Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Roccat vs SK //Dyskusja

Reph3at

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobre podejście do Polskiej drużyny na Światowej Scenie LCS'ów.

Wystarczą dwa dobrze rozegrane mecze i SK powinno polec szybciej, chociaż oni też są mocni.

wyjebaane ze sa polakami gdy polskii team sie dostajje do lcs wiekszosc osob z tego dzialu zmienia sie w sezonowcow

<>

• Odpowiedzi 117
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam nadzieję, że Roccaty wygrają i pojadą na Wordsy, chociaż na nich za wiele nie zrobią bo większość drużyn ich zmiecie, ale samo to, że dostali się na Worldsy będzie już czymś wielkim w stronie ich umiejętności. Pograją z jakimiś koreańcami to się dużo od nich nauczą. ;)

O7Kc8dF.png

Opublikowano

Ostatnimi czasy Roccat pokazuje dobrą formę, wczoraj trochę zabrakło ale mam nadzieję ze dziś dadzą radę wygrać;  ). Roc - SK : 3:2

Opublikowano

hehe polska hipokryzja

chcecie aby roccat wygrał i pojechał na mistrzostwa, tam dostał w d*** od azjatów i wtedy będziemy pośmieliskiem dla całego community lol'a :) już wolę żeby SK dostało w d***, ale oni przynajmniej mają staż na esportowej scenie LoL'a, a nasi dopiero pierwszy sezon już by po nich jeździli.

Opublikowano

wyjebaane ze sa polakami gdy polskii team sie dostajje do lcs wiekszosc osob z tego dzialu zmienia sie w sezonowcow

Sezonowców? to chyba jasne, że chcą dopingować polską drużynę to chyba jasne nie?

O7Kc8dF.png

Opublikowano

Sezonowców? to chyba jasne, że chcą dopingować polską drużynę to chyba jasne nie?

nie, nie jasne, repheat wyjasnil jak to bedzie na 100%, kibicujecie bo sie dostali do lcs jak by sie nie dostali byscie ich hejtowali ze to przez nich nazywaja polakow cipami w lolu

<>

Opublikowano

hehe polska hipokryzja

Nie używaj słowa, którego nie rozumiesz, bo to:

chcecie aby roccat wygrał i pojechał na mistrzostwa, tam dostał w d*** od azjatów i wtedy będziemy pośmieliskiem dla całego community lol'a

Akurat nie jest hipokryzją, bo hipokryzją byłoby namawianie ludzi do tego, żeby kibicowali Roccat'owi a samemu kibicowanie SK.

Stawiam na ROC, nie dlatego, że są z Polski, tylko dlatego, że według mnie zasłużyli na worldsy po meczu z FNC.

pojadą na Wordsy

Jak już coś to Worldsy, bo word - to słowo po angielsku -.-

h6IduA1.png

Opublikowano

Ej chłopaki, czyli jak dzisiaj ROC wygra z SK to jada ma Mistorzstwa Świata ? Bylo by świetnie, lecz nasi mają zawsze problem z SK Gaming - juz bym wolał ten Alliance ;/

316rfbqr.png

Opublikowano

Ej chłopaki, czyli jak dzisiaj ROC wygra z SK to jada ma Mistorzstwa Świata ? Bylo by świetnie, lecz nasi mają zawsze problem z SK Gaming - juz bym wolał ten Alliance ;/

tak, jak wygraja jada na worldsy

­

Opublikowano

hehe polska hipokryzja

chcecie aby roccat wygrał i pojechał na mistrzostwa, tam dostał w d*** od azjatów i wtedy będziemy pośmieliskiem dla całego community lol'a :) już wolę żeby SK dostało w d***, ale oni przynajmniej mają staż na esportowej scenie LoL'a, a nasi dopiero pierwszy sezon już by po nich jeździli.

K***A ZABIJCIE TO ZANIM ZŁOŻY JAJA XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

BĘDZIEMY POŚMIELISKIEM DLA CAŁEGO COMMUNITY LOLA BO DOSTALIŚMY SIĘ NA WORLDSY I TAM PRZEGRALIŚMY PRZECIWKO JEDNEJ Z NAJLEPSZYCH DRUŻYN NA ŚWIECIE??? XDDDDDDDDD Nie mam w tym momencie pojęcia, czy jesteś zwykłym trollem, czy naprawdę tak głupi. Dodatkowo polecałbym sprawdzić najpierw znaczenie słowa "cebula" zanim użyjesz jej do określenia Roccatu. 

@topic Roccat ma dużo lepszy mid-game team comp i muszą tą grę szybko wygrać.. Mam nadzieję, że im się uda c:

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Roccat wzięło turreta, WP, przegrane już k***a, gardzę tym krajem, i tym timem, ja jebie k***a.
A nie, nieważne, Roccat wzieli killa, juz ich kocham, za kraj, pozdro kappa
Dobra c**j, pizda z Roccatu się złożyła, wstyd mi k***a jest za to, ze jestem polakiem, pozdro.

Opublikowano

K***a rokat wzieli smoka, jestem dumny ze pochodzę z tego samego kraju, co ci swietni gracze, pozdro, za kraj.
Ja jebie gówno z roccatu sie dalo złapać jak jebane gowno z brązu, gardze nimi tak mocno, k***a, jak ja nimi gardze, o jezu, wstyd na cały swiat, pozdro, kappa.

Dobra c**j, to jest k***a stomp, jak te k***y z roccatu nie umieją nic zrobić, kruwa wstyd jak oni graja dzisiaj paskudnie...

Opublikowano

roccat nic sie nie nauczył od wczoraj niestety, jak sie nie ma first pick to sie obowiazkowo banuje kogmawa ;/

kogmaw=win game

no i xaxus lulu = 90% lose

gdy xaxus grał lulu, roccat wygrał 2 gry na 9 granych

Opublikowano

Lulu dostała mocnego nerfa na przeliczniki slowa w late.. nie rozumiem dlaczego xaxus ją picknął. Ewidentnie przegrali przez gorsze picki.. mieli więcej golda a i tak przegrywali fighty.

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Roccat dość ofiarnie z SK Gaming zaczyna, jak przegrają dwie pierwsze gry, to może być krucho. Picki mają lepsze nic SK, ale nic nie ugrywają. Niestety. 

Ostatnie wejście Overa w SK to ... Throw game. Albo ult w 1 osobę albo padnie, zanim cokolwiek zrobi. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Kolejny free baron, wbija mundo i oni się gubią nie ma kto przytankować no to gg zobaczymy co pokażą w kolejnych grach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...