Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaki plugin napisać? - Wiem, prymitywna nazwa.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano!

@D4n100

A co to jest? xD

@_uiuin_
A klasy to mogę sobie wymyślić jakie chce, czy wolisz sam czynić honory? :D

Pozdrawiam,

S0L1D3r

Cześć!

Jeżeli odpowiedziałem akurat w tym temacie, którym się interesujesz lub sam go założyłeś to wiedz, że dopóki nie rozwiążemy problemu, zagwozdki, czy po prostu nie rozwiejemy Twoich wątpliwości będę śledzić ten temat.

Nie rzucam słów na wiatr, więc i ty też tego nie rób.

Pozdrawiam,

S0L1D3R

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Plugin na grupe. :> Po prawej stronie lista graczy jacy są w grupie i ile mają hp i mały kwadrat w którym jest głowa danego gracza. :>

Opublikowano

Zrob force-opa MISZCZU JAVY, ten poradnik ci sie przyda.

Poradnik jak zostać maccerem7 z polandcraft (chodzi mi o tego kolesia: http://bit.ly/1sD9b9F)

1. Zrób sobie operacje plastyczną żeby upodobnić się do tego debila hackera

2. Jebnij sie 3 razy młotkiem w łeb, aż dostaniesz olśnienia, że jesteś 100 razy lepszy od karoliny_666 ktora wg twojego mniemania "gówno" umie.

3. Zwal sobie konia myslac o psuciu innym gry i niszczeniu serwerow

4. W swojej wielkiej potędze i zajebistej znajomości javy napisz program jCreepy, który "nadpisze" bufory serwera, i daj go kolesiowi z nickiem nesteria aby se przy nim strzepał I PODNIECAŁ SIE NA MPC..

5. Strasz 12 letnich biednych "właścicieli" "serwerów" po 20 slotów force-opem jak nie będą dawać ci diamentów...

6. Daj sobie opa na jakimś serwerze i zrób totalną rozwałkę

7. Załóż serwer z nazwą PolandCraft, i niszcz mape na wlasnym serwerze spamiac "FORCE OP BY MACER!"

8. Dołącz do marcina-psp który również jest najlepszy... razem zrobicie HAKIER BONZO TIM

9. Nakrec serie na youtubie zgriffuj cos z aktimelem

10 WEZ ROZBIEG I PIERDOLNIJ Z BARANA W SCIANE TY SKU***SYNU SPŁASZCZ SOBIE MORDE JE***CU SPROBOJ MI K***A 2 RAZ ZNISZCZYC SERWER TAK JAK DZISIAJ JESZCZE SIE ZEMSZCZE ROZPIEPRZE TEN TWOJ "GOWNO CRAFT"!

Słowa ordynarne zostały zaznaczone na czerwono

Hahahah, co za idiota. Taki to powinien dostać "bana na komputer od rodziców"

Plugin na manę i zaklęcia poziomy itd.

Np. Gracz ma na 1 poziomie 100 punktów many i za każdy następny poziom zdobywa +100 max many poziomy nabija się za zabijanie graczy (specjalny np. za jednego gracza za zabicie dostajesz 10 exp'a a do 2 poziomu potrzeba 100 expa) zaklęcia typu klątwa która daje różne spowolnienia ,trucizny i osłabienia. Teraz czary :D no nie wiem np. czar który przywołuje 1 zombie na 10 sek żeby pomógł walczyć z jakimś graczem czy zamrożenie lub wysysanie życia.

Oczywiście wszystko można ulepszać na zasadzie 1 poziom = +1 punkt do jednej umiejętności i żeby mieć np. umiejętność otrucie na poziomie 1 musimy mieć umiejętność podpalenie na poziomie 10 . I jeszcze jakieś ładne efekty typu jeśli gracz jest oślepiony z umiejętności to są takie "płatki" jak z enderchest :D

Z takim czymś się nie spotkałem :P

Teraz drugi plugin:

Plugin który pozwoli zwiększyć/zmiejszyć liczbe "slotów" na tab i go dowolnie edytować ale jeszcze dając różne dodatki typu ile gracz grał na serwerze ile ma kasy itp.

A co do pluginu to nie wiem, może jak Ci się nudzi to zrób plugin na to co kolega wyżej napisał.

Opublikowano

Siemano!

@D4n100

A co to jest? xD

@_uiuin_

A klasy to mogę sobie wymyślić jakie chce, czy wolisz sam czynić honory? :D

Pozdrawiam,

S0L1D3r

możesz sam ja i tak narazie mam dość "wymyślania" bo jeszcze 16 dni i do szkoły :unsure:

Opublikowano

Moim zdaniem, nie wiem.. nie umiesz pisać pluginów.. i tylko ten temat jest do nabijania postów.

