Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaki plugin napisać? - Wiem, prymitywna nazwa.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ziomek, ja Ci mg podsunąć całą game pomysłów, ale musisz być pro elo koksem w javaskript. Bo inaczej nicz z tego nie będzie. kontakt pw/gg

opencraft.pl << { na takim jeszcze nie grałeś }

TDepLbR.gif

Opublikowano

Siemano! :D

@macjoker007

A wiesz, napiszę do Ciebie :D

@xGruzlin

Jak mnie wczoraj widziałeś na MPCforum to podejrzewam u Ciebie schizofrenię, gdyż nie odwiedzałem tego forum do teraz..

Mój wyjazd przeciągnął się do 1:00 w nocy, także dopiero teraz napiszę ten plugin.

@Temat

Nie chce, żeby ten temat przerodził się w jakieś gówniane udowadnianie moich sił -.-

//EDIT

@Creativex64

Ehh.. Nie wiem, czy o to Ci chodziło, ale masz:

Skan Pliku

Pobranie Pliku

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Cześć!

Jeżeli odpowiedziałem akurat w tym temacie, którym się interesujesz lub sam go założyłeś to wiedz, że dopóki nie rozwiążemy problemu, zagwozdki, czy po prostu nie rozwiejemy Twoich wątpliwości będę śledzić ten temat.

Nie rzucam słów na wiatr, więc i ty też tego nie rób.

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Opublikowano

Bardzo ciekawy byłby plugin na cenzurę. Przykładowo gdy gracz wpiszę jakieś przekleństwo dostaję kick'a i wiadomość się nie wysyła,a na czacie wyskakuję informacja "Gracz ... został wykopany z serwera za nieumiejętność wyrażania się w poprawny sposób". Natomiast za drugim razem gracz zostaję zbanowany na godzinę oraz na czacie pojawia się informacja "Gracz ... musi zrobić sobie z przerwę z powodu niekontrolowania emocji." :D To tylko przykłady.

Jak nazywa sie ten plugin. ???

Z góry dzięki.

Opublikowano

@GetLol

O ile dobrze pamiętam to nazywał się: "NoSwear"..

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Cześć!

Jeżeli odpowiedziałem akurat w tym temacie, którym się interesujesz lub sam go założyłeś to wiedz, że dopóki nie rozwiążemy problemu, zagwozdki, czy po prostu nie rozwiejemy Twoich wątpliwości będę śledzić ten temat.

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Opublikowano

@Creativex64

Haloo!

Panie, nie chcesz widzieć pluginu? Hehe :D

@xGruzlin

No co tam? Dalej uważasz, że nie umiem napisać czegokolwiek? :|

@Temat

Jakieś inne pomysły?

Podawajcie jak chcecie, będę mieć zajęcie, haha :D Ależ ze mnie samolub :D

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Pozdrawiam,

Cześć!

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Opublikowano

Witam!

@Creativex64

Jak to niby?

Coś nie działa o.O

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Cześć!

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Opublikowano

jak piszesz w kilku klasach to nie trzeba komend nazywac a jak juz to robisz to nie przez label tylko cmd.getname

dzialac dziala...

ale w sumie w takim prostym pluginie mozna by bylo zjebac ?

Opublikowano

@xGruzlin

Po co mam korzystać z cmd.getName() skoro mam na tacy wypisane label? -.-

Komendy mogę sobie nazywać jak chce, to tylko moja fanaberia, a w dodatku co niby "zjeba*em" w owym pluginie?

Z dziwiłem się, że "niby" działa, więc spytałem..

Naprawdę już nie rozumiem niektórych..

Tak w ogóle @xeq_ gdzie podział się największy z chojraków, hę? :D

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Cześć!

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Opublikowano

Witam! :D

Widzę, że nasz pan i władca się odezwał. W takim razie zacznijmy od tego miłego jegomościa. Niech "gównoburza" się rozpocznie!

Czekałem na to!

@xeq_

Rozpocząłeś "wojnę" to teraz ją masz :_)

Proszę Cię, nie udawaj programisty z powołaniem, ani dorosłego.

Jesteś nic nie znaczącym się gówniarzem i to w dodatku młodszym ode mnie.

A Twój jakże przepiękny powód dla którego przyczepiłeś się do mnie jest naprawdę banalny.

Zostałeś wyjebany z naszej sieci. Po nieudanych próbach kradzieży innych pluginów i przedstawienia nam ich po prostu Cię wyrzuciliśmy, a ty chcąc się zemścić próbujesz, powtarzam: "próbujesz", obrazić mnie, a jak wiadomo jestem moderatorem w sieci McLobby.pl (To nie jest reklama, zresztą gdyby była to z rozmachem - moderatorzy MPC :D)

Nie umiesz napisać pluginu od zera - zresztą nie pamiętam konkretnie, ale pamięć mi mówi, że nie umiesz. Podawałeś nam, że umiesz zaprogramować super-zajebiaszcze pluginy, ale ostatecznie po prostu ukradłeś od niektórych osób te wtyczki i wciskałeś nam. Gdyby nie Andret to pewnie nikt nie zorientowałby się, że jesteś wierutnym kłamcą.

Jesteś po prostu zwykłym i żenującym "prawie-nastolatkiem", który ma chęć wywyższenia się w sieci jako programista, ale (na szczęście dla nas) żadna z Twoim prób Ci się nie udała. A z racji takiej, że rozpocząłeś wojnę to mam zamiar pogrzebać Twój nick.

Nie pozwolę się obrażać, "kolegów" z sieci (Przepraszam chłopaki, ale z wami rozmawiałem dotąd przez internet, mam jeszcze rzeczywiste życie. xD), ale obrazy kierowane pod mój adres są odbijane... w stronę ich nadawcy!

Wywyższasz się, podajesz jako argumenty studia programistyczne, a gówno wiesz. Co najwyżej sam byś się zesrał.

I w tym momencie ja Cię mój drogi ostrzegam, Twój nick się skończy, przestanie istnieć, upokorzony. Będziesz się wstydzić pod nim występować, a i tak kara spadnie na ciebie nie tylko ode mnie. Jeżeli się uda to nawet od kilkunastu osób (Ja tylko ostrzegam mój mały) Mam na Ciebie małolacie takie rzeczy, z których przez miesiące nie będziesz się mógł wyprzeć(O ile to zrobisz :D).

Nie jestem przedszkolakiem, który po prostu robi wokół siebie szum, a wręcz ty nim jesteś :D

Z moją wiedzą o Tobie mogę na podstawie pewnych dowodów stwierdzić, że jesteś 14-latkiem, wyłudzaczem, kłamcą i analfabetą - udajesz dorosłego, ale nie ma dorosłego, który pisałby bez interpunkcji!

Jeżeli ktokolwiek się do tego doczepi niech podpatrzy na temat, który zostanie utworzony niedługo na MPCforum - tam dowiecie się wszystkiego! :D

Ja już skończyłem.

PS: Temat do zamknięcia!

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Cześć!

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...