Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Atheria2 [Dedyk] [Medium]

AtheriaMT2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 158
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mało, ponieważ nikt nie będzie grał na odgrzewanym kotlecie ... Kupili dedyka włączyli serwer i chcą zbić majątek ... ten serwer nie ma przyszłości.

Opublikowano

Mało, ponieważ nikt nie będzie grał na odgrzewanym kotlecie ... Kupili dedyka włączyli serwer i chcą zbić majątek ... ten serwer nie ma przyszłości.

Ojj mylisz sie dedyk byl oplacony od poprzedniego startu. A nad bugami pracowaliśmy duzo

Serwer na chwile obecna off mamy lekki problem z gimbusami ktorym sie nudzi w wakacje i zazdroszcza innym ze cos wychodzi a im nie siedzi podan 4 typa i ddosuja ;( nasza Atherie

Opublikowano

Chciałem sobie pograć, ale widze że serwer już padł :)

11576_13_08_08_10_35_35.png

POSTY: [50] [100] [150] [200] [250] [300] [350] [400] [450] [500] [550] [600] [650] [700] [750] [800] [850] [900] [950] [1000]

Opublikowano

AtheriaMT2 Nie zapłaciła za internety !!!!!!! :D

11576_13_08_08_10_35_35.png

POSTY: [50] [100] [150] [200] [250] [300] [350] [400] [450] [500] [550] [600] [650] [700] [750] [800] [850] [900] [950] [1000]

Opublikowano

Serwer od początku byl ddosowany wiec wieksza liczba graczy nie mogla wejść na serwer :/

Czemu jest administator na Ts3, bo jest, a nie zejdzie niżej do graczy? Cały czas spora grupka ludzi czeka na serwer, fajnie się zapowiadał ://, chętnie  bym na nim zagrał bo nie ma na czym obecnie... ;P

Opublikowano

Chyba konkretnego tego DDoS'a dostaliście.. 

4 typa walilo ddosa :/ mi neta na prawie 30min jebneło :/ jeszcze zjebany GuMiŚ

Czemu jest administator na Ts3, bo jest, a nie zejdzie niżej do graczy? Cały czas spora grupka ludzi czeka na serwer, fajnie się zapowiadał ://

Nie ma nikogo a administracji serwera dostałem ddosa nie mam neta :(

Opublikowano

Spowodowane jest to ddos'ami czy tylko ja sie zarejestrowac nie moge? ;/

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

TAKIE SPROSTOWANIE SYTUACJI KTÓRA WYSTĄPIŁA NA SERWERZE!

NAPISAŁE DO MNIE NA TS3 UŻYTKOWNIK NIE JAKI " Hax1or " ZAGROZIŁ MI JEŻELI NIE DAM MU 10% Z IS ROZWALI NAM SERWER NASZĄ ATHERIE :(. ODMÓWIŁEM MU TEGO NIE ODPISAŁEM NIC ZLAŁEM GO MÓWIĄC JEDNYM SŁOWEM. BYŁ SPOKÓJ PO JAKIMŚ CZASIE PRZYSZEDŁ NASTĘPNY JAKIŚ " Aves " CHCIAŁ POMÓC ALE Z TEGO ŻE GO ZNAM GADAŁ Z NIMI Z GuMiS'iem i tym Hax1or DLATEGO ODMÓWIŁEM PO JAKIMŚ CZASIE NAPISAŁ Aves ŻE SERWER ZA CHWILĘ OFF NO I PO CHWILI SERWER OFF DO TEJ PORY. PISALIŚMY DO HOSTINGU DLATEGO ŻE NIC NIE ODPOWIADA I CZEKAMY NA HOSTING ;(.

PRZEPRASZAMY ZA ZAISTNIAŁĄ SYTUACJĘ ;( TEAM ATHERIA2.PL

Opublikowano

TAKIE SPROSTOWANIE SYTUACJI KTÓRA WYSTĄPIŁA NA SERWERZE!

NAPISAŁE DO MNIE NA TS3 UŻYTKOWNIK NIE JAKI " Hax1or " ZAGROZIŁ MI JEŻELI NIE DAM MU 10% Z IS ROZWALI NAM SERWER NASZĄ ATHERIE :(. ODMÓWIŁEM MU TEGO NIE ODPISAŁEM NIC ZLAŁEM GO MÓWIĄC JEDNYM SŁOWEM. BYŁ SPOKÓJ PO JAKIMŚ CZASIE PRZYSZEDŁ NASTĘPNY JAKIŚ " Aves " CHCIAŁ POMÓC ALE Z TEGO ŻE GO ZNAM GADAŁ Z NIMI Z GuMiS'iem i tym Hax1or DLATEGO ODMÓWIŁEM PO JAKIMŚ CZASIE NAPISAŁ Aves ŻE SERWER ZA CHWILĘ OFF NO I PO CHWILI SERWER OFF DO TEJ PORY. PISALIŚMY DO HOSTINGU DLATEGO ŻE NIC NIE ODPOWIADA I CZEKAMY NA HOSTING ;(.

PRZEPRASZAMY ZA ZAISTNIAŁĄ SYTUACJĘ ;( TEAM ATHERIA2.PL

aahahahahah maniek co ty sklejasz :) Pisaliśmy do ciebie chcieliśmy pograć ignorowaleś graczy czekaliśmy 2h na poczekalni nie zszedleś. To, że serwer upadł to tylko i wylącznie twoja wina bo mialeś wyje*** na graczy a na starcie było 60osób.

Opublikowano

aahahahahah maniek co ty sklejasz :) Pisaliśmy do ciebie chcieliśmy pograć ignorowaleś graczy czekaliśmy 2h na poczekalni nie zszedleś. To, że serwer upadł to tylko i wylącznie twoja wina bo mialeś wyje*** na graczy a na starcie było 60osób.

haha pisaliście ? tylko 10% z is albo po serwie i koniec nie odpisywałem a graczom zawsze odpisałem w grze moze zbytnio nie ale na ts zawsze wiec o co kaman? wyje*** mialem na ciebie tylko mordo <3

Opublikowano

haha pisaliście ? tylko 10% z is albo po serwie i koniec nie odpisywałem a graczom zawsze odpisałem w grze moze zbytnio nie ale na ts zawsze wiec o co kaman? wyje*** mialem na ciebie tylko mordo <3

Tak zachowuje sie administracja? Ddosy sa potrzebne,poniewaz serwery przechodza selekcje.Jesli serwer jest slabo skonfigurowany wylozy sie przy 1 ataku.Lepiej aby nastapilo to wczesniej,poniewaz gracze w pore moga znalezc alternatywny serwer :)

@Zadziala jeszcze ?:P

Srij9JT.png

Opublikowano

Tak zachowuje sie administracja? Ddosy sa potrzebne,poniewaz serwery przechodza selekcje.Jesli serwer jest slabo skonfigurowany wylozy sie przy 1 ataku.Lepiej aby nastapilo to wczesniej,poniewaz gracze w pore moga znalezc alternatywny serwer :)

@Zadziala jeszcze ? :P

Nie sądze bo od 6h jest off, jeżeli by im się to udało nie wydaje mi się by liczba graczy przekroczyła 50 na starcie było 61graczy wieć to napewno o czymś świadczy :)

Opublikowano

Nie polecam tego guwna

Idź do szkoły nauczyć się ortografii.

Co do serwera szkoda bo zapowiadał się ciekawie, no cóż jak to w Polsce bywa każdy każdemu niszczy, nie tak jak na niemieckich czy angielskich serwerach każdy każdemu pomaga.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...