Jeśli się mylę, to przepraszam, i się nie obraź. Wtedy zwrócę Ci honor, i okażę się że jestem idiotom. Jak na razie, nie widzę żadnego Twojego pluginu..

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Siemaneczko! :D

@Szaki22

No ciekawy pomysł. Ale niestety jest już taki plugin i to świetny oraz działający dokładnie tak jak opisałeś :D Sam go używałem kiedyś na serwerze :)

@_uiuin_

Bardzo, ale to bardzo ciekawe. Jak dotąd najlepiej się zapowiada (Z dwóch propozycji, hehe).

Myślę, że jest to na tyle ciekawe, że mógłbym spróbować to napisać, jednakże poczekam na pomysły innych. :>

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Jak sie nazywa ten plugin, który opisał @''Szaki22''

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngNervarien.

Nie używam skryptów bo sam plugin skript popsuł mi serwer. Wszystko sie zgadzało wersja pluginu odpowiadała, ale sie popsuło.

Jeżeli jest taki plguin to jak sie nazywa.

Ten co opisał

@Szaki22

Z góry dzięki.

Opublikowano

Prosimy o wypowiedź @S0L1D3R

Proszę o wypowiedzenie się w temacie.

Taki kurde z Ciebie programista, jak z mojego ojca prezydent...

Tak jak myślałem typowy gimbus który myśli ze jest programistą, i jest wielki :)

Ten temat jest założony aby sobie nabić LIKE lub posta, a tak w rzeczywistości nie wiesz nawet w czym pisze się plugin ;-)

Boże, za niedługo może zaoferujesz PROGRAMOWANIE NOWEGO SILNIKA DO MC : PRZEROBIONY_bukkit...

Jesteś tyle warty co typowy gimbus w gimbazijadzie :)

@xeq_ miałeś racje, to typowy oszust i gimb w jednym :)

Opublikowano

Siemano!

Tak sobie teraz paczam na temat.

Pisałem jasno i wyraźnie, że biore się za pomysły, które opisano wyżej, więc przestałem zaglądać.

@S0L1D3R

Przeczytaj poniższą wypowiedź.

Nie dałem żadnego terminu, w którym napiszę jakikolwiek plugin, założyłem ten temat tylko po to, żeby mieć zajęcie gdy się nudzi.

Przeczytaj sobie główny post, a później pisz takie bzdury.

A xeq_ nie miał racji :)

@xeq_

Słuchaj gówniarzu...

Nie będę sie wykłócać z prawdopodobnie debilem, który sądzi, że pozjadał wszystkie rozumy.

Pisałem, że plugin będę kontynuować tylko wtedy, gdy mi się nudzi (Mam teraz zajęcie <3), więc łaskawie odpierdol się, bo nabijać posty to ty możesz sobie w jakimkolwiek innym temacie, nie w moim!

1. Umiem pisać w Javie, pluginy też. Jak Ci się nie podoba, że ktoś umie czego ty (prawdopodobnie) nie to odjeb się od takiej osoby, bo ta przez Ciebie niepotrzebnie traci nerwy! Nastawiasz się do mnie tak jak większość osób to innych, ktorzy napisali takie tematy - to rozumiem - aczkolwiek ty dziwnie wrogo? Nie znam Cię ja przypadkiem czasem? (Wtedy wydarzy się podpunkt ostatni :D)

2. Gdzie ty widzisz "lajki"? Nie dostałem adni jednego, ale za to ty dostałeś sporo, więc zamknij paszczę..

3. O tak jasne, ja też tak mogę powiedzieć, a nawet gdy myśli tak o Tobie 3-latek, który nawet nie wie co to jest Java? Pierdolnij ty się w łeb, bo naprawdę widzę, że lubisz patrzeć na innych z góry. A jak to będzie dla Ciebie za mało to skocz do Wielkiego Kanionu, popływasz sobe tam i Ci się odechce..

4. Dla Twojej wiadomości, o ile w ogóle cokolwiek dochodzi do Twojego małego móżdżku, mam 16 lat, jestem mądrzejszy od Ciebie, bardziej rozgarnięty, a ponadto nie robie tego co ty. Andreta znam tylko jako kolegę, z którym jedyne co mnie łączy to może Skype i Team Speak, a swoje obrzydliwe skojarzenia możesz sobie wsadzić w dupke :>..

