Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Roccat vs SK //Dyskusja

Reph3at

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 117
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

"Cebulą" to ty jesteś "polaczku"

@

Jeśli ROCCAT nie spierdoli picków i nie zthrowuje to mogą wygrać ;)

@

Evaneth ja k***a wzniecam flamewar? Zaraz moge wzniecić jak tak bardzo chcesz to będziesz miał sporo postów do warnowania(bany nawet na ip mozecie wlepiać, zmienne ;) ) Niech to g****o nauczy się kultury a nie uważa się za jakiegoś boga... Kultury? Do niektórych gówien po prostu nie można mieć kultury i tyle...

I nie ma co tamto, ja dostałem warna a ta c**a nie xD Cytowałem tylko jego słowa które powtarza cały czas, więc jak masz jakiś problem i szukasz powodu do nabicia sobie nadanych warnów, to możesz mu zarzucić parę I TYLE xD

Opublikowano

Kiedy wgl ten mecz D:

O której dzisiaj grają ??? wczoraj z Fnatic nawet ładnie grali :) prócz 5 meczu bo tam tak zjebać to już nie rozumiem :/ 

o 15 graja

Opublikowano

Cebula?

Poziom twojego intelektu odstrasza od wypowiedzi w tym temacie...

Proszę Cię naucz się definicji słowa którego używasz najwięcej na tym forum.

Tutaj jak najbardziej zgadzam się z opinią Eryka.

Pis joł, pedale.

@top 

roccat wygra

Opublikowano

myślę, że ROCCAT może wygrać, miłoby było zobaczyć polską drużynę w walce na worldsach z takimi koreańcami, nie jestem pewnien czy by dali rade coś ugrać ;p

myślę, że dzisiaj bedzie ROC 3-1 SK

Opublikowano

Jeśli Roccat nie popełni błędu przy banach jak w ostatniej grze z Fnatic to myślę, że Roc mogą zaorać SK.

3-2 dla Roccat i tyle.

y6eft.gif

Opublikowano

Teraz jestem za Roccat. Z FNC ostatni mecz zagrali dobrze, mimo, że kibicuje FNC to muszę przyznać, że niewiele zabrakło. #ROCCWIN

Opublikowano

Kuuuurde, nienawidziłem roccat za gre pod koniec lcsow, safe picki, granie aby wygrać, nie podobalo mi sie to.

A teraz?

Wrocil stary roccat, alistar top, maokai top, agresywny jankos, madlife vander, nie patrzą co jest w mecie, pickują to co zadziała w ich taktyce i jak było widać wczoraj działało.

Przypominam ze fnatic to mistrzowie pierwszego sezonu, sa na szycie europy od początku lola, roccat jest w lcsach pierwszy sezon , mieli 3 miejsce w spring splicie, prawie pokonali fnatic w eliminacjach do mistrzostw, graty panowie.

Mysle ze są w stanie pokonac sk.

rYD9JSA.png

Opublikowano

Niech nie spalą sobie gry przy banach i pickach, to wygrają na 99%. Tak jak z Fnatic było, gdyby nie open Orianna i Kog na Rekklesie. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

przejebia jak gowna i sk to wygra

Dobre podejście do Polskiej drużyny na Światowej Scenie LCS'ów. 

Wystarczą dwa dobrze rozegrane mecze i SK powinno polec szybciej, chociaż oni też są mocni. 

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...