Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Isaria.pl [Dedyk] [Hard]

Rysie_Q

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

5787214081137761178720.png

www.isaria.pl

forum.nazwaserwera.pl

45330d9138c171ac.png   

758bb5f1003f89ad.png6cee571a962ca0e5.png0b09435f3fc8c129.pngdd1251eaedc1d0fa.png0045120ae707e1de.png   

1f241189c54d0dc9.pngea5c517eb888e7ea.png9c540bc2a5b011b8.pngba6308958855968e.pngf11bb672348343f0.png6698114081174151178720.jpeg3930814081174151178720.jpeg77271dd1e92f3d19.png4b46cea56260ed8agen.png732968c654766c1b.png6f9c87277fef689cgen.pngd80de7a0908a10cbgen.png08ce90c8dcf74f73gen.pngd538464f46632f45gen.png6cf2608df7ec7896gen.pnga5470bf1d71a17c5gen.pnga76ea9f6da11a20bgen.png94c4207cf800b2d4gen.png

• Odpowiedzi 234
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

"Nowością na serwerze AlioS2 jest system pasów" - niezły fail we własnej prezentacji. 

b1e8977c6c99936d.png

Nie trudziliście się nawet, aby wykonać własną prezentację. Forum serwerowe praktycznie nie istnieje.

Prócz tego nie pokazaliście w prezentacji nic nadzwyczajnego.

Kostiumy i fryzury posiadają jakieś bonusy?

Opublikowano

"Nowością na serwerze Alio*2 jest system pasów" - niezły fail we własnej prezentacji. 

b1e8977c6c99936d.png

Nie trudziliście się nawet, aby wykonać własną prezentację. Forum serwerowe praktycznie nie istnieje.

Prócz tego nie pokazaliście w prezentacji nic nadzwyczajnego.

Kostiumy i fryzury posiadają jakieś bonusy?

tak posiadają a za pasy przepraszam walną grafik gape zaraz to zmienimy :/

Opublikowano

Balantia v1000000 nie polecam, nic nowego.

A może to nie balantia co ? Nawet nie wszedłeś na serwer a już gadasz...

#Edit co do forum to jest robione więc spokojnie do 20 powinno być już pełne. Serwer Startuje z sporą reklamą

-Ptoros Nagrywa Serie

-xMateox najprawdopodobniej

-Lovisa nagrywa serie

-TheHaju nagrywa serie

-Rabbit nagrywa serie

Negocjację trwają z:

-MasterPiro (Ten z Vixy)

-Adaś

I Paru innych Youtuberów

Opublikowano

A może to nie balantia co ? Nawet nie wszedłeś na serwer a już gadasz...

No jak nie jak balantia przecież, można to stwierdzić po filmie dodatkowo gafa w prezentacji. xD

Opublikowano

No jak nie jak balantia przecież, można to stwierdzić po filmie dodatkowo gafa w prezentacji. xD

gafa w prezentacji to nie moja wina lecz grafika... to co ja na to poradze a po drugie jeśli handlarze są podobni do "Balanti" to odrazu musi oznaczać że to jest balantia ?

Opublikowano

Ilość graczy w godzinach szczytu na serwerze nie przebije 100 online. 
Marna reklama(zerowa), nic nie zrobione samemu, wszystko na gotowcu. 
Możliwe, że serwer będzie stabilny przez jakiś czas(wyłączą bo zarobku nie będzie), ale to dzięki ilości graczy na serwerze, jeśli wiecie o co chodzi... ;) 

Opublikowano

nie lubię takich komentarzy typu " w d***e byłeś, a gówno widziałeś" przepraszam za słownictwo lecz tacy indecyle mnie denerwują którzy lubią pisać a nie sprawdzać.

Opublikowano

Grafik ? Jestem ciekaw co za grafik..Niech w logo wygładzi te postacie bo wygladaja jak wklejone. A te nagłówki to gotowy button z neta z dodanymi mieczami.. GRAFIK ALERT.

Na serwerze nic nowego nie widze.. zalosne ze jest 2k14 a ludzie nadal robia jakies psuedo serwery na gotowych plikach afiszujac się ze to niby ten serwer na ktory kazdy czekal do tego administracja to jakis nołnejm

Nie polecam :<>

TAK TAK HEJTER WIEM WIEM.

