, ale jakoś za szybko poziom leci, poza tym to też niezbyt duży zarobek. ;; 

w tombie to nieznaczny zarobek ale w morasce to po 5kk za sztuke leci minimum. Jeszcze do tego runy ktore tez dobrze drobia. 

Deus vult

Opublikowano

Monika, mam rozwiązanie. xD

W weekendy staff robi "double event", kupujesz good drop boostery od vendora w Juno, super lucky scrolle, po czym idziesz do Egehi na ch7, gdzie zabijasz Weavers (dusze). Podobno w godzinę idzie zarobić 20kkk.

zSCFQrN.png

Opublikowano

Monika, mam rozwiązanie. xD

W weekendy staff robi "double event", kupujesz good drop boostery od vendora w Juno, super lucky scrolle, po czym idziesz do Egehi na ch7, gdzie zabijasz Weavers (dusze). Podobno w godzinę idzie zarobić 20kkk.

Ale to postacią do 90 poziomu, nie?

Opublikowano

O ile dobrze kojarzę (z kiedyś), to te Weavery mają tam jakiś duży lvl ustawiony, żeby każdy mógł farmić, ale mogę być w błędzie. Pisali mi też, że kupowanie cashu jest opłacalne (eski expa, karta resetu carg)

zSCFQrN.png

Opublikowano

O ile dobrze kojarzę (z kiedyś), to te Weavery mają tam jakiś duży lvl ustawiony, żeby każdy mógł farmić, ale mogę być w błędzie. Pisali mi też, że kupowanie cashu jest opłacalne (eski expa, karta resetu carg)

Jak mają duży lvl to nawet lepiej. (: Ale kupowanie cashu za normalną kasę?

Opublikowano

Chciałam też zagrać, ale mi e-mail z aktywacją nie przyszedł od wczoraj więc zwątpiłam xD

Sprawdź w spamie, wszędzie. Zależy też, na jakiej poczcie zakładałaś. Na Gmail powinno przyjść.

zSCFQrN.png

Opublikowano

Sprawdź w spamie, wszędzie. Zależy też, na jakiej poczcie zakładałaś. Na Gmail powinno przyjść.

Sprawdzałam :p Interia, oczywiście. Ma Gmail nie pamiętam hasła ;_;

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Sprawdzałam :P Interia, oczywiście. Ma Gmail nie pamiętam hasła ;_;

To się nie dziwię, na polskie serwisy nie przychodzi z tego, co pamiętam, załóż nowe konto na Gmail i po sprawie.

zSCFQrN.png

Opublikowano

Pierwszy raz mi się zdarzyło, że na Interię coś nie przyszło  o.O

Ile tu mniej więcej zajmuje wbicie maxa?

Jak grałem wcześniej Wbicie 215 lvl + anfinity zajęło mi 4-5 miesięcy Ale wiadomo Niektórzy lecą tylko w lvl i zrobią to w miesiąc Ale co później ? 

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Nie macie gdzie grac ? :D

No właśnie o to chodzi, że nie ma gdzie grać. A szczerze mówiąc znudziły mi się typowe p-servery typu Vorms, czy Genesis. Teraz, co prawda, pojawiło się ciekawe Coalition, ale podejrzewam, że to nie jest LC na dłuższą metę.

Pierwszy raz mi się zdarzyło, że na Interię coś nie przyszło o.O

Ile tu mniej więcej zajmuje wbicie maxa?

Do pewnego momentu całkiem szybko, później pewnie znacznie wolniej. :p Ale ogólnie serwer przyjemny. Tak, żeby pograć, jak za starych, dobrych czasów na PL-u. :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...