5. Zaczynam mieć coraż prawdziwsze podejrzenia, że się znamy... Nigdzie nie przeceniałem swoich możliwości, a jeżeli jestem ślepy i ich nie widzę to mi je wskaż proszę. Podajesz bardzo szczegółowe dane skoro ja nawet nigdy nie brałem się za coś takiego i z nim na ten temat nie rozmawiałem (Oczywiście oprocz tego tematu). Gdzie pisałem o tym dropie? Dla każdego jest inny czas, mówiłem, pisałem i krzyczałem, więc osądzam, że lubisz przyczepiać się do innych :D

6. Gdybym widział Cię na ulicy i wiedział, że to ty to po prostu bym Ci przywalił.. Nie znosze chojractwa jakiegokolwiek pokroju, a to że chcesz się sam wywyższyć obrzucając kogoś innego gównem jest po prostu śmieszne i najchętniej sam bym Cie do niego wrzucił..

@Temat

Że tak spytam, czemu polubiliście jego posty?

PS: Przepraszam za brzydkie słówka, ale ten idiota mnie po prostu wnerwia.

PPS: Nie jesteś ty czasami Heilerem? Dziwne.. Hmmm. Multikonto może kazdy założyć.

PPPS: A może jesteś gościem, który miał 13-14 lat i pokłóciłem się z nim na Skypie? Pamiętam, że ostro było xD

Pozdrawiam (Nie xeq_),

S0L1D3R

Cześć!

Jeżeli odpowiedziałem akurat w tym temacie, którym się interesujesz lub sam go założyłeś to wiedz, że dopóki nie rozwiążemy problemu, zagwozdki, czy po prostu nie rozwiejemy Twoich wątpliwości będę śledzić ten temat.

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Opublikowano

Dobra, ale jak k***a.. założyłeś ten temat, to pokaż swoją jakąś pracę, plugin jaki napisałeś. Bo wiesz, bo tez mogę lecieć w kulki, i pisać na forach ze 'umjem pisać plóginy, jaki mam anpiszadź plógin" Więc po co tworzysz taki temat?

Nie lepiej przyznać się, ze nie umie się pisać pluginów?

Bo jak na razie @xeq_ ma rację.

Opublikowano

Cześć.

@Creativex64

Rozumiem Cię, ale ten temat jest bardziej pode mnie napisany. Taki bardziej prywatny, a to czy ktokolwiek mi odpowie to nie moje zmartwienie, byleby podał mi pomysł.

Gdy mi się nudzi oglądam jakichś debili na Youtubie lub czytam jakieś nic nie znaczące bzdety na innych stronach, a tak to przynajmniej podszkolę się w Javie. :D

Nigdzie terminów nie podawałem, więc co się przyczepiacie?

Napisze to napisze, a nie informuje, że jestem naprawdę zajebistym programistą, który napisałby WorldEdita w jeden dzień. Piszę, że napiszę z nudów i tyle, nic więcej..

A xeq_ nie ma racji w połowie rzeczy, więc nawet nie patrz na opinie innych. (Tak jak w każdej innej, miej swoje zdanie, nawet podobne do innych, ale swoje.)

Koleś umie tylko obrażać, a jeszcze nie widziałem niczego co on sam napisał.

@Temat

To co myślicie sobie o mnie lata mi obok nosa, jednakowoż nie pozwolę się obrażać komuś kto mnie nie zna, nie wiedziałby nawet o moim istnieniu bez tego forum, komuś kto jest prawdopodobnie dzieciaczkiem lub komuś kto jest po prostu idiotom, bo takim się urodził. Publiczne obrażanie nie przejdzie obok mnie..

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Cześć!

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Opublikowano

Żeby było wiadomo, że ogarniasz NMS'y napisz plugin na sloty, że możesz sobie zmienić max sloty serwera (jak hosting ma taką blokadę)

A żeby było tak trudniej to napisz taki plg. na każdą (prawie)  wersje silnika bukkit.

Pozdrawiam

Opublikowano

Boże, ludzie, coście się go tak przyczepili? Czy ktokolwiek potrafi pokazać temat gdzie programista X oferuje swoje umiejętności, by napisać plugin i jednocześnie udawadnia, że umie napisać dajac swoje dzieła? Jeśli ktoś taki znajdzie założony PRZED założeniem tego tutaj, zwrócę honor. 

Po 2. Jaki sens ma obrażanie publiczne? zdobycie szacunku? Pffff. Jak to ktoś powiedział "Haters gonna hate", ale żeby oceniać czyjeś umiejętności, podczas gdy ten żadnych nie zaprezentował? Medium? o.O Nie. Oszust.

Tak swoją drogą może łaskawie mnie ktoś oceni, moze się czegoś o samym sobie dowiem?

Po 3. Jakim prawem jestem obrażany "przy okazji"? Nawet jeśli sprawa mnie dotyczy to napiszcie to wprost a nie obrażacie mnie z nadzieją, że się nigdy nie dowiem...