Opublikowano

Ja jedynie współczuję Rabbitowi że się wkopał w takie coś. Pamiętajcie jedno że serwer Balantia był zajebistym i mega popularnym serwerem ale jakieś 2 lata temu, a nie teraz. Jak chcecie przyciągnąć graczy, skoro może on iść na pierwszy lepszy serwer i znajdzie praktycznie to samo. Na 2014r nie wystarczają już pliki Balantii lekko edytowane, no chyba że macie reklamę u kogoś powyżej 10k subów i wyświetleń rzędu 5-7k wtedy można myśleć. Jak pisali wyżej nie widzę tutaj więcej osób niż 100, ciężko będzie zachęcić graczy na nowy serwer, który niczym się nie wyróżnia.

Tak hejt od konkurencji :P

Opublikowano

Ja jedynie współczuję Rabbitowi że się wkopał w takie coś. Pamiętajcie jedno że serwer Balantia był zajebistym i mega popularnym serwerem ale jakieś 2 lata temu, a nie teraz. Jak chcecie przyciągnąć graczy, skoro może on iść na pierwszy lepszy serwer i znajdzie praktycznie to samo. Na 2014r nie wystarczają już pliki Balantii lekko edytowane, no chyba że macie reklamę u kogoś powyżej 10k subów i wyświetleń rzędu 5-7k wtedy można myśleć. Jak pisali wyżej nie widzę tutaj więcej osób niż 100, ciężko będzie zachęcić graczy na nowy serwer, który niczym się nie wyróżnia.

Tak hejt od konkurencji :P

Rozumiem cię,ale handlarze jedynie są podobni do balanti więc wiesz. Serwer będzie miał reklame i to sporą.

Opublikowano

Rozumiem cię,ale handlarze jedynie są podobni do balanti więc wiesz. Serwer będzie miał reklame i to sporą.

Skoro tylko handlarze, to może pokażcie w Prezentacji Wasze nowości, bo po to jest chyba prezentacja, aby przyciągać graczy.

Opublikowano

Skoro tylko handlarze, to może pokażcie w Prezentacji Wasze nowości, bo po to jest chyba prezentacja, aby przyciągać graczy.

Wiem że po to jest. Ogólnie jest tego sporo, ale nie chce zdradzać wszystkiego graczom :p

Opublikowano

Wiem że po to jest. Ogólnie jest tego sporo, ale nie chce zdradzać wszystkiego graczom :P

Kompletnie nie rozumiem takiego myślenia, bo po takiej prezentacji nie wbiłbym nigdy na serwer, bo istnieje już kilkanaście takich samych, a stoją już i gra tam troszkę osób.

Opublikowano

Kompletnie nie rozumiem takiego myślenia, bo po takiej prezentacji nie wbiłbym nigdy na serwer, bo istnieje już kilkanaście takich samych, a stoją już i gra tam troszkę osób.

może i ty byś nie wbił,ale są tacy ludzie co lubią sobie pograć na takim serwerze

Opublikowano

Polecam ekipę serwera! Zgrany zespół, robi to co w ich mocy, Z chęcią zagram na serwerze pomimo dobrze znam tą administrację.

RysieQ, mógłbyś PW?

Opublikowano

Wszystko ładnie.. ale forum na MyBB? Serio? Dobrze, że nie na jakimś darmowym hostingu.. 

Zapowiada się fajnie.. może zagram. 

Opublikowano

Wszystko ładnie.. ale forum na MyBB? Serio? Dobrze, że nie na jakimś darmowym hostingu.. 

Zapowiada się fajnie.. może zagram. 

MyBB jest tylko tymczasowe,chwile po starcie będziemy mieli IPB :)

Opublikowano

LOL  kolo robi serwer a nie umie dodać zbroi do clienta i pisze do Lika i do mnie xdd

@topic: niepolecam  administarcja to jakaś gimbaza :D

Opublikowano

LOL  kolo robi serwer a nie umie dodać zbroi do clienta i pisze do Lika i do mnie xdd

@topic: niepolecam  administarcja to jakaś gimbaza :D

Po pierwsze ja zajmuje sie plikami,po drugie se poradzilem, a po trzecie sam jesteś gimbaza tyle w temacie

Opublikowano

npc o nazwie FuBu... zalosne troche

Npc nie nazywa sie fubu... Tylko ss byl robiony sporo wczesniej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...