Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przyszłość Unturned, co chcielibyście zobaczyć w grze?

Rayso.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Większość osób nawet nie ma amunicji w broni, jedynie snajperzy mogli by coś zdziałać, dodatkowo on mógłby Cię podziurawić jak ser ;)

Ja tam zawsze mam coś w zapasie, a strzelanie z działka również wymagałoby amunicji.

Opublikowano

Lepiej będzie, jeśli takie cudeńko można byłoby zrobić, tzn. ulepszyć normalny samochód. Co zajęłoby trochę czasu, lub jeśli ktoś by miał szczęście do rzeczy, które byłyby w stanie ogarnąć taki pojazd.

Z mojej "listy życzeń" jeszcze...

- większa mapa, lub kilka o średnich wielkościach.

- nowe pojazdy (wspomniany quad itp.)

- nowe bronie

- więcej dekoracji

- wspomniane npc

I może jeszcze lepsze otoczenie, w niektórych miejscach jest tak pusto. :v

Opublikowano

W 3.0 jest edytor map i można tworzyć większe niż ta podstawowa ;)

W edytorze brakuje mi tylko, zmiany wielkości pędzla nakładając tekstury, bo to nudna praca nakładając taką małą ilość. Przy okazji jak wyjdzie już całkowicie 3.0, to można zrobić temat, gdzie dzielimy się swoimi mapami :). Lub zrobić MPC'ową mape 4096x4096(nie wiem czy dobrze tą ilość napisałem ;)) i możliwość dawania ruin.

Ja bym też chętnie zobaczył Unturned'ową wersje ,,Sancheza" z GTA Sa, lecz już wcześniej było pisane.

Samoloty, lecz zwykły 1-2 osobowy i bez możliwości strzelania. No chyba jakby działko się w montowało, lecz trudno byłoby strzelać. Odpowiedni ekwipunek i odpowiednie miejsca do lądowania itd.

Zombie mają lepsze AI, czyli mogą wchodzić na górę(jest taki bug, że jest łóżko(lub kanapa) i koło tego ściana. Jak łóżko jest blisko ściany, i tam wejdziesz miedzy nimi, to zombie idą za dom ._.)

Jakby był edytor map, to edytor własnych broni ewentualnie. przedmiotów. (Np. Na dany serwer, trzeba ściągnąć daną paczkę przedmiotów)

yiWCsl1.png
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...