Kolejna sprawa to informacje, skąd @xeq_ wgl o mnie wie? I skad wie, że znamy się z załozycielem tematu? Jak pisałem w pkt 2., jeśli mnie zna, niech i mnie oceni, chętnie posłucham.

I wreszcie pytanie, skoro jedna i druga osoba razem z trzecia tak nad wyraz chwalą się swoimi umiejętnościami, że wiecie co to NMS i wiecie jak napisać taki plugin, to czemu nie weźmiecie dupy w kroki i sami nie napiszcie, tylko męczycie go, żeby udawadniał co umie? Myślę, że sam najlepiej zna swoje umiejetności i ocena osób trzecich, zwłaszcza postronnych jest całkowicie zbędna.

Na koniec pytanie, które postawił sam S0L1D3R, @xeq_ teraz nie masz sięco wypierać, kim jesteś i skąd nas znasz?

Dziękuję i... nie, nie warto.

Andret.

Opublikowano

Napisz plugin o nazwie "NightClub" generujący kluby nocne z gorącymi dziwczynami, karkami którzy gonią cię jak nie zapłacisz, mafią i różnymi eventami (czynnościami :D) które mogą się tam wykonywać :D

Będzie super zboczone ^^

Jak zaczniesz już to z chęcią Ci pomogę (nawet super że na to wpadłem, jak ty nie zrobisz to sam napiszę w wolnym czasie xD)

Opublikowano

S0L1D3R luj developer w c**j ...

I wreszcie pytanie, skoro jedna i druga osoba razem z trzecia tak nad wyraz chwalą się swoimi umiejętnościami, że wiecie co to NMS i wiecie jak napisać taki plugin, to czemu nie weźmiecie dupy w kroki i sami nie napiszcie, tylko męczycie go, żeby udawadniał co umie? Myślę, że sam najlepiej zna swoje umiejetności i ocena osób trzecich, zwłaszcza postronnych jest całkowicie zbędna.

1. moze dlatego ze to nie my piszemy takie idiotyczne tematy do nabijania postow ?

2. jak sie tak wszedzie chwali ze jest pro elo programista to napisanie czegos z nms albo packetami nie bedzie dla niego niczym trudnym

3 typ podobno pisze pluginy na zamowienie wiec powinien znac nms nbt packety itp 

Opublikowano

Siemano..

@xGruzlin

1. Jakbyś czytał wcześniejsze posty, to założyłem ten temat tylko po to, żeby nie nudzić się w wolnym czasie i móc się podszkolić.

2. Jak mi wskażesz gdzie tak się chwaliłem to oddam Ci wszelkie honory i kupie Ci to Ferrari :)

3. Oj, oj. Tu się mylisz. <3 Ja już wiem co to za typek i znam prawdę. Poczekam, aż on się wypowie i ujawnię moją wiedzę o nim..

@Temat

Jakieś pomysły?

Jeżeli łatwy to może szybko go wykonam, bo te większe będę pisać dłużej. :D

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Cześć!

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Opublikowano

Napisz plugin na cheaty:

np.KillAure

nikt jeszcze takiego nie opublikował do dnia dzisiejszego godz. 14.18 

Przegrzebałem się przez około 193 anty cheaty i ani jeden nie blokuje kill aury

jest to możliwe jesten z  polskich serwerów  cube****.pl posiada jedynie taki plugin ale oni nie opublikują

Jeżeli mój post podoba ci się wciśnij: napispng_wpwaara.png Dzięki

Opublikowano

Dobra plugin na jakies tam informacje.

Komendy np. 

/VIP

- TEKST

- TEKsT

- TEKST

/SVIP

- TEKST

- TEKST

- TEKST

Przykładowo komenda /admin

- Wiadomosc: Komenda jest w budowie

/DROP

- 2 % diamenty

- 10 % ziemia

- 5 % złoto

Taki plugin nie zajmie Ci wiecej niz z 15 minut, profesionalisto :)

I sie nie wyprzyj... że będziesz go pisał 1 miesiąc..

Opublikowano

pewnie zaraz bedzie ze nie napisze bo cos takiego juz jest 

Haha! LIKE ! ;)

Masz rację, widzę ze użytkownik @S0L1D3R siedzi w tym temacie, i nie wiem czy udaje głupiego że go nie ma czy coś.

Nie napisze, bo nie umie.

Opublikowano

Cześć!

@Creativex64

Ty też siedzisz cały dzień oglądając mój temat.

Zwyczajnie mnie nie było i tyle. Już biorę się za tak banalny plugin. Hehe :>

Udowodnie Ci tylko tyle, gdyż będę tracić czas i dostanę od Pita ochrzan :<

//EDIT

Zaczne pisać wieczorem, właśnie wyjeżdzam. Gdzieś tak wieczorkiem będę :P

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Cześć!

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...