Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przyszłość Unturned, co chcielibyście zobaczyć w grze?

Rayso.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Cóż ja bym chętnie zobaczył inne rodzaje zombie.

Chciałoby się, aż skradać jakby się zobaczyło takiego sprintera ;3

Nah...skończy Ci się siła, nie masz ammo, mało HP nic do obrony, a on podbiega i Cię zabija.

Ja tam bym takiego nie chciał :D

Za to jakiś tank... to by było coś :p 

Opublikowano

Ja bardzo bym chciał żeby do Unturned dodano generator świata tak jak w minecraft czy dont starve :)

76561198069051974.png

CPU: AMD Athlon 64 X2 4200+ 2,21 GHz

GPU: Nvidia GeForce 8600 GT

RAM: 2 GB

HDD:  SEAGATE 75 GB

Opublikowano

Ja bardzo bym chciał żeby do Unturned dodano generator świata tak jak w minecraft czy dont starve :)

A wiesz że wtedy mapy by nie było ??? (Chciałbym nowe bronie np Ray Gun (MEGA RARE) albo Thompson (no może jeszcze jakąś większą skrzynie)

baner.png

Opublikowano

A wiesz że wtedy mapy by nie było ??? (Chciałbym nowe bronie np Ray Gun (MEGA RARE) albo Thompson (no może jeszcze jakąś większą skrzynie)

Tak ale na tej samej mapie gra staje się monotonna.

76561198069051974.png

CPU: AMD Athlon 64 X2 4200+ 2,21 GHz

GPU: Nvidia GeForce 8600 GT

RAM: 2 GB

HDD:  SEAGATE 75 GB

Opublikowano

@UP-To nie lekka przesada ???

Co do mapy przydałaby się większa bo ja już nie gram (po prostu mam wszyskto)

@xRiven Zombie szans i tak nie mają a co dopiero gdyby wprowadzili takie mody itp.

baner.png

Opublikowano

Najlepiej zrobić tryb "super easy" że tam ekwipunek jest super duży i nie ma limitu wagi albo że jest ale wysoki np. 10 kg i 15 miejsc. i dostajesz na początku colta troche jedzenia i picia.

Może dodać nowe bronie albo łódki.

NPCetowe gangi jak w GTA.

moduły jak w "world of tanks" czyli np. jak strzelisz w zbiornik paliwa albo silnik samochód dostaje dużo obrażeń, a jak strzelisz w zbiornik paliwa albo się zapala jak sie ma mało paliwa w aucie, albo jak masz dużo to szybciej się zużywa i pozostawia ślad który można zapalić zapalniczką lub pochodnią.

Zapalniczkę i pochodnie, pochodnie robisz z 2 patyków i dajesz do campfire jak byś chciał upiec mięso. Zapalniczka będzie się spawnowała w budynkach.

Miotacz ognia którego są dwa typy. Pierwszy to militarny który znajdujesz w obszarach militarnych. Drugi to jest do scraftowania z zapalniczki i dezodorantu co się przydaje tylko do miotacza ognia.

Tuning, czyli ulepszanie swojego wehikułu np. ulepszać silnik, zwiększać pojemność zbiornika z paliwem. i attachować jak do broni dodatki, tyle że dodajesz bronie do swojego pojazdu.

Edytor map.

Inne obszary i sub-obszary np. szpital, serverownia, siedziby firm, biblioteki, salon samochodowy itd.

net3rr.jpg

Jeśli nie lubisz gier. Rozumiem. Ale mnie nauczyły Że Jak na swojej drodze nie masz wrogów to znaczy że idziesz w złą stronę

Jeśli myślisz "Ten koleś to świr, on lubi kuce" to wiedz że Gaben też lubi.

Opublikowano

@up 

1. Nie jestem pewien czy ten tryb jest bardzo potrzebny.

2. Było wyżej

3. Pewnie jest to trudne do wprowadzenia ze strony techicznej i być może zostanie wprowadzone gdy gra bardzo się rozwinie

4. Troche za dużo bajerów na mój gust, chociaż to strzal w zbiornik paliwa byłoby dobre 

5. Było wyżej

6. Będzie już w wersji 3.0 :D 

7. Dobry pomysł.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...