Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Roccat vs SK //Dyskusja

Reph3at

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 117
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Spokojnie panowie, może i przegrali, ale to ich pierwszy sezon na LCS'ach, tylko się cieszyć, że tak daleko zaszli. Bez spiny i spokojnie, udowodnili europie, że Polacy też potrafią grać w LoL'a i wygrywać z najlepszymi na naszym kontynencie.

h6IduA1.png

Opublikowano

^ kolega widzę znowu ból dupy :D Na pewno odpuścili sobie worlds. Przykro wam że Roccat taki słaby jest czy co że taka spina ?

4 team w Europie.. słabi w c**j  :/  Widze, że kolega powinien na LCS-y jechać,bo taki potencjał się marnuje..

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

SK ma za dobrego trenera. ;/ Nie wiem czemu riot zgodził się na to, aby Jensen był ich trenerem po tym co odwalił w przeszłości.

Łoho, ale odwalił- flejmił na prawo i lewo, ot wszytko. Kiedyśtam za to dostał permbana, teraz za to samo ktośtam dostał karę pieniężną i tyle. Żadnych serwerów riotu nie zniszczył, po prostu robił to co 90% społeczności lola. Chciałbym go zobaczyć na zawodowej scenie europejskiej, jako osobę która bawi się z zawodnikami lcs-ów, i jako trener potrafi naprawde pchcąć drużynę do przodu...

Opublikowano

Szkoda, że się nie udało, no ale cóż. Bany nie były najlepsze, no i gra Xaxusa i Overa zwłaszcza Overa, który dawał się głupio łapać, ulta używał w 1 osobe, supporta..

Szkoda Jankosa bo chłopak naprawdę gra na poziomie, jeden z najlepszych junglerów.

y6eft.gif

Opublikowano

Szkoda Jankosa , pewnie się kiedyś wkur**** że tylko on coś robi i odejdzie z roccat , Fnc na 100% go wezmie świetny jungler

Proszę cie hahahahhah jankosa do fnatic, plss. Jak on tym swoim angielskim w życiu się z nimi nie dogada. Po za tym Fnatic nie wyrzuci nikogo z 1szego składu

SK ma za dobrego trenera. ;/ Nie wiem czemu riot zgodził się na to, aby Jensen był ich trenerem po tym co odwalił w przeszłości.

A co ma riot do gadania, teoretycznie mogą tego zabronić ale praktycznie nie mają prawa decydować kto mieszka w gaming housie bo to sprawa organizacji + nie mają prawa zabronić im rozmowy więc to była tylko formalność aby Jensen był na papierku jako coach

Opublikowano

10 polakow w LCS i zaden sie nie dostal na worldsy to jest dopiero wstyd co nie? :///

i dobrze ze maja takiego dobrego dzieki niemu rozwalili roccat!

Szkoda Jankosa , pewnie się kiedyś wkur**** że tylko on coś robi i odejdzie z roccat , Fnc na 100% go wezmie świetny jungler

sie juz nie udzielaj bo szkoda czytac twoje posty w tym dziale

<>

Opublikowano

Proszę cie hahahahhah jankosa do fnatic, plss. Jak on tym swoim angielskim w życiu się z nimi nie dogada. Po za tym Fnatic nie wyrzuci nikogo z 1szego składu

A co ma riot do gadania, teoretycznie mogą tego zabronić ale praktycznie nie mają prawa decydować kto mieszka w gaming housie bo to sprawa organizacji + nie mają prawa zabronić im rozmowy więc to była tylko formalność aby Jensen był na papierku jako coach

Rozumiem Jankosa lepiej jak np. xPeke lub sOAZ'a przez ich akcent wiec wygadujesz głupoty teraz.

Szkoda tej serii, ale jeszcze bardziej szkoda tego ostatniego meczu z Fnatic :D

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Rozumiem Jankosa lepiej jak np. xPeke lub sOAZ'a przez ich akcent wiec wygadujesz głupoty teraz.

