Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Note 3 a Note 4 różnica w cenie i parę pytań

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Orientuje się ktoś może jak to z tymi chipami od innych akcesoriów jak spigen do s viewa ? Widziałem może z 2 komenty który mówiły, że już to spigen załatwił i pisząc do nich za jakąś niewielką dopłatą wysyłają nam sam chip który już ma współgrać z telefonem, ale szkoda mi wydać 200 zł na coś co nie będzie rzeczywiście działać w 100%. 

Sam telefon jest po prostu boski. Zdania wciąż nie zmieniłem, do tego czasu ani jednej zwiechy, nawet na touch wizie. ( Nie wiem czemu taki hejt na niego jest. ) Dla mnie po prostu bomba <3 
Każda gra, nawet te wymagające, np Most wanted *,*

Ahhh. Polecam każdemu gorąco. Nie zamieniłbym go na nic ... S4 mojej dziewczyny jest malutki ... :p Już się tak przyzwyczaiłem i długo się z nim nie rozstanę, a jeśli już to na któregoś z nowszych Notów :D 

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Orientuje się ktoś może jak to z tymi chipami od innych akcesoriów jak spigen do s viewa ? Widziałem może z 2 komenty który mówiły, że już to spigen załatwił i pisząc do nich za jakąś niewielką dopłatą wysyłają nam sam chip który już ma współgrać z telefonem, ale szkoda mi wydać 200 zł na coś co nie będzie rzeczywiście działać w 100%. 

Sam telefon jest po prostu boski. Zdania wciąż nie zmieniłem, do tego czasu ani jednej zwiechy, nawet na touch wizie. ( Nie wiem czemu taki hejt na niego jest. ) Dla mnie po prostu bomba <3 

Każda gra, nawet te wymagające, np Most wanted *,*

Ahhh. Polecam każdemu gorąco. Nie zamieniłbym go na nic ... S4 mojej dziewczyny jest malutki ... :P Już się tak przyzwyczaiłem i długo się z nim nie rozstanę, a jeśli już to na któregoś z nowszych Notów :D

Przecież note 3 to jedyny udany szajsung od czasów s2, no może s5 też ok.

Most wanted działa płynnie na moto g, więc spróbuj gta sa na max detalach.

Opublikowano

S5 ma bardzo ładny interface tego touchwiza. Fajne kolorki i wgl, ale opcje wyglądają inaczej. N3 jest z*******y. Heh. Gta sa na telefonie nie jakoś nie ciągnie :x Ale samo to, że most wanted, fb, gg i jeszcze z 3 apki i jedna gra odpalone i nie dość że dalej ma miejsce w ramie to ani ścninki. Jedynym minusem jest to, że jak dłużej pogram, nawet nie obciążając tak ramu to aparat mi sie grzeje. I dookoła niego też jest ciepło. A czuje to ciągle bo małym palcem trzymam spód dwa palce nisko za plecki, a wskazujący zaraz pod aparatem i ciepło czasem niespodziewanie może być nieprzyjemne :p jedyny minus :) takto BOMBA.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Rany. Naprawdę, telefon jest boski, każda gra na nim śmiga, filmy ogląda się bosko na tym amoledzie, muzyka przy powerampie wymiata, rysik przydatny na szybkie notatki lub robienie ściąg ^^. Generalnie nie zauważyłem minusów. Jedynie dotyk przez rękawiczki mi niezbyt odpowiada, bo np w Noki i to jeszcze przeciętniaku kolgi, moje grubaśne rękawiczki działają bez problemu, a u mnie nawet przy zwiększeniu czułości, nie działa. Ale tak to warty tych 1600zł. Za takie pieniądze, mógłbym jedynie chcieć lepszej ramki, bo ta po jakimś czasie zaczęła wydawać mi się tandetnie. Polecam każdemu kto ma okazję i póki N4 nie stanieje do granic przyzwoitości.

Temat można zamknąć, ale może także zostać, może ktoś będzie mieć podobny dylemat. Decyzję zostawiam moderatorowi :D 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...