Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przyszłość Unturned, co chcielibyście zobaczyć w grze?

Rayso.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie mam siły przeglądać tego tematu więc napiszę:

-Jakaś OGROMNA mapa. Aktualna wg. mnie jest strasznie mała i się szybko nudzi.

-drzwi i okna w domach( chodzi mi o te nie zbudowane przez nas xD)

-Do aktualnej mapy/lub jakiejś którą może ziomek doda, podziemne laboratoria, przez które wirus się rozprzestrzenił(będzie tam najwięcej leków i rzadkie bronie plus jakieś super zombie).

-Powtórzę się, że większa mapa musi być

-helikoptery.

graphic.png

• Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie mam siły przeglądać tego tematu więc napiszę:

-Jakaś OGROMNA mapa. Aktualna wg. mnie jest strasznie mała i się szybko nudzi.

-drzwi i okna w domach( chodzi mi o te nie zbudowane przez nas xD)

-Do aktualnej mapy/lub jakiejś którą może ziomek doda, podziemne laboratoria, przez które wirus się rozprzestrzenił(będzie tam najwięcej leków i rzadkie bronie plus jakieś super zombie).

-Powtórzę się, że większa mapa musi być

-helikoptery.

@Haitz

co do mapy to będzie edytor więc jak będę miał czas to zrobie jakąś mapke i dam na mpc :)

co do drzwi i okna to nawet fajny projekt

hmm no fajnie by było takie super zombi itp + żeby na noc np opuszczały one te laboratoria i potem chowały się w cieniu itp że np są bardziej wrażliwe na światło niż te zwykłe zombi

co do większej mapy to na 100% będą takie :D przydało by sie z takim dużym miastem jak ta cała mapa co teraz jest.

Helikoptery? zajeb***** pomysł :)

dodam od siebie że przydały by sie samoloty + np jakieś nowe bronie typu Miotacz ognia itp :P  by one były w bazach oraz lekkie zwiększenie optymalizacji gdyż wiele os więcej by grało ale z powodu słabego kompa mają lagi.

jakaś gigantyczna mapa [gdy by już dodali helikoptery itp] taka duża że z 1 na 2 kraniec helikopterem to +/- 30 minut :) fajnie by było.

Jeździć trzeba szybko i bezpiecznie.

Opublikowano

Do większej mapy to już na prawdę będzie potrzebna duuuża łatka do optymalizacji. Nawet na takiej małej, przy high endowych komputerach jest marne 30-40fps.

graphic.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Temat zrobiony dla nabijania postów ale co tam.

@Temat:

Ja bym dodał modyfikacje broni + Rozpisanie crafitngu w Help np w menu gry :)

Opublikowano

Do większej mapy to już na prawdę będzie potrzebna duuuża łatka do optymalizacji. Nawet na takiej małej, przy high endowych komputerach jest marne 30-40fps.

Optymalizacja? Nwm jakiego trzeba mieć złoma, żeby tej gry nie pociągnąć na wysokich... 

Opublikowano

Hmm... Ja bym chciał.

- O wiele większą mapę.

- Nowe pojazdy - tamte pojazdy co pokazywano te "tiry" są ok. Bo teraz to jakiś snajper sie zaczai to One Shot One Kill nawet jak jedziesz. 

- Ogarnięcie systemu bleedingu. Bo teraz nawet jak uderzy cię ktoś policyjną pałką to krwawisz co jest nierealne.

- System nowych typów zombie jak w L4D2 np. tank, sprinter, hunter.

- System dźwięku, że zombie reagują na hałas to by było epickie. Bo teraz strzelasz i jakieś kilkanaście m od ciebie jest zombie i nic...

- Utrudnić rozgrywkę, żeby te bronie nie respiły się jak szalone. Teraz idziesz do Military i masz np. Timberwolfa. :C

- Jakieś meble i bardziej rozbudowany system budowania domów, bo ten jest zbugowany te ściany itd. ;D

- AntyCheat

- Jakieś dodatkowe detale twarzy zombie, bo jak wiadomo teraz różnią się tylko ubraniami.

Bonus ode mnie:

- System walki zombie: Uderzenie zabiera tylko HP.

Ugryzienie - dodaje ci 10% radioaktywności i tracisz HP. na ugryzienie będzie jakaś szansa np. 2%.

I jeśli miałeś 90% i ugryziono cię. To zamieniasz się w ZAMBIE. :D

Opublikowano

Ja to bym prosił o:

- Quady

- Motory

- Helikoptery

I tyle  :D

O i z tym ugryzieniem co pisał Archerowy to popieram, byłoby super pochodzić sobie jako zombie i np. jak już jesteś tym zombie to się spawnują nie tylko zombie ale też ludzie  :)

Opublikowano

patologia :)

Nie rozumiem.