Szkoda tej serii, ale jeszcze bardziej szkoda tego ostatniego meczu z Fnatic :D

No rozumiesz Jankosa bo mówi z cebulackim akcentem. Po za tym to nie Ty miałbyś rozumieć jankosa tylko pozostali członkowie fnatic a według mnie angielski jankosa jest na poziomie 3 klasy gimnazjum

Opublikowano

podczas akcji

"SO YOU KNOW MAOKAI, SO YOU KNOW KOG MAW, SO YOU KNOW ORIANNA"

a po akcji

"SO YOU KNOW K***A, SO YOU KNOW K***A"

pozdro dla kapujacych!

<>

Opublikowano

Wow, ale wy wiece ze oni w grze mowia tylko jak MUSZA.

I to zazwyczaj sa proste zdania, "lets go drake" "baron dance" etc. a nie k***a "okay guys we are going drake now so prepare your dongers and do it really quickly" ONI NIE MAJA CZASU NA PIERDOLENIE JAK MECZ JEST WAZNY

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Jak czytam wasze komentarze szczególnie @Ĕryk to mi sie śmiać chce.

Po 1 ciekawe jakby taki np. Froggen mówił po polsku.

Po 2 to jest chyba normalne, że obcokrajowiec, szczególnie z państ słowiańskich ma inny akcent niż zachodnia Europa.

Po 3 Jankos nie zagrał też jakoś super, ale wiadomo, że praktyczniie w każdym meczu ora i to ładnie.

Po 4 Jankos jest 100x lepszy od Cyenide i mógłby spokojnie grać we Fnatic.

Po 5 nie wiem czemu narzekacie tak na Celavera, skoro on nie psuje im gier. Przykład w 1 grze miał 0-0-1, on nigdy nie nafeeduje a z farmą zawsze się jakoś trzyma.

Po 6 dostańcie się tak daleko jak oni cebulaczki.

Po 7 na soloq Over ma 600 pkt+ To samo Selfie, NiQ z Gambitu to z 5 w challengerze jest.

Po 8 koniec tematu, należą się brawa dla chłopaków.

Opublikowano

Jak czytam wasze komentarze szczególnie @Ĕryk to mi sie śmiać chce.

Po 1 ciekawe jakby taki np. Froggen mówił po polsku.

Po 2 to jest chyba normalne, że obcokrajowiec, szczególnie z państ słowiańskich ma inny akcent niż zachodnia Europa.

Po 3 Jankos nie zagrał też jakoś super, ale wiadomo, że praktyczniie w każdym meczu ora i to ładnie.

Po 4 Jankos jest 100x lepszy od Cyenide i mógłby spokojnie grać we Fnatic.

Po 5 nie wiem czemu narzekacie tak na Celavera, skoro on nie psuje im gier. Przykład w 1 grze miał 0-0-1, on nigdy nie nafeeduje a z farmą zawsze się jakoś trzyma.

Po 6 dostańcie się tak daleko jak oni cebulaczki.

Po 7 na soloq Over ma 600 pkt+ To samo Selfie, NiQ z Gambitu to z 5 w challengerze jest.

Po 8 koniec tematu, należą się brawa dla chłopaków.

1. nie wiem

2. no normalne aczkolwiek według mnie jest to duża bariera

4. jestem ciekawy skąd takie obliczenia, że 100 razy. cyanide gra najdłużej z junglerów na scenie lola i ma największe doświadczenie. ocenianie go to indywidualna ocena każdego

6. nie mam zamiaru do 25 roku życia grać w gry, mam ambitniejsze plany

Opublikowano

Od zachodu różnimy się tym ze my mówimy twardo prawie każde słowo a oni zaś zmiękczają i ja o tym coś wiem.

Ps. Niemiecki akcent jest tak strasznie irytujący ze czasami mam dość lekcji angielskiego w szkole.

Pomogłem? To dobrze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...