Ja to bym prosił o:

- Quady

- Motory

- Helikoptery

I tyle  :D

O i z tym ugryzieniem co pisał Archerowy to popieram, byłoby super pochodzić sobie jako zombie i np. jak już jesteś tym zombie to się spawnują nie tylko zombie ale też ludzie  :)

Pisaliśmy już o tym wyżej. 

Co do ugryzienia - jak dla mnie słaby pomysł, nie taka jest idea gry ;)

Opublikowano

W sumie pomysł z Helikopterem który pomieścił by 5 osób + pilot było by całkiem spoko z czego te 4 mogłyby z helikopteru strzelać .. bardzo podoba mi się taki pomysł 

Opublikowano

@up mi właśnie nie. Jak narazie ta gra ma swój kllimat.

Dodając takie rzeczy z tej gry zrobi się drugi Battlefield..

Ponton spoko itp, no ale żeby helikoptery? ;d

1-01-800x200.jpg

Opublikowano

@Haitz no właśnie i to jest ta różnica.

Nie mówię zapewne w późniejszym stadium gry zostanie dodane dużo pojazdów i jestem jak najbardziej za, aczkolwiek niech zrobią to tak żeby nie przesadzić i żeby to nadal miało swój klimat; )

1-01-800x200.jpg

Opublikowano

@RusekCygan Gra dla większości graczy już jest tylko po to by korzystać z trybu PvP, już w tak wczesnym etapie gry nie chodzi o przetrwanie tylko o walkę między graczami (tak jak we wszystkich tego typu grach). Myślę, że to jest już wystarczający czas żeby iść w tę stronę.

Opublikowano

@RusekCygan Gra dla większości graczy już jest tylko po to by korzystać z trybu PvP, już w tak wczesnym etapie gry nie chodzi o przetrwanie tylko o walkę między graczami (tak jak we wszystkich tego typu grach). Myślę, że to jest już wystarczający czas żeby iść w tę stronę.

mi brakuje jednego, jakiejkolwiek umiejętności walki zombie, nawet łapką można wybić całe miasto, Nelson powinien nad tym popracować, bo gra staję się monotonna po zdobyciu katany :v

647041416238306889721.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wiem że będzie się część rzeczy powtarzała ale ja bym chciał:

• Buldożery - Szybsze niszczenie domów
  • Samoloty, helikoptery + Więcej lotnisk i pasy startowe na nich :D
  • Pojazdy wodne (motorówki, pontony, żaglówki, jachty etc.) + Więcej portów dla nich oczywiście
  • Popieram także @Seldek IV z tymi quadami
  • Większe plecaki 
  • Strefy skażenia - występowałyby tam jakieś mega zombie, dostawalibyśmy tam radioaktywność, byłby tam świetny loot
  • Strój umożliwiający przebywanie w strefie skażenia
  • I większe lapua magazine :D (coś w stylu nato drum)

Wszystko co wykminiłem ;p

Pomogłem? Strzel lajkeła!

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

~1 ogromna mapa

~serwer ultra ( tak jak w np. Infestejszyn ) że gra multum ludzi D: ( Do wyboru single albo ten serwer  pve,pvp itd. )

~Więcej pojazdów helikoptery itd.

~Możliwość rozwalania budynków np. strzelisz ( 1 strzał i dany fragment sie niszczy ) i rozpada sie na pierdyliard kawałków

~Skill Tree

~NPC które sprzedają bronie,częsci do domów itd.

~Zrzuty itemków z takiego wielkiego samolotu jak w Ruscie :D.

76561198115213832.png

Opublikowano

~Możliwość rozwalania budynków np. strzelisz ( 1 strzał i dany fragment sie niszczy ) i rozpada sie na pierdyliard kawałków

Nie przeszłoby, trzeba byłoby restartować serwery co godzinę.

Opublikowano

JA bym bardzo chciał zobaczyć możliwość ulepszania pojazdów. Np, łańcuch na koła, karabinek na górze lub kolce na zderzaku.

yiWCsl1.png
Opublikowano

@Seldek IV
To by było przesadzone :D
2 osoby by jechały i strzelały do każdego, lecz co do samych ulepszeń jak łańcuch wygląda to ciekawie, tylko wtedy pasowało by zrobić jakieś pułapki, które przebijają opony.

Miło by zobaczyć quada.

647041416238306889